• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

sudenazcım böyle yapıncada eşin sırf bebk için bereber oluyorsun sanıp rahatsız olmasın

niye rahatsız olsunki..bebeği oda istiyor ve zaten bebek için deyipte tatsız tuzsuz bi ilişki yaşamıyozki... sonuçta tabi yumurtlama dışında arada yakalayıp kıstırdığıda oluyor yani ama zaten yumurtlama dönemi dediğim de bi gün değilki..11. gün başlayıp 19. güne kadar birer gün araylan çalışıyoz..eee daha ne olsun yani...sırnaşık şey

eeee ilk başlarda bebişe zarar veririz deriz... sonra çok feanyım göbüşten yapamayız deriz....
sonra doktor yasakladıı 40 ım çıksın falan filan derken 1 sene geçer ohhh beaaaaaaaaaa

bebiş istiyorum beeeeennn:içelim:
ay o kadar da ayrı kalamam ben kocişten Şeniz ayrıca valla bak eşin duyursa bu senelik planını var ya bebiş falan yapmaz sanaaalaelaelaelaelae

eeee ilk başlarda bebişe zarar veririz deriz... sonra çok feanyım göbüşten yapamayız deriz....
sonra doktor yasakladıı 40 ım çıksın falan filan derken 1 sene geçer ohhh beaaaaaaaaaa

bebiş istiyorum beeeeennn:içelim:

muzurcum asıl seni pek üçkağıtçı gördüm canımmmmmmmmm :roflol: :roflol: :roflol:

ay o kadar da ayrı kalamam ben kocişten Şeniz ayrıca valla bak eşin duyursa bu senelik planını var ya bebiş falan yapmaz sanaaalaelaelaelaelae

okadar çok istiyoki bebeğimiz olmasını canım benden çok istiyo aslında biz ilk evlenndiğimiz günden beri istiyoruz ama ben kötü olaylar yaşadım ve kendimi anca toparlayabildimm.... kocişim sayesinde tabi onun desteği olmasa halada toparlayamazdım o ayrıı.... şaka bi yana bende okadar ayrı kalamamtabikii...ona bi bebek vermeyi okadar çok istiyorumkii:çok üzgünüm:

muzurcum o yüzden yani bebiş için çookkkkk ççaalıışşmmmaaakk lazımmmm.demekki kocan Allah ın sevgili kuluymuş.ee buda bir bakış açısı dimi amaaaa

VALLA BAZEN BENİM EŞİM BEBEK YAPMA İŞİNİ FIRSAT BİLİP OLMAYACAK ZAMANLARDA HADİ ÇALIŞALIM BOŞ DURANI ALLAH SEVMEZ DİYOR...TUTMAZKİ ŞİMDİ ŞEKERİM DİYORUM..ALLAHIN İŞİNE KARIŞILMAZ BELLİMİ OLUR BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM DİYOR ÜÇKAĞITÇI KOCACIM..AMA BEN YERMİYİMMMMMM......

YÜZÜNE BİLE DİYORUM HAMİŞ KALIYIM YANDIN SEN VALLA DİYE...AMA CANIM KOCİŞİM OLSUNDA HERŞEYE RAZIYIM DİYOOO..EEE TABİ BENİM YELKENLER SUDA YANİ...:asigim:

YA BAK KOCİŞİMİ ÖZLETTİNİZ BANA ŞİMDİ :asigim:

muzurcum o yüzden yani bebiş için çookkkkk ççaalıışşmmmaaakk lazımmmm.demekki kocan Allah ın sevgili kuluymuş.ee buda bir bakış açısı dimi amaaaa

efet canım ya çok çalışmak lazım ama ben bu ay çok çalışamadım oyüzden bu ayda fossss ... napalım zaten tatile gidicez temmuz başı artık orda rahat rahat çalışırız bol bolll

VALLA BAZEN BENİM EŞİM BEBEK YAPMA İŞİNİ FIRSAT BİLİP OLMAYACAK ZAMANLARDA HADİ ÇALIŞALIM BOŞ DURANI ALLAH SEVMEZ DİYOR...TUTMAZKİ ŞİMDİ ŞEKERİM DİYORUM..ALLAHIN İŞİNE KARIŞILMAZ BELLİMİ OLUR BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM DİYOR ÜÇKAĞITÇI KOCACIM..AMA BEN YERMİYİMMMMMM......

