Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım çok sağol
biraz daha iyi gibiyim
benim sat 30 ağu adetlerim çok düzenli değil pkoluyum arife günü doktor yumurtan oluşmuş çatlamış dedi eğer olsa kanda çıkardı demi

ya canım üzüldüm böyle ağlamana bak bende pkoyum ve 6.5 yıldır bekliyorum seni en iyi ben anlarım ama sen daha hem yeni evlisin hemde yolun başında şimdiden bu kadar yıpratıp ağlarsak dayanma gücümüz kalmaz daha hayat ve pko bize neler gösterecek o yüzden şimdi ağlama sabırlı oltatlım inşallah herşey yoluna girer a.s

canım üzülme desemde boş hepimiz üzülüyoruz
inşallah bi dahaki aya olur tatlım :1hug:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
ne güzel haftanın son günü kaydirigubbakcemile3sanki bütün hafta iş yerimdeydim:roflol:
bu gün işyerimdeyimmm

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
ne güzel haftanın son günü kaydirigubbakcemile3sanki bütün hafta iş yerimdeydim:roflol:
bu gün işyerimdeyimmm

canım benım gunaydın fıstıgım nasılsınn maılını gordum cok guzel bende ıstıyorum valla yaaa bır kerede haftasonu bulusalım muhakakhihoyyyt

yafrum 4 ekimde buluşma var taksimde ben gitmeyi planlıyorum
c.tesi günü uygunsan sende gel

aysecım uzulme demıcem cunku ınan bırı bana uzulme dedıgınde ddaha cok uzuluyorum ve sınır oluyorummm uzul cnm agla hatta rahatla ama her adet oldugumda bnde öle oluyorum adet oldugum zmn tamam dıyorum yeter artık ya umıtlenmıcem ama nafıle adet bıtıp calişmalara baslayınca ınsanın ıcınde yenı bı umut oluyooo

sevalcim eminmisin kıss kesin gelcen dimi
söle o kocana sana 1 ay öncesinden yazılı izin kağıdı versin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…