- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.041
Selam kizlar.
Ben 25 yasindayim.Bi kizim var 3 yasinda.
Kizima kardes istiyoruz, benide ekleyin listeye.19 kasim tarihim.
Kıss dur özür dileyecek birşey yok ortada. :1hug: Öyle ya da böyle ne demek istediğimi dile getirmişsin ya boşver
Listeyi düzenledikten sonra 26 kasıma yer istiyorum aysellim :1closedeyes: naniknanik
Sanslıcım sen şu ovülasyon hesaplayıcısını boşver güzelim. Sen geçen ay 21 günde regl oldun, hesaplayıcılar bir önceki ayı baz alır. Bu ay da 21 gün olacağını varsayıyor. Sen ateşini ölçmeye ve akıntı takibine devam et. Geçen ay stres olmuştun, sınavın vardı belki o etkilemiştir. Bu ay da erken olursa o zaman doktora gitmen gerek çünkü 21 gün normal bir siklus değil. En az 22 gün en fazla 42 olması lazım. Geçmiş aylarda da hiç böyle olmadığına göre bir seferlik diye düşünelim. Tamam mı tatlım. opuyorumnanaktan sana abla tavsiyesi..
Sanslıcım sen şu ovülasyon hesaplayıcısını boşver güzelim. Sen geçen ay 21 günde regl oldun, hesaplayıcılar bir önceki ayı baz alır. Bu ay da 21 gün olacağını varsayıyor. Sen ateşini ölçmeye ve akıntı takibine devam et. Geçen ay stres olmuştun, sınavın vardı belki o etkilemiştir. Bu ay da erken olursa o zaman doktora gitmen gerek çünkü 21 gün normal bir siklus değil. En az 22 gün en fazla 42 olması lazım. Geçmiş aylarda da hiç böyle olmadığına göre bir seferlik diye düşünelim. Tamam mı tatlım. opuyorumnanaktan sana abla tavsiyesi..
saansli
tam resminde ki gibi bi kızım olsun istiyorum bende kıvırcık saçlıyım((
Sanslı bak demin sana mesaj yazdım, okumadıysan diye tekrar koydum buraya....
Hosbuldum canim.Ahh ne güzel canım sen 1 kere tutturmuşsun nasıl olsa :) yine olur inşallah.Aramıza hoşgeldin.
teşekkür ederim prayforU
kızlar bişey sorucam daha ilk denememiz ya eger olmazsa bu ateş ölçme olayı var ya bildigimiz termometreyle mi ölçüyosunuz yoksa başka bişeyle mi
Sıkma canını sanslı, herşey düzelir. Sınavın için endişeleniyorsun herhalde, dur bakalım, sonucu al o zaman bakarız.
Yaşın genç, bebek için acele etme, oluruna bırak. ben sadece fiziksel bir proble olmasın diye uyarmak istedim seni. Bu ay da tekrarlarsa mutlaka doktora git diye. Yoksa stres yapınca bebek te gelmiyor zaten..
Sanslıcım daha önce de sana yazmıştım, cesaretini ve çabanı çok takdir ediyorum. Sen yapılacak herşeyi yapmışsın zaten. belki dediğin gibi ilçalrı aksatınca üstüne de stres olunca adetin erken gelmiştir. Mademki önümüzdeki ay doktora gideceksin, belki gitiiğinde hamile olduğunu öğrenirsin, belli mi olur
Hosbuldum canim.
Kizlar benim ilk hamileligimde oluruna birakmistim ve hic zorlanmamistik ama ikinci planli olsun istedim yumurtlama,ates ölcme vs derken insan stres oluyor.
Allah hepinizin gönlüne göre versin insallah a.s.
Kasim ayinda cok hamis haberi alicaz bence.
Çok iyi anlıyorum seni :) "2 weeks waiter" diye bir sendrom var biliyor muydun? Hamile kalmak için uğraşan kadınların ovülasyondan sonra geçen 14 gün boyunca yaşadıkları bunalım, sıkıntı ve beklentinin bir adı var. Sen şimdi o dönemdesin.
benmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?