Kasım Babaları Yardımcı mı :) Değil mi :( ?

bilirsiniz doğumumda ve sonrasında kimsem yoktu
doğumda 15 gün izin aldı oğluşun ilk hafta altını hep o değiştirdi üstünüde
ben sadece emzirdim yemeğimizi yaptı evi temizledi
sonra ben iyi olunca herşeyi ben yaptım ama gene iş yapacağım zamanlar ilgileniyo
gecede çok yorulduysam sabah erken kalkıp bakar allah razı olsun gönlünde ne muradı varsa versin mevlam
beni aileme muhtaç etmedi allah razı olsun
şimdide genelde oğluş aşlayınca acıktığını düşünüp emzir diyo ama olsun bana ilk günler yaptığı yeter o günler çok zordu allahım razı olsun

bende şok oldum okuyom ne diyo bu diye deliiiiiiiiiii
dedim arif erenlere karışmış galibakaydirigubbakcemile3

ben bu sahnelerii bi yerden hatırlıyoom :roflol:
bende şok oldum okuyom ne diyo bu diye deliiiiiiiiiii
dedim arif erenlere karışmış galibakaydirigubbakcemile3

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

Benim eşim altını değiştirmiyo çünkü korkuyor ilk zamanlarda kucağına bile alamıyordu ama artık alabiliyor.Uykusuzluğa sonuna kadar beraber katlanıyoruz üstelik sabah işe gidecekse bile hemen kalkıyor.biberonu ile besliyor gaz çıkarmak babamızın işi banyoyu beraber yaptırıyoruz ara sıra uyutuyor kızımızı...Alışveriş zaten hep ona ait...Getir götür işleride....ee o bunları yaparken bende ev işlerini yapıyorum.Çünkü kendisi bi yumurta bile kıramaz değil yemek yapmak.Bi de çok anlayışlıdır.allah razı olsun ondan....Anlayışından...

Benimki de ev konusunda değil ama Oğluşum konusunda bana çok yardımcı.

Akşamları ben işimi yaparım o oğlana bakar,güzel de oyalar.

Banyosunu hep beraber yaptırırız.

Yemeğini yedirir,altını değişitirir.

Çoğu zaman sabah uyandığında o giydirir üstünü.

Çocuk konusunda çok yardımcı bana allah var ama ev konusunda değil maalesef buna da şükür diyelim:))

horlayip cocugu uyandirmasalar yeter di mi?kaydirigubbakcemile3
valla dun gece bende salona attim esimi. sabaha kadar horlama inleme demekten sabahlari dayak yemis gibi kalkiyorum.sempatiksalakcinni

benim yanımda doğumumdan beri hiç kimse kalmadı ne annem ne kayınvalidem onun için eşimle ben taşın altına birlikte koyduk elimizi yardım eder ama ev işlerinde değil bebek bakımında emziğini yıkar sütünü ısıtır benim işim varsa sütünü içirir gazını çıkarır akşamları genelde o ilgilenir getir götür işlerimi yapar alışverişim tümüyle ona aittir alt açma ve giydirme konusunda yeteneksizdir ama kızımın banyosunu hep beraber yaptırırız...

:roflol::roflol: tubişim beni öldürdün gülmektenn :roflol:

valla kızlar bende anlatcam ama kafama yiyeceğim oklavalardan korkuyorum :1ninca: siz az çok tahmin edersiniz muroyu

dün akşam benimkine anlattım muro eniştey bi de karakızımın kocasını ...dedim sandviç hazırlıyomuş meyve suyu sıkıyomuş karısı işe giderken götürsün diye...
yorum : yalan söylüyolardır :roflol::roflol: inanma sen aşkım aramızı bozmak istiyolar :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

Sevgili asil eşim ilk kızımda çok yardımcı değildi. bir taraftan iş bir taraftan tez çalışmaları derken burnumdan geliyordu hayat. şimdi gerçekten çok yardımcı. bebeğin bakımında olmasa bile ev işlerinde mutfakda yeterince yardımcı oluyor. bebeğin bakımını alt değiştirmesini giyinmesi ile kendim ilgilenmek isterim zaten. biz kadınları daha çok yoran ev işleri değil mi?

aalllaannnn delüsüüüüüüüü kırıldımmmmmmmmmmmm
:roflol::roflol::roflol:

puhahahahaha adamların aklı almıyo bırak yapmayı yapanlar olduna bile inanmak istemilerrr delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

benim kocişim hayattaa ev işi mişi yapmasss alsanaalsanasmile
alışveriş vs yapar ama bende gitmek isterim olur olmadık şeyler almasın die sempatiksalakcinni
bebiş konusunda iyi bir sevici tabi fıstığın keyfi yerindeyseeee ağlayınca susmuyo bu deyip kucama verio akannehir

allaaaammm yaa bunların hepsi mi aynı...bi markete gidiyo benim istediklerim 2 poşete sığmış hadi şunu da alayım dedikleri 7 poşet :roflol::roflol::roflol: şimdi de yeni bişey tutturdu '' süt olsun diye aldım'' diyo :roflol::roflol::roflol:

bugün arkadaşları geldi...dedim tek bi şartla çağırabilirsin bana yardım ediceksin...sabah kahvaltı hazırladı bi de yalvar yakar evi süpürdü... gelmiş diyoki foruma yazarsın artık kocam bunları bunları yaptı diye :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: dedim artık 10 sene idare edersin sen bunla... :lepi:

benim eşim önceden pek yardım etmezdi ama sağolsun hamileliğimin başından beri çok yardımcı oluyor işte çok yorulmasına rağmen akşamları oğluş genelde onun kucağında sakinleştirir dolaştırır gazını çıkartır bazen uyutur

vallahi hepsi ayni bunlarin.
benimkide marketten 10 torbayla donse hepsinde de ivir zivir vardir. yemeklik hicbisey cikmaz.

bide benimki tek birsey almaz.
mesela 2 yufka al gel derim, mutlaka 5 tane alir gelir. neymis efendim 2 yufka demeye utanirmis.:roflol:

sağolsun benim kocamda çok yardımcı allah ondan yana yüzmü güldürmüş..

mert doğmadan önce ben çalışıyordum sağolsun benden erken gelirdi eve yemkeği yapardı hafta sonları temizlik yapardık öle gezerdik tozardık hamileyken zaten kraliçe gibiydim mert doğdu emzirme dışında her konuda hiç yanlız bırakmadı beni hala daha merti beraber yıkarız kovaları küvetini o kaldırır herdaim yardımcıdır şimdi 2 bebeğe hamileyim yemek bile yapma der bana ben gelince yaparım sen 2 oğlumuza iyi bak kendini yorma üzme bu bana yeter der ütü bile yaptırmaz ayakta fazla kalmıyım die şimdi hamileyim tabi daha çok üstüme varıyor ama benim eşim her zaman yapan biriydi içinden gelmesimi yoksa öle yetişmesi mi bilmem benim kayınvalidem eşimden çocukları küçük yaşta ayrılmış ve erkek çocuk olarak evle çok küçük yaşlardan beri ilgilenmeyi öğrenmiş sanırım ama yapmayan adamada zorla yaptıramazsınız bence bu sadece kavga sebebi olur bence

krikitos, gectigimiz aylarda yeniden hamileyim diye actigin konuyu hatirliyorum. bugunde resmini gordum. masallah ne kadar buyumus. saglicakla al kucagina insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…