Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah canım benim 🙏😍 iyiyim biliyosun düşük tehlikem vardı çok şükür atlattık 🙏 cinsiyetlerimizi bir türlü göstermek bilmediler canım hep nazlılardı dün gördü doktorumuz oda zar zor arkadaşım süpriz hazırlamak istedi ben yine bilmiyorum süpriz bekliyorum şimdide 😅
Ayy nasıl çatlamadan duruyorsun 🙈 Sağlıklı olsunlar cinsiyetin hiç önemi yok insan sadece tatlı bir merak içinde oluyor 😇 kaç haftalık oldunuz şimdi

Bende geçen gün baktım bir türlü bulamamıştım sayfayı bildirim gelince iyi oldu ☺️Ne güzel haberler sağlıkla kucağınıza alın inşaalh ikiz mi bekliyordun maşallah subhanallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah Gülsa sende aynı şekilde 🌸 ikra seninde tedavin hayırlısı ile olumlu sonuçlanır inşaalh bende bu ay tüp bebek tedavisine başladım şuan iğne oluyorum ☺️

Kadınlar kulübüne şöyle bir baktımda Zeynep Kamil tüp bebek sürecinde hiç olumlu pozitif sonuç alan yok sanırım moralim alt üst oldu 😔

Bende geçen gün baktım bir türlü bulamamıştım sayfayı bildirim gelince iyi oldu ☺️Ne güzel haberler sağlıkla kucağınıza alın inşaalh ikiz mi bekliyordun maşallah subhanallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah Gülsa sende aynı şekilde 🌸 ikra seninde tedavin hayırlısı ile olumlu sonuçlanır inşaalh bende bu ay tüp bebek tedavisine başladım şuan iğne oluyorum ☺️
Evet canım inşallah ikiz olacaklar 🤗 inşallah seninde tedavin sürecin olumlu ilerler hiç stres yapma rahat ol beslenmene dikkat et olacak inşallah sen Zeynep kamilde mi yaptırıyorsun

Olumlu düşün canim insAllah Rabbim seninde yüzünü güldürecek insAllah bu ay

Evet canım inşallah ikiz olacaklar 🤗 inşallah seninde tedavin sürecin olumlu ilerler hiç stres yapma rahat ol beslenmene dikkat et olacak inşallah sen Zeynep kamilde mi yaptırıyorsun
Pazartesi yani yarın :) toplama işlemi yapılacak yeme içme konusunda yada başka konuda dikkat etmem gereken neler var ☺️

Pazartesi yani yarın :) toplama işlemi yapılacak yeme içme konusunda yada başka konuda dikkat etmem gereken neler var ☺️
Cankm olabildiğince sağlıklı beslenmeye çalış fasd food bu dönem tüketme bana bol bol et ye demişti doktorum d vitamini ve folik asit kullan nar suyu içmiştim ben transfere 1 2 gün kala bıraktım havuç suyu içtim onu transferden sonra da 1 2 gün içmiştim nar suyunu içme ama transfere 1 2 gün kala bırak çünkü rahmi kasıyormuş bol bol çiğ kabak çekirdeği badem ceviz ve fındık yedim transfere yakın 1 dilim ananas yedim transferden sonra 1 2 kez yedim onada rahmi kasıyor dediler yarım dilim yedim transfer sonrası hiç stres yapma ben hiç idrar testi falan yapmadım hatta test günümden bigün önce o kadar ağrım olmuştu ki olmadı dedim ağladım gene yapmadım ertesi günü bekledim canım kan verdim kendimi birde transfer oldum diye kasma rahat bırak ben 2 3 gün yattım fakat doktorum saatte 15 dkka yürü kan akışı olsun demişti onu yaptım ama sonra normal hayatıma döndüm eğilip kalkmadan çok yormadan hareket ettim

Sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum dediklerini dikkate alacağım 😉 şuan baya ilaç kullanıyorum sende kullandın mı toplamadan sonra dostinex,tedradox ,prednol,corasprin,Progestan

Back
X