- Konu Sahibi ErfidanEsra
kasım ayında hamile kalan arkadaşlar 2014 de anne olmayı bekleyenler haydi birlikte bekleyelim bebişlerimizi..​

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Topiğin hayırlı ve bol sohbetli olsun canım :) Ben kasım ayı ortasında öğrendim hamileliğimi kasım başında kalmışım ama sat'a göre bakınca doktor 10 haftalığım ama kendimi bu topiğe ait hissediyorum :))
Gelsin tüm hamişlerr, sohbetleşelim, dertleşelim :)))
Merhaba ben de 6 aralıkta öğrendim hamile olduğumu inanamıyorum hala:)) kalp atışını duymadan inanamayacağım sanırım
Selam arkadaşlar bende kasımda oöğrendim hamisligimi ama sevinemedim cunku cok rahatsız geçiyor bulantilar, kusma, asiri bi halsizlik, sirt ağrısı falan baya kötü geçiyor rabbim hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde kavuştursun bebislerimize ins rabbim isteyen bütün arkadaşlarima versin ins
senn de hayrlı olsun cnm bnmde cok halsizlik baş dönmesi oluyo bu günlrde eee kolay değil tabi daha yeni basladkk neler görecezzz:)alışalım bunlaraa
Yarin ilk muayeneme gidicem insallah guzel haberler alirim 8 haftaligim artik Allah isteyen herkese versin amin
Haklısın canim da işte bazen dayanılmaz oluyo rabbim beterinden saklasin ins
Yarin ilk muayeneme gidicem insallah guzel haberler alirim 8 haftaligim artik Allah isteyen herkese versin amin
bnde yarın ultrason a gidiyorum hadi hayırlısı...:):)
Selam arkadaşlar bende kasımda oöğrendim hamisligimi ama sevinemedim cunku cok rahatsız geçiyor bulantilar, kusma, asiri bi halsizlik, sirt ağrısı falan baya kötü geçiyor rabbim hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde kavuştursun bebislerimize ins rabbim isteyen bütün arkadaşlarima versin ins
CNM hayırlı olsun bebişin bende kasım da hamile kalmışım aralık 13 te öğrendim 4 haftalktı yarın doktora gidicem ultrasonla bakılacak inş bebişimi görürüm belki kalp atışları da başlamıştır![]()