- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #39.181
ya canım üzüldüm böyle ağlamana bak bende pkoyum ve 6.5 yıldır bekliyorum seni en iyi ben anlarım ama sen daha hem yeni evlisin hemde yolun başında şimdiden bu kadar yıpratıp ağlarsak dayanma gücümüz kalmaz daha hayat ve pko bize neler gösterecek o yüzden şimdi ağlama sabırlı oltatlım inşallah herşey yoluna girer a.s
canım üzülme desemde boş hepimiz üzülüyoruz
inşallah bi dahaki aya olur tatlım :1hug:
aysecım uzulme demıcem cunku ınan bırı bana uzulme dedıgınde ddaha cok uzuluyorum ve sınır oluyorummm uzul cnm agla hatta rahatla ama her adet oldugumda bnde öle oluyorum adet oldugum zmn tamam dıyorum yeter artık ya umıtlenmıcem ama nafıle adet bıtıp calişmalara baslayınca ınsanın ıcınde yenı bı umut oluyooo
aysecim kızların da söylediği gibi hiç takma kafana unut gitsin sen önüne bak biz daha çok halay çekeriz
ayşecim hayırlısı olsun canım
canım benim olsun ekim sana şans getirsin....üzülme sakın...kendini topla sonra maçlara devam:))kızlar bugün kan testi yaptıdım negatif
ağlamaktan gözlerim şişti
ne kadar katırