Kasım da doğum yapacaklar durumlarının nasıl :)

Sıcaklar bir yandan can sıkıntısı bir yandan bir sekilde vakit gecirmeye calisiyorum. Pazartesi ayrintili ultrasona giricem o da biraz heyecanlandirmiyor degil. Senin nasil geciyor canim?
Zorluyor sıpa biraz beni aynen sıcaklar da çok etkiliyor insanı ya hamilelik ayrı bi zor geçiyor ama yinede rabbimize bin Şükür ki iyiz :)

Kızlar hamilelik nasıl gidiyor :)
Sıcak bi yandan tansiyon düşüklüğü bi yandan valla zor geciyo benim. 3 gündür tansiyon düşüklüğü yüzünden serum yiyorum artik o kadar etkiliyor ki beni dengemi kaybedip düşmeye başladım. Allah yardımcımız olsun.

Geçmiş olsun canım ya dikkatet kendine

Ayrıntılı ultrason u anlatırsam ben de iyi hissedecem inşallah kendinize iyi bakın...

Benim ekimde olacak Allah izin verirse, böbrek sıkıntısı çekiyorum ben çok fazla büyüme olduğu için stent takıldı 2 defa, onunla ilgili sorunlarım var bununla ilgili konu da açtım zaten inş iyi oluruz.

cok sukur iyi gidiyo ama arada bebegi hissedemiyorum korkuyorum baya strese sokuyo onun disinda masallah iyiz

Benimkide iyi gibi, karinda biraz sertlik ve gerilme vardi 2 gundur, bugun biraz iyiyiz cok shukur :) bide ilk hamilelik, ichinde bebek gelishmesi kolay degilmish :)

Geçmiş olsun canım inşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağ sağlim
İlk bebeğim de bende öyleydim en ufak birşeyde ağlamaya başlardım :)
hepimizde insallah sag salim kavusuruz hamilelik cok zor bi surec valla hayirla vakti gunu geldigindr dogsun minikler

Merhaba anneler benimde iki gündür Karnım geriliyor ama ogluşumla iyiyiz çok şükür 25+4

merhabalar benimde oğlum olucak inş bu zamana kadar iyi gitti az miğde bulantısıyla geçirdim ilk zamanları ama şu anda sıcaklar ve tansiyon düşüklüğü çok zorluyor :/ çalışan biriyim birde ilk hamilelik ilk tecrube çok zormuş hamilelik Allah hepimizin yardımcısı olsun sağsağlim kucağımıza alalım inş.
ben şimdiden liste yapmak istiyorum bebek alışveriş vs hazır listesi olan yardımcı olabilirmi?bi kaç kıyafet dışında henüz bişey almadım

Benim guzel bebegim varla yok arasi bazen hamile oldugumu bile unutuyorum..bir daha bu ozel zamanlari yasarmiyim bilmem tadini cikarmak istiyorum..ama artik skldm dogsum melegim onu goreyim istiyorum

Kasım kız annesiyim Çok güzel gidiyor kızım hiç eZiyet etmedi etmiyor bana . Hareketlerini hissetmeye başlayalı daha da güzel dünya . Heyecanla bekliyoruz

Kizlar benim sag bacagim uyushmaya bashladi, nedeni ne acaba? Pamuk gbi oldu. Kendi doktorum tatilde oldugu icin de endisheliyim, ya mutlaka bashka bir doktora gitsemmiki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…