- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #8.421
canım benim neden üzüyosun kendini allah en iyisini bilir tatlım bak bide şöyle düşün gebe olupta düşükle sonuçlansa ne hissederdin allah sağlıklı sıhatlı versinde erken olmasın geç olsun böyle düşün lütfen bende klomen kullandım bak iki aydır yumoşum olmasına rağmen olmadı ama olupta elimden kaymasındansa geç olsun sğlıklı olsun diyorum sende böle düüşün ama sabırla devam et bak bizim gibi oldumu bitanem sonunda zafer biizim olacak unutma:lepi::lepi:
benımkı superdı vallacanlar selam nasıldı bakayım bayram
yaw güzeim neleri dert ediyorsun yaaa daha biz birini bulamadık mafoldumben senin biri olmus ikiside olur kısmetse üçüde hihoyyytdün kayınvalidemlerde kaldık kızımı ayağımda sallayarak uyutuyodum kaynanamda dediki koca kız oldu halamı sallıyon okadar özeniyosan doğur bi bebekte onu salla dedi ben bir oldum nedicemi bilemedim napim böle uyuyo dedim hem benim kızım daha küçük 2.sınıfa başlamadan bebek yok dedim ama kadın resmen içimi okudu yaa birde erkek olcakmış nasıl olcaksa bende hayırlısı olsun dedim kız erkek farketme dedim kendisinin 6 oğlu var eltileriminde birer oğlu var kızının 2 kızı var çok fena bozuldum ama yaa birde geçen sene düşük yaptımya eltime heralde oda kızdı o yüzden aldırdı bebeği demiş boğasım geldi kadını allahım en kısa zamanda doğurmak istiyorum napıcam ben gelene kadar eşimin başının etini yedim moralim çok bozuk benneyaptımki
yaw güzeim neleri dert ediyorsun yaaa daha biz birini bulamadık mafoldumben senin biri olmus ikiside olur kısmetse üçüde hihoyyyt
kızlar moralim çöktü resmen... hüngür hüngür ağlıyorum evde... mafoldumben
slm kislaaarr portaakalim nasilsin tatlim?
benımkı superdı valla
cok dınlenıp cokda eglendık.sımdı evımı ozlemıs modundayım
ıyı oldu valla
sen ne yaptın Bafo:teytey:
bayramda kırmızı kartı yedım oturdum aşağı canım:kedi:
takma canım ya..bende takmamaya karar verdım bugunden ıtıbaren.zamanı gelınce olacak dıyorum hep ıcımden..ayse armanın yazısıda tetıkledı benı. hedef tabıı 2010 ılk yarısında hamıle kalmak.ama stres yapmamak lazım.sonucta tum sıstemımızı etkılıyor bu..28-29 gunluk bır dongu...aralıkta hamıs oluruz ınsallahhhhhh ihoyyyt
Kızlar bu ay yine beraberiz :)) Hamileler bize taktik verin ayoll olmuyo işte,nerde hata yapıyoruz bilmem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?