Merhaba :) insallah nasip olur hepimize bakalm zafermi yenilgimi olcakCanım merhaba... Umarım rabbim bize de hayırlısıyla anne olmayı nasip eder.
Sen zoru aşmışsın zafere doğru giriyosun:)
Bu arada sen hangi aşamadasnCanım merhaba... Umarım rabbim bize de hayırlısıyla anne olmayı nasip eder.
Sen zoru aşmışsın zafere doğru giriyosun:)
Benim de dün yumurtalarim toplandı.ama çok ağrım varBu arada sen hangi aşamadasn
Yaa zordur bilirm agri kesici vermediler mi. Rabbim hayrli evlatlar versn çabucak geçsin zaman insallah. Kac yllik evlisn hic olmadimi daha once anlatmak istermisinBenim de dün yumurtalarim toplandı.ama çok ağrım varpazartesi günü Allahın izniyle embriyo transferim olucak
Muhtemelen yarin gecer benim de ilk iki gun agri oldu sonra hafifledi gecti. Karnin su toplamasn diye ilac verdiler mi25 yaşındayım ben de 4 yıllık evliyim cnm. Daha önce gebe kalamadim. Esimden dolayı. Verdiler cok ilac ama agriyo sneinde cok surmusmuydu boyle agrin
Prednol kullaniyosan tuzu az tüket tatlm.Prednol, tetradox, parol içiyorum. Yarın da coraspin ve crinone vajinal jel e baslicam
İyi iyi :)Yememeye çalışıyorum aslında.. Şeker ve tuzla aramıza mesafeler girdi :)
İnsallah. Ben dün erken gebelik testi yaptm negatif cikti cok erken yaptm biliyorm ama dayanamadmİnşallah hayırlı haberleride birbirimizle paylasabiliriz:)
Tedavin hayirli olsun insallah bu sefer yuzun gulecek. Benim bildigim transferdenn uc gun sonra embriyo tutunmaya basliyor.Selam kızlar ben 25 yasmdaym 6 yllık evliyim normal yolla hamile kaldm 2 düsük 2 aşılamam 2 tüp bebek denemem var suan 2.transfer sonucunu beklemekteym. Pco hastasiyim eşimde sorun yok. Benim hikayem bu gelin bir olup bu yolda beraber adım sayalm..
6. Gündeym belirti olarak..
Dokununca gögüs agrısı uçta degil ama
Ara ara kasık ve rahimde batma..
Bu arada transfer gunu hemen tutunuyormu tutunuyorsa ne zaman yerleşiyo merak ediyorm bilen anlatabilirmi?
İnşallah canim ya ne guzel dedin..Tedavin hayirli olsun insallah bu sefer yuzun gulecek. Benim bildigim transferdenn uc gun sonra embriyo tutunmaya basliyor.
Rabbim nasip etsn insallah. Yaşın o kadarda cok degil abla skma canini rabbim ol der olur. Hayrli haberlerini beklerm insSelam kizlar. Bende sali gunu dondurulmus transferi yaptircam. Benim sorunum yas. 43 yasindayim gec evlendim iki yildir tedaviyle ugrasiyorum. Iki dusuk bir kimyasal gebeligim var. Bu son sansim olacak. Hayirlisi artik. Kismet bu isler.
İnşallahhhinsallah guzel haberler dileyi ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?