- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #1.321
Canım benim hoşgeldin.hiç bir şey imkansız değil.öyle umutsuzluğa düşme.Hepizinin duaları ile eşin ve senin çalışmalarınız ile kaydirigubbakcemile3 ve de Allah'ın izni ile mümkün olabilir.Sen içini ferah tut.pozitif düşün ok?
Canım benim hoşgeldin.hiç bir şey imkansız değil.öyle umutsuzluğa düşme.Hepizinin duaları ile eşin ve senin çalışmalarınız ile kaydirigubbakcemile3 ve de Allah'ın izni ile mümkün olabilir.Sen içini ferah tut.pozitif düşün ok?
tubilosh
bende 12 kasımcıyım
ovlsyon testi kullanıyorum 18 gün ama hala çift çizgi yok
herhalde ben yumurtlamıycam bu ay :roflol:
ama akıntılar başladı
akıntılardan ne kadar sonra yumurtlanıyo acaba??????????
canım iyi dileğin için tşr ler canım kocamla benim çalışmalarım zon hız devam ama hala bişey yok malesef sen nezaman dır istiyorsun kaç senelik evlisin canım
İyi akşamlar hanımlar, beni de Kasım ayı listesine ekler misiniz? Beklenmeyen adet tarihim 24 Kasım ama 1-2 gün daha geç te olabilir. Ovülasyon kesinleşinde belli olur. Bugün 4. günümdü daha.
benimde beklenen adet tarihim 6 kasım
aysellim heyecanla senin testi bekliyorum.yarın sabah yapacak mısın yapmıcakmısın?yapacaksan inş. pozitif çıkar canım.dualarım seninle
Günaydin arkadaslar. Bugün tekrar test yaptim saat 06.da :)
Ve ikinci cizgiyi cok net bi sekilde görebiliyorum. cok saskinim. Birazdan doktorumu arayip randevu alacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?