çok güzel canım çok begendim güle güle giyersin inşallah opuyorumnanaktan
güzelmiş kıyafetin cnımmm mutluklar cnımm
bende cok begendim cok tatli olmussun...
cok degisik bir model :)
Öncelikle sonsuz Mutluluklar dilerim Allah tamamına erdirsin,torun torba görmeyi nasip etsin
Canım elbisenin rengi renk tonu harika,değişik çok beğendim.Ama nacizane bir önerim var sana,ben de kollarımı çok kafaya takarım kapatmak istiyorsan ilgiyi kollarından uzak tutman gerekir.Mesela dantelli siyah bir bolero çok yakışırdı bu elbiseye.Yandan toplanmış saçlarla çok kibar olur.Boncuklar kollarını daha çok göz önüne çıkartıyor.Olumsuz bişey yazmak istemedim sadece fikrimi söyledim canım umarım alınmamışsındır.Benimki bir öneri sadece.a.s.
elbisen çok hoş nişanın evdemiydi orayı kaçırdım buarada üstteki yoruma katılıyorum yani boleroylaki çok şık bolerolar var mağazalarda taşlı pullu çokta hoş durur ama kendi yaptığın boncuklarda güzel durmuş yani her durumda güle güle giy buarada göbek derdi hepimizde var merak etme yalnız değilsinkaydirigubbakcemile3 öyle abartı bişeyin yok
Bak bence düşün elbiseyi gerçekten çok beğendim küçük kuyruğu falan harika..Ama ben olsam hiç düşünmez dantelli boleryla tamamlardım.Hatta önden küçük siyah pırıltıl taşlı bir düğme dikiverirdim.Kibar ve şık olur hayal ettim de şimdi o heyecanla yazıyorum.Ay darısı başıma :asigim:
Hem terlersin,oynarken daha rahat edersin,çıkarabilirsin canım.Tabi yine de sen bilirsin.Kocaman kocaman mutluluklar diliyorum!a.s.
değişikmiş sanada çok yakışmış mutluluklar..
Teşekkür ederim canım
Eğer kıyafette değişiklik yaparsan buraya da ekle lütfen bakarım arada merak ederim!
Zor yorucu ama zevkli işler bu hazırlıklar ama yine de diyorum ya darısı başıma :asigim:
Ben de koyarım inşallah bir gün fotoları buraya:enbuyukkk:
canım bıraz daha kabarık olsa daha ıyı dururdu sankı :/
bıraz daha genıs bı tarlatanla denedınmı
ama model olrk sana gerçekten yakısmıs
boncuklar flanda hos durmus
enıste ne renk kravat takıcak buna nasl bsey olucak
nrden aldn bu arada kyafetını :) tr ye gelncemı aldn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?