- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.021
iyiki açtın... kızlara dua ediyorum her daim ama sana 2 kere ediyorum.. buluşmamıza vesile oldun canım benimmm
prayforu ya belirtilerin neydi anlat hadi dolu dolu anlat sositososito
Tabii ki Allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin ama bişey diyim mi benim içime Erkek bebiş olacak gibi doğuyor.bence Erkek
canım benim...
sayayım dur
1. yumurtlama tarihi -çalışma dönemi- sonrası 1-2 gün içinde bir kasık acısı batması hissetmiştim. çok net hatırlıyorum...
2. geçen 2 hafta idrar enfeksiyonu sandıgım kadar çok kasık ağrısı ve gaz vardı
3. gaz hala var.
4. hiç kesilmeyen ve giderek artan bir akıntı. pıtlama dönemi kadar var..
5. adet öncesi hassaslığı yaşadım ama gerginlik yaşamadım. ve normalde oluşan şişkinlik hissi ve karnımdaki kocaman büyümeyi gerilmeyi yaşamadım bu ay..
6. ama ara ara aha şimdi kırmızılar geldi dedirten ağrılarım oldu.
7. aşermeyi bilemicem. daha önce dediğim gibi ben hep yerim ve canım hep bişiler ister..
( eşim bugun ya dahada artarsa bunlar yandım ben dedi)
8. tubiloş un bahsettiği tortuları da gördüm kaydirigubbakcemile3
9. birde son 2-3 gündür mide bulantısı var. ama istifra hissi dogurmuyor..
10. hiç kesilmeyen bir mide yanması
11. kokulara hassasiyet...
12. uykuya doymama-halsizlik
bunlar son 3-4 haftadır yasadıklarım.. hangisi belirti hangisi değil bilmiyom valla..
belirtili ya da belirtisiz sağlıkla bebişler düşsün göbüşünüze :Saruboceq:
yalnız bırakmayın beni
:Saruboceq: evet önce sağlık... çin takvimine baktı m şimdi 35 sayılırsam erkek ;36 yı doldurcam 6 ay sonra 36 sayılırsam ; o zman kız CADIARZU
ay senin agzını yerim benim hamişim melegim ya =) çok şükür. ya yalnız istesende bırakmayız. Peki sık ıdrara cıkıyomusun?
:Saruboceq: evet önce sağlık... çin takvimine baktı m şimdi 35 sayılırsam erkek ;36 yı doldurcam 6 ay sonra 36 sayılırsam ; o zman kız CADIARZU
Allah'ım hepimizi hep iyilerle karşılaştırsın kızlarrrrrrrrr
o neki? yaşa göremi tespit ediyomuş çinliler delikafadulden
aysellim beni 15 e yaz kuşum. 15-16 günüm...
12 deil yanüüü kaydirigubbakcemile2
prayforu
peki adet günüde yada 1 günöncesi falan kuruluk oldumu hiç.ben kupkuruyum.tuvalete gidiyoum peçeteye gelirmi bişi diye kontrole ama kupkuruyum.
son ilişkimde de kuruluktan muzdariptim.
kızlar testi aldım ve inanamıyorumm..
o aptal gülümseme bana da geldi :))
testte 0-4 : gebe olmayan yazıyor
4 'ün üzerinde olmalıymış. Benim değerim 4,18. Zaten idrar testinde açık pembe çıktı, silik gibi..
Yani şimdi hamile miyim??
Labaratuardaki kıza sordum, tekrar 1 hafta sonra yaptırın, sınırda şüpheli dedi.
Ama 2 günde bir test yapsam o çizgi belirginleşirse tutundu demektir di mi? Bişiler söyleyin :)
4 'ün üzerinde olmalıymış. Benim değerim 4,18. Zaten idrar testinde açık pembe çıktı, silik gibi..
Labaratuardaki kıza sordum, tekrar 1 hafta sonra yaptırın, sınırda şüpheli dedi.
Ama 2 günde bir test yapsam o çizgi belirginleşirse tutundu demektir di mi? Bişiler söyleyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?