Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Allah rahmet eylesin.Mekani cennet olsun.Güzelmiş ismi.

Tadı nasıl peki?:1shok:

ya kızlar okumaya başlayınca çok karışıyo ay allak bullak oldum valla kızlar bundan sonra pat diye lafa dalıcam valla gerisini okumicam ay olaylara hep geriden takib ediyorum sonra burda telefonlarda susmuyo zaten kaydirigubbakcemile3

evet tadı nasıl kızlar? birde şu tarçın bal karışımı onunda tadını merak ediyorum deneyen arkadaşlar ne diyorsunuz bu konuda?

canım bal tarçın çörek otunu henüz denemedim ama bu ay olmazsa onu denicem, sora sogana devam edicem. ya sogandan iyidir kesin, kullananlar çörekotu acı biraz okadar diyolar:bbo: ya bişey olmaz 1 kaşıkcık zaten şutarafagitti

tek0633 baksana idrarda negatifi gördük yetmedi kanda da gördük.ama hala bekliyoruzCADIARZU

canım benim bende sizi çok özledim vallaha ama ne yaparsın iş beklemiyor patronlar hiç beklemiyor
allah hayırlısını versin inşallah geç döllenmedir oda olmazsa inşallah aralık ayı sebincim takma kafana hep beraber geçireceğiz bu dönemi öptüm şekerim

vallahiş güzelim bugün bende pat diye daldım konuşmaya fırsat buldukçada geçmişi okuyorum yoksa sohbet edemiyoruz di mi ama:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…