YÜZÜNE BİLE DİYORUM HAMİŞ KALIYIM YANDIN SEN VALLA DİYE...AMA CANIM KOCİŞİM OLSUNDA HERŞEYE RAZIYIM DİYOOO..EEE TABİ BENİM YELKENLER SUDA YANİ...:asigim:

YA BAK KOCİŞİMİ ÖZLETTİNİZ BANA ŞİMDİ :asigim:

ama doğru söylemiş yaaa ne zaman olacağını sadece ALLAH bilir.mesela ben kazara olmuşum.annem le babam sadece 1 gün korunmamış şu an olmasının imkanı yok diye ama tatataaaaaaaaaammmmmmmmm ben olmuşum :dance:

ama doğru söylemiş yaaa ne zaman olacağını sadece ALLAH bilir.mesela ben kazara olmuşum.annem le babam sadece 1 gün korunmamış şu an olmasının imkanı yok diye ama tatataaaaaaaaaammmmmmmmm ben olmuşum :dance:

SENİ GİDİ BİLMİŞ SENİ :mymeka: ORASI ÖYLE CANIM..BENİMKİ BUNU CİDDEN DEMİYO..SIRF OLSUN DİYE DİYOR.ONDAN ÖYLE DİYOM ZATEN..YOKSAM TABİ Kİ CANIM RABBİM OL DEDİMİ OLUR HERŞEY a.s..

dimi ya eskilere bak hiç yumurtlama günümü hesaplamışlar ama sıra sıra maşallah.. biraz teslim olalaım.görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.biz üstüne düştükçe olmuyo. ama tabiki çalışmayana ekmek yok kızlar:oklava:ben bu grip halimle bile çalışmak için elimden gelen her şeyi yapacağım hele bu ay az çalışma sebebiyle listede bir azalma olursa sizi sudenaza havale ederim onun oklavası var :oklava: karışmammmmmmm:enbuyukkk:

benim annemle babamın 3 yıl olmamış bebek. Ne doktora gitmişler ne de endişelenmişler. Sonra ben gelmişim bir anda :) Ne belirtilerin vardı diyorum günüm geçti o kadar diyor. NE bulantı ne aşerme. NE de bizim burda yazdığımız belirtiler. Biz de elimizden geleni yaptık doktora gidip tüpleri de açtırdık. Kociş de gelince tam süper olacak :) Sudenaz kocamı özledim dme döverim Walla ... 27 sine gün sayıyorum burda :)

benim annemle babamın 3 yıl olmamış bebek. Ne doktora gitmişler ne de endişelenmişler. Sonra ben gelmişim bir anda :) Ne belirtilerin vardı diyorum günüm geçti o kadar diyor. NE bulantı ne aşerme. NE de bizim burda yazdığımız belirtiler. Biz de elimizden geleni yaptık doktora gidip tüpleri de açtırdık. Kociş de gelince tam süper olacak :) Sudenaz kocamı özledim dme döverim Walla ... 27 sine gün sayıyorum burda :)

AHH CANIM..KIYAMAM SANA YA..SENİNKİDE ZOR BE GÜZELİM ŞAKA BİYANA..AYRI KALMAK KOLAY İŞDEĞİL YANİ..BEN Bİ GÜN GÖRMEZSEM ÇOK KÖTÜ OLURUM...ALLAH YARDIMCIN OLSUN NE DİYİM..TEZ GEÇSİN BU VAKİTLERDE GELİSİN DENİZKOKUSUNUN KOCİŞİ BİR AN ÖNCE....Şeniz

Teşekkürler canım sudenazım. Ama gelse de geri gidecek temmuzun başında. Temmuz sonu ve ağustosun yarısı yok. Eylülde 7 gün ekimde de 30 gün yok :( Ben onun görevini bile bile evlendim onla.Balayından sonraki gün onu gemisine bıraktım Bodrumda ağlaya ağlaya geldim istanbula :( Eskiden bir gidiyordu 3 ay gelemiyordu. Bu gemide neyse ki daha az. 1 ay burda 1 ay seyir. Buna da şükür yani. Ben alıştım işte ne yapayım o yokken alışverişimi yapıyorum arkadaşlarımla görüşüyorum.Bebek olsa hiç sıkılmiicak canım bebişimle ilgilenicem en azından.

Ben kaçıyorum kızlar. Gidim de alışveriş yapim rahatlayayım biraz :) Yarın görüşürüz. Yarın yeni hamiş haberleri alırız inşAllahhhhhhhhhhhh........

kızlar selammm.ne habersiniz...ya kızlar ben bu ay pek bir az adet oldum normalde 8 gün olurken bu ay 4.gün bittii? niye ki acaba zaten 4 gün de geç oldumm..hayırdır inşallah

kızlar selammm.ne habersiniz...ya kızlar ben bu ay pek bir az adet oldum normalde 8 gün olurken bu ay 4.gün bittii? niye ki acaba zaten 4 gün de geç oldumm..hayırdır inşallah

8 günmü sürüyo :1shok: kız asıl seninki normal değil..6 günden fazlası normal değiliki..dr.a hiç sordunmu? CADIARZU bence 4 gün normal yani..alla alla karıştı kafam :uhm:

Back
X