kasım sonu-aralık başı doğum yapacaklar hadi toplanalım...

sonuçlarımız ii çıktı kızlar şükür... cinsiyeti göstermedi bizimki:))sürpriz yapacak herhalde sağlıklı olsunda...kızlar birde bir şey sorcam sol kasığım zaman zaman ağrıyo bazen ayakta kalıyorum bu arada sabahları 30 dak. kadar işe yürüyorum sizdede oluyor mu?? (14.haftadayız) bir de bir kaz günden beri sağ ayak üstüne kramp giriyo neden oluyodur acaba benim gibi sıkıntı yaşayan var mı merak ettim:(

Oğlum olucakmış canım ama sağlıklı olması önemli gerisi boş.Ben riskli bir gebelik geçiriyorum o yüzden onun sağlığından başka hiçbişeyin önemi yok:( Allah hayırlısıyla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.... Bebeği için çok gözyaşı döktüm inşallah sonu mutlu olur:(:(:5:

bende biraz önce aldım test sonucumu kızlar, bakalım p.tesi doktoruma götürüp yorumlatıcam, bakalım ne çıkıcak. ense kalınlığını ölçen doktor cinsiyeti şimdilik kız gibi görünüyor dedi. bakalım hayırlısı ne olursa olsun yeterki sağlıklı olsun. kızlar benim son adet tarihimle bebeğin büyüklüğü farklı görünüyor. muhtemel doğum tarihimiz testte 27 kasım yazıyor. bakalım hakkımızda hayırlısı.

bu arada hangi şehirlerdensiniz?
nerede yapacaksınız doğumlarınızı?
bi şeyler şekillendi mi aklınızda.

ben istanbulda yaşıyorum, eğer bi aksilik veya değişiklik olmazsa balat or-ahayim hastanesinde yapıcam doğumu, ama nasip kısmet tabiki de.

Benim muhtemel dogum tarihim de 3 aralik almanyada yasiyorum ve hamileligim sürekli siddetli kanalarla geciyor 2 hafta once kocaman kan pihtilari ile bir kanama gecirdim 6 gun hastanede kaldim
Su anda da evde neredeyse hic yerimden kalkmadan yatiyorum ama uc gundur kahverengi kanamamin miktari biraz artti
Benzer sikintilar yasayan kimse var mi aranizda :((

Bu arada türkiye de ikili testte nelere bakiyorlar? ben de gecen hafta yaptirdim ama terimlerin türkce karsiliklarini bilmiyorum ...

Arkadaşlar benimde test sonucum çıktı gayet ii çok şükür bütün değerler 10000 de birin altında çıktı ben vanda yaşıyorum fakat doğumumu antalyada yapıcam öyle düşünüyorum

Back
X