Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

selam kızlar nasılsınız mürvetim nabıyon canımm ben kırmızı kart gördümm yaaa 22 eylülde adetim şaştı valla yumurtlama hesaplayıcıları bile hesap yapmıyoo bana çok üzgünümm valla

ayse cim inşallah güzel sonuç alırsın tatlımm
bende iyiyim kızlar saat 13.00 da nilüferle(papatyanil) ile buluşcam kadıköydezemuszemus

ohhhh gezin valla
öyle özledimki istanbulu inşallah yaza fırsat olursa gideriz
benim yerimede gezin
malum ben gezemiyorummmmm

canım eşim öğleden sonra götürücek hastaneye
aradım 1 1.5 saat sonra sonucu veriyorlarmış
çok heycanlıyım ya inşallah hamişimdir
benim için dua edin

inşallah hamilesindir canım
dualarım bütün bebek isteyenlerle
dua edreken hep sizlerede ediyorum
Allahım sesimizi duyar kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah

SAĞOL CANIMÇOK İYİYİM ALLAHA ŞÜKÜR
EVET OLDUN ADET 15.GÜNÜMDE OLDUM
DÜN DE TEMİZLENİP YAPTIM BANYOMU
SEN NASILSIN GÖRÜŞMEYELİ BAKEM opuyorumnanaktan

iyi diyelim canımm sıkkın ya bende hastalandım geçen ay 10 ağustosta olmuştum listeye 13 eylül yazdırdım ama 22 eylülde oldumm ilk defa düzen şaştı yumurtlama hesaplayıcısı bile hesaplamıyo 35 günden çok diye sinir oldumm hayırlısı

napıyonuzzzzzzzzzz
canım benım guzel guzel gezın ama bır kerede hafta sonu yapalım bende gelmek ısterımmm

selam kızlar nasılsınız mürvetim nabıyon canımm ben kırmızı kart gördümm yaaa 22 eylülde adetim şaştı valla yumurtlama hesaplayıcıları bile hesap yapmıyoo bana çok üzgünümm valla
canım benım saglık olsun bende s enı merak ettım acıkcası epeydır konusmadık senınle merak ettım canım

çok iyiyim fıstıkım sen nasılısın
sağlık olsun inşallah bi dahaki sefere katılırsın onlara
bak bizeeeeee başka şehirde olmanın dezavantajını yaşıyorum mafoldumben

kusum benım bende ısde oldugum ıcın uzgunum yoksa cok ısteımdım fıstıklarımla bulusmak ama kısmetısde

kuşum sen gıttınmı dr bu durum ıcın aralar oldukca fazla guzelım yaa ben gcen ay 30 da oldum son donemde bır aya yaklastıgı ıcın 30 eylul verdım o yuzden ama bugunlerde gelır benımde

sevalım gıdemıyor galıba degıl mı samkım ole okudumm ama osun usulmesın oo bır kerede daha yaparız bende kalabalık olruurz ozaman

ay sorma kıss yaa
benimde bu ay öle oldu sinir oldum
doktor mevsimsel diyo
bi de çok fazla yoğunlaşma oraya oluruna bırak düşünmektende stres oluyo olamıyosun düzenin şaşıyo dedi

kıslar ben yemeğe gidiyorum yarım saate dönerim hoşçakalın
kıs hadi gelin yemek ısmarliim sizeeeeeeeee

kuşum sen gıttınmı dr bu durum ıcın aralar oldukca fazla guzelım yaa ben gcen ay 30 da oldum son donemde bır aya yaklastıgı ıcın 30 eylul verdım o yuzden ama bugunlerde gelır benımde

inşallah gelmez canımm yok işte benim sorunum o biz daha hiç dr ya gitmedik kendi çapımızda takılıyoruz kocişte bana neden sabırsızsın diyorr 6 ay boş geçti ben 33 o 36 ben hem 33 hem sabırsız oluyorum çocuk doğurmadığım için erken menepoza girersem kendi bol bol sabreder sonraki hayatına töbe töbee

Herkese merhabaa...
Bizde bebek için çalışmalara başladık...
ınş.rabbim herkesin gönlüne göre verirde herkesin yüzü güler...
En son 5 Ağustos ta adet olmuştum bakalım şansımıza ne çıkıcak...
Son 3-4 aydır adet düzensizliğim vardı bi geçen ay vaktinde oldu...
Doktor mevsimsel büyük ihtimalle dedi çünkü bişey çıkmadı....
Hayırlısı artık...

kız valla tövb etövbe yani dur bakem daha ne menepozu benim anne 45 yaşında 21 gunde oluyor hala :)) canım yavs yavasdan gıt ama bı dr tahlıl neyım yaptır bı bakalımm ben ılk bı dr gıdıp genel muayene oucam dedım ama dırek cocuk ıcın gıdelım desem benımıde hemen gıtmezdı yanıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…