- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.121
günaydın kızlarrrr
ayselim naber canım
kıslar eşim hastaneye gitti spermiyogram içinn
dua edin inşlhh hiç bi sorun çıkmaz :Saruboceq:
bende göbek kaybolmaya başladı
eşimde farketti yaşasınnn:)))))))))
yaaaaaaaaaaaaaa
offffff
sıparıste verdım sımdı
canım hiç sorma ya dün uyandık kahvaltı yaptık 11 gibi kapı çaldı kocişim süpriz yapmış eve çiçek göndermiş akşam için yemek hazırlamış canım benim ama çok kötüydü gümüşhanenin en güzel yeriymiş canlı müzikte varmış ama tam bi rezaletti yemekler ortam yani bildigin ankarada ki kahvehanelere benziyo
hemen yedik yemegimizi kalktık yarım saat sürmedi bile
bviraz televizyon izledik ben pasta yapmıştım onu yedik
odamıza geçtik tabi ben ondan önce bütün dolaplarımın üzerine ve yerlere küçük mumlar yaktım saten yatak örtülerimide çıkardım beyaz saten bi gecelik ve dügünde taktıgım tacımı ve duamıda taktım
herşey süperdi tam 1 sene önceki ilk gecemiz gibi
ama benim aklıma o gece neler yaşadıgımız duydugum acı korku falan gelince tabi bende tık yok anlıycan bütün hazırlık boşa gitti kardeş kardeş uyuduk :kedi:
Arkadaslar hani pazartesi test yapıcaktım ya iste o malum testi yaptım ve ilk sonuc pozitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiifffffffffffffff :))
Sonunda bende cift cizgiyi gordum :) simdi kan testine gidiyorum daha kesin sonuc icin Allah izin verirse aksama halayları cekicez mendilleri hazırlayın.. simdilik gebelik testinin dogrulugu kadar halay cekebilirsiniz hadi ben giderim kan tahlilini yapmayaaaaaaa muckssss hepinizeeee
bende bugun aldım g.gidiyordan
yarın elımde olur ınsallah
kampanya varmıs..29.50 ye
Arkadaslar hani pazartesi test yapıcaktım ya iste o malum testi yaptım ve ilk sonuc pozitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiifffffffffffffff :))
Sonunda bende cift cizgiyi gordum :) simdi kan testine gidiyorum daha kesin sonuc icin Allah izin verirse aksama halayları cekicez mendilleri hazırlayın.. simdilik gebelik testinin dogrulugu kadar halay cekebilirsiniz hadi ben giderim kan tahlilini yapmayaaaaaaa muckssss hepinizeeee
canım ıste benımkı de 28 Adet Ovülasyon + 12 Gebelik Testi 29.50 ı..hepsı strıp ama kaset degıl..kargoda 4.5 tl tutuyormuscanım kore test e baktımda şimdi
20 Adet Ovulasyon Testi LH Strip + 4 Adet Gebelik Testi HCG Kaset
32,00 TL
+ 5,00 TL kargo*
diyo da karar veremedim napsak ki
kivircikk banada tamm yumurtlama zamani yaklasinca kardes kardes uyuyayasim geliyo essimle .. cunkuu cokk kafama takiyorum heyecanlaniyorummmu neee .. oyuzden hic dusunmuyorumm artik ne gunu yumurtlama gunum diyee seyden de bisey anlamiyomm o zamannn kurulmuss robott gibbii hissediyorumm kendimii:asigim:
peki 5li medismart ovulasyon testi varmış o nasıl
bide bu kaset ya da strip nasıl oluyo ben anlamadım da :1shok:
geldim arkadaslar yarın kan tahlili icin sabaha randevu verdiler sabah alıcaklarmıs kanı... guzel dilekleriniz ve dualarınız icin hepinize tesekkur ederim bende her namaz sonrası sizler ve butun anne olmak isteyenler icin dua ediyorum Allah hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah.. iyiki varsınız iyiki aranıza katılmısım ne guzel duygular yasıyorum sizinle.. benimki 9. ayda cıktı cift cizgi insallah kan sonuclarıda olumlu cıkar ve insallah sizler ben kadar beklemezsiniz muckssssssss hepinize :))
peki 5li medismart ovulasyon testi varmış o nasıl
bide bu kaset ya da strip nasıl oluyo ben anlamadım da :1shok:
Yaa kızlar bu arada ben rüyamda yıldız tilbenin öldüğünü gördüm ve basına açıklamayı ben yapıyordum :)) sonra uyandım geldim tv yi bi açtım ece erkenin programında Yıldız tilbe var :))) hahahah....
içine dogmuş herhalde kadının ömrünü uzatmışsın valla kaydirigubbakcemile3Yaa kızlar bu arada ben rüyamda yıldız tilbenin öldüğünü gördüm ve basına açıklamayı ben yapıyordum :)) sonra uyandım geldim tv yi bi açtım ece erkenin programında Yıldız tilbe var :))) hahahah....
medismart ı bilemedim
kaset boyle damlatmalı olan.damlatma aparatı var.ıdrar alıp damlatıyorsun yuvarlak kısıma.strıp te kagıt gıbı bırsey.ıdrara batırıyorsun kagıt serıdı..
sankı kasetler daha saglıklı gıbı olabılır.
ama ben bu sefer bunları kullanıyım dıyorum..gelsınler..olmadı dıger ay kasetlılerden alırım.
strıp denılen su cubuk olanlardan uzerıne seyedıyon yada bandırıyosun oyle oluyor :1rolleyes:
kaset olanda kucuk haznesı var damlatıon ona da
haydi sor sor sor :uhm:yildiz tilbeninn omrunu uzatmsinn kizz :))
lorkecimm hic kafana oyle vesveseler takma bakk ben taktim taktimm poralaktinimii yukselttimm hicbir sey olmamis gibiii fitilii kullan canimm bisey olmazz .. bu arada sizlerre bisey soracam ama utaniyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?