Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye
amanda amnnn....ne güzelll...canım tebrik edrim..kesin hamişsin.......ikinci çizgiyi silikte olsa görsen hamişsinn.....ohhh çokkk ii yaaa......kim tutar bizi bu ayyyyy.....hergün bi hamiş haberi alıyoss.....gelsin hamişlerr......gitsin tedaviler...bize belirtilerini yazsana...nasıl olduu tedavi gördünmü...
amanda amnnn....ne güzelll...canım tebrik edrim..kesin hamişsin.......ikinci çizgiyi silikte olsa görsen hamişsinn.....ohhh çokkk ii yaaa......kim tutar bizi bu ayyyyy.....hergün bi hamiş haberi alıyoss.....gelsin hamişlerr......gitsin tedaviler...bize belirtilerini yazsana...nasıl olduu tedavi gördünmü...
CANIM BENİM ÇOK ŞEKERSİN
YA HİÇ TEDAVİ OLMADIM BİKAÇ AY DAHA GEÇSİN DİYODUM AMA NASİP OLDU İŞTE
BELİRTİLERİM...
YA KASIKLARIMDA ÇOK AĞRI VARDI EN BAŞTAN BERİ BATMALAR OLUYODU SANKİ ADET OLACAKMIŞIM GİBİ ÖZELLİKLEDE SAĞ KASIĞIMLA BACAĞIMIN ARASI,ÇOK AÇIK KAHVERENGİ AKINTI GELDİ.GÖĞÜSLERİM AĞRIYODU AMA DOKUNUNCA DEĞİL İÇTEN GELEN Bİ AĞRI ŞİŞME FALAN OLMADI .HALSİZLİK VARDI.VE SON İKİ GÜNDÜR ACAYİP ADET AĞRISI ÇEKİYODUM BÖYLE İŞTE a.s.
Ya Hala Kendime Gelemedim
Geçen Ayki Adet Günüm 19 Mayisti Ama Ben Hep Bir Yada Iki Gün önce Olurum
Bugünün Bitmesini Bekleyemedim.........kimseye Söylemedim Henüz Içim Içime Siğmiyor
tebrikler şuşu bence hamilesin benimde 1 gün geçti bende test aldım yarına kadar adet başlamazsa yarın sabah yamayı düşünüyorum inşallah bende senin gibi ikinci çizgiyi görürüm
şuşu cok cok sevindım yaaaa sen hamileesin canım. bende gunum gecti ama cesaretim yok test yapmaya.beklıyorum.2 gundur adetim geciktı ama korkuyorumm testen.belirtını anlatırmısın.hala adet sancısı varmı?canım
benide bu ay bırakmadı kırmızılar eeeee napalım temmuz listesine kaldık önümüzdeki ayada hamişler lazım ve 16 temmuz sudecim ne tarihim gerçi önümüzdeki iki ay pek kocişlede görüşemicez . kısmet artık yeni hamişleride tebrik ediorum a.s.
Canım çok sevindimm gözünaydın,tebriklerrr allah kucağına almayı nasip etsin.
Belirtilerimizi anlatıyorduk benziyorlardı bende adet olmadım hala benımde günüm geçiyor 1-2 gün 1 saat önce test yaptım ve negatif çıktı yanımda duruyor şimdi senağlama
cift cizgiyi gorenler tebrikler goremeyenlerde uzulmesin bende hic sorun yok ama olmuyor bir turlu yinede igne ilac tedavi oluyorum ama gunum bile hecmiyor aksine erken olyorum neyse cocuk kismetimizde varsa birgun olacak biz elimizden geleni yapiyoruz takdiri ilahi
canım çok Sevindimm Gözünaydın,tebriklerrr Allah Kucağına Almayı Nasip Etsin.
Belirtilerimizi Anlatıyorduk Benziyorlardı Bende Adet Olmadım Hala Benımde Günüm Geçiyor 1-2 Gün 1 Saat önce Test Yaptım Ve Negatif çıktı Yanımda Duruyor şimdi Senağlama
hayırlısı olsun inşallah bi daha ki ay hamile haberlerini alırız. bende günüm 1 gün geçti test aldım yarın yapacaktım ama dayanamadım biraz önce yaptım malesef tek çizgi benim hiç gecikme olmazdı onun için ümitlenmiştim yarında olmazsa kan testi yaptırsammı acaba