bana güzel mi dedinn :kedi:lülülülülülü
benim kocam bi tanedirr aşkım o benimm:asigim: bana evlendiğimiz ilk günden beri herşeyde yardım etmiştir hamileliğimde etrafımda pervane olmuştu :asigim: beni nası rahat ettirceeni şaşırmıştı adamcaaz :asigim: yerleri süpürdü sildi yemek yaptıı elimi sıcak sudan soğuk suya koymadıı :asigim: şimdide çok yardımcı oluyoo kızlan ilgileniyoo altını temizliyoo gazını çıkarıyoo oynatıyoo gece ağladığında benden önce koşuyoo bi emziremediği için kahroluyoo adam :roflol:
bu yazımı benim herifi tanıyanlar hayretle okuduu dimi :roflol:
öyleyse bundan sonraki mesaja bakın lülülülülülü
ben bu sahnelerii bi yerden hatırlıyoom :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
benimki de ilk zamanlar pek bi hevesliydi..annem geliyo diye ne gerek var biz bakarız çocuğumuza diyodu...şimdi diyoki istersen sen annenle yat ben içerde yatayım :roflol:
işe gitmek istemiyorum kızımı çok özlüyorum diyodu pazar günü öyle bi daraldı ki az kalsın dükkan açıcaktı delikafadulden en sonunda baktım koymuş çocuğu ana kucağına açmış film seyrediyo yavrum bar bar bağırıyo arkasından duyan yok...dedim konuşsana çocukla canı sıkılıyo...ne konuşucam dedi...şarkı söyle, sayı say, dua öğret dedim...yapma yaaa 3 aylık bebeğe ders mi çalıştırıcam dedi :roflol::roflol::roflol::roflol:
gerçi hakkını yemiyim yardım ettiği de olmuyo diil...tek sorun ihtiyacım olduğunda diil kendi canı istediğinde yapıyo :lepi:
bende şok oldum okuyom ne diyo bu diye deliiiiiiiiiii
dedim arif erenlere karışmış galibakaydirigubbakcemile3
benim herifin bana tek iyiliğii içerde yatıp beni horlama sesinden kurtarmış olmasıdırsempatiksalakcinni
daha bi kere altını değiştirmedi :umursamaz: akşamları alır güzel güzel oynatır ağlayıncada al bunun karnı acıkmış der (15dk önce emzirmeme rağmen) bişey yap desem yada şunu getir bunu götür desem ancak en az 10. dememde yapar ama yapar yani oda benim herif için büyük gelişmee :hooray:
dün akşam benimkine anlattım muro eniştey bi de karakızımın kocasını ...dedim sandviç hazırlıyomuş meyve suyu sıkıyomuş karısı işe giderken götürsün diye...
yorum : yalan söylüyolardır :roflol::roflol: inanma sen aşkım aramızı bozmak istiyolar :roflol::roflol::roflol:
bana güzel mi dedinn :kedi:lülülülülülü
benim kocam bi tanedirr aşkım o benimm:asigim: bana evlendiğimiz ilk günden beri herşeyde yardım etmiştir hamileliğimde etrafımda pervane olmuştu :asigim: beni nası rahat ettirceeni şaşırmıştı adamcaaz :asigim: yerleri süpürdü sildi yemek yaptıı elimi sıcak sudan soğuk suya koymadıı :asigim: şimdide çok yardımcı oluyoo kızlan ilgileniyoo altını temizliyoo gazını çıkarıyoo oynatıyoo gece ağladığında benden önce koşuyoo bi emziremediği için kahroluyoo adam :roflol:
bu yazımı benim herifi tanıyanlar hayretle okuduu dimi :roflol:
öyleyse bundan sonraki mesaja bakın lülülülülülü
benim herifin bana tek iyiliğii içerde yatıp beni horlama sesinden kurtarmış olmasıdırsempatiksalakcinni
daha bi kere altını değiştirmedi :umursamaz: akşamları alır güzel güzel oynatır ağlayıncada al bunun karnı acıkmış der (15dk önce emzirmeme rağmen) bişey yap desem yada şunu getir bunu götür desem ancak en az 10. dememde yapar ama yapar yani oda benim herif için büyük gelişmee :hooray:
dün akşam benimkine anlattım muro eniştey bi de karakızımın kocasını ...dedim sandviç hazırlıyomuş meyve suyu sıkıyomuş karısı işe giderken götürsün diye...
yorum : yalan söylüyolardır :roflol::roflol: inanma sen aşkım aramızı bozmak istiyolar :roflol::roflol::roflol:
benim kocişim hayattaa ev işi mişi yapmasss alsanaalsanasmile
alışveriş vs yapar ama bende gitmek isterim olur olmadık şeyler almasın die sempatiksalakcinni
bebiş konusunda iyi bir sevici tabi fıstığın keyfi yerindeyseeee ağlayınca susmuyo bu deyip kucama verio akannehir
allaaaammm yaa bunların hepsi mi aynı...bi markete gidiyo benim istediklerim 2 poşete sığmış hadi şunu da alayım dedikleri 7 poşet :roflol::roflol::roflol: şimdi de yeni bişey tutturdu '' süt olsun diye aldım'' diyo :roflol::roflol::roflol:
bugün arkadaşları geldi...dedim tek bi şartla çağırabilirsin bana yardım ediceksin...sabah kahvaltı hazırladı bi de yalvar yakar evi süpürdü... gelmiş diyoki foruma yazarsın artık kocam bunları bunları yaptı diye :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: dedim artık 10 sene idare edersin sen bunla... :lepi:
sağolsun benim kocamda çok yardımcı allah ondan yana yüzmü güldürmüş..
mert doğmadan önce ben çalışıyordum sağolsun benden erken gelirdi eve yemkeği yapardı hafta sonları temizlik yapardık öle gezerdik tozardık hamileyken zaten kraliçe gibiydim mert doğdu emzirme dışında her konuda hiç yanlız bırakmadı beni hala daha merti beraber yıkarız kovaları küvetini o kaldırır herdaim yardımcıdır şimdi 2 bebeğe hamileyim yemek bile yapma der bana ben gelince yaparım sen 2 oğlumuza iyi bak kendini yorma üzme bu bana yeter der ütü bile yaptırmaz ayakta fazla kalmıyım die şimdi hamileyim tabi daha çok üstüme varıyor ama benim eşim her zaman yapan biriydi içinden gelmesimi yoksa öle yetişmesi mi bilmem benim kayınvalidem eşimden çocukları küçük yaşta ayrılmış ve erkek çocuk olarak evle çok küçük yaşlardan beri ilgilenmeyi öğrenmiş sanırım ama yapmayan adamada zorla yaptıramazsınız bence bu sadece kavga sebebi olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?