Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

merhaba canım.bende 23.09.2009 adet oldum doktorum adetinin 5. günü klomen kullan dedi.ama çatlatma iğnesine gerek yok dedi.daha önce kan pıhtılaşmasından dolayı 2 tane bebeğimi 3 aylıkkaybettim şimdi aspirin kullanmam gerekiyormuş kan inceltmem için.ayrıca glukofen kullanıyorum.çatlatma iğnesi olmadan klomenle hamile kalınırmı.ekimin 20lerinde çift çizgiyi görmek istiyorum

hayır canım bu kez erken davranmıcam üzülmek istemiyorum adet günüm yarın.cumartesi yapıcam.sen naptın kan testi yaptırıcam diodun gidicen mi bugün.

canım eşim öğleden sonra götürücek hastaneye
aradım 1 1.5 saat sonra sonucu veriyorlarmış
çok heycanlıyım ya inşallah hamişimdir
benim için dua edin

inan bende senin kadar heyecanlıyım.inşallah hissettiğin gibidir bebeğin seninledir.sabırsızlıkla beklicem burda hamileyiiiiiimmm diye haykırmanı ama yoksa da üzülmek yok tabi hayırlısı buymuş dicez

inan bende senin kadar heyecanlıyım.inşallah hissettiğin gibidir bebeğin seninledir.sabırsızlıkla beklicem burda hamileyiiiiiimmm diye haykırmanı ama yoksa da üzülmek yok tabi hayırlısı buymuş dicez

canım eğer hamileysem bütün topiclerde hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm diye bağırıcam o kesinde yoksa üzülmemek elde değil ama daha az üzülmeye çalışıcam
umarım belirtiler psikolojik değildir
Allah yıllarca bekleyenlere yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…