KASIM TRANSFERLERİ GELİN BİRLİK OLALIM

Ne demekk kuZum. Ya Sana bisey sorsamm cnm ???
Transfer öncesi böyle sıkıntım yoktu ama transferden beri crinone vajinal jeli yapmakta zorlanıyorum aciyo.. Neden böyle olurr bi fikrin varmi?

Ne kadar hayal kurarsan o kadar uzak olur hayaller sana akışına bırak dinlenmeye bak normal seyirde devam et ve belirti sakın arama
Ilkinde de aramamistim şimdi de aramiyorum aslinda okuduklarima gore herkeste olan sol kasik agrisi bende de mevcut.
Negatif sonucu almişsin biz kullar elimizden geleni yapiyoruz ama zamani degilse olmuyor iste. Ayni hayal kirikligni yaşasak da kimse neler hissettigini ne kadar uzuldugunu anlayamaz. İnşallah cabuk toparlanirsin...

Benim ilk transferde her iki kasıkta ve belde agri oldu ikincide sadece sol kasıkta oldu belde olmadi 8 gun sonrasi goguslermde agri oldu ama hepsi ilaclardandi boşa umitlendm yani

Al bendende o kadar. Ama allahimin mucileri bitmez. Hayirli sonuclar aliriz insallah.

İnşallah, biz yapmamiz gerekeni yapalim gerisi allaha kalmis,ol dediyse olacak,olmazsa da ilkinde oldugu gibi yine hayal kirikligi husran, sonra tekrar baslangic :) bedenim pes edene kadar .
Benim bu son denemem olacak sanirim. Yas itibariyla. Bu benim 4. Denemem. Ilkinde 18 haftalikken kaybettim kizimi ikincisinde 7 haftalik dusuk yaptim ucuncu kimyasal gebelik sanirim bunda hic pozitifi almiyacam cunku hep geri gidiyo. Allahim nasil nasip etmisse oyle.

Benim de cok zamanim yok 39 yasindayim. 1,5 yillik evliyim evlenir evlenmez dr gittim bir an önce hamile kalmak istiyorum diye , doktor bi kac test yapalim dedi sonuca gore hareket edelim ve sonuc yumurta rezervi azalmasi... Bos yere vakit kaybetmeyin tup bebek merkezlerine gidin dedi. Bir kac doktora daha gittim ayni sonuc,sonra hangi tup bebek merkezine gitsek durumu bulundugumuz ilcede yok en yakin merkez 1 saat ,orayi bi deneyelim dedim tavir tamamen ticari daha da moral dustu. Sonra istanbula da bir merkez sectik ,ilk 6 ay dolana kadar kendi kendine gebelik olusursa diye beklediler,olusmadi. Mayis 1. Deneme negatif... Ilkinde fazla umut bagladigm icin toparlanma dusundugumden uzun surdu. 2. Denemenin sonucunu 28 kasimda alicam ama nötr duygularim hatta olumsuza daha yakin. Herkes gibi benim hayatimda da zorluklar yasadigim zamanlar oldu hepsini zamani geldignde allahin izniyle astim. Benim icin bu durum yeni bir sinav , yumurta rezervi tamamen tukenene kadar devam etmeyi dusunuyorum .

Rabbim inşallah hepimizin gönlüne göre verir. Bende transfer öncesi çok iyi şeyler hissediyodum ama suan pek birşey hissedemez oldum...

Yumurta rezervinden korkma allahim ol dedikten sonra son kalan bir yumurtadan da olur. Benimde pek umidim kalmadi ama allahim buyuk. Insallah pozitif sonucunu alirsin icimde sana karsi oyle bir umit var. Yanilmam insallah.

Rabbim inşallah hepimizin gönlüne göre verir. Bende transfer öncesi çok iyi şeyler hissediyodum ama suan pek birşey hissedemez oldum...
İnşallah hepimizin gönlüne göre olur. Bu surec ciddi stresli yumurta var mi , kac tane ,gelisti mi ,toplandi dolu mu bos mu, döllendi mi , kac hucreli,transfer olabilcek mi,transfer oldu 12 gun daha da stresli anin anina uymuyor bi umutlaniyorsun sonra karamsarlik acaba bosa mi umutlaniyorm diye. Bu is sabir işi,gercekci olmak gerekiyor kimse %100 garanti vermiyor hatta en fazla %40 o da benim icin gecerli bir oran degil cok daha dusuk o yuzden kendimi kandirmamaya gayret ediyorum :)
Tabiki yüregimden gecen belli ,insallah herkes bebeklerine kavuşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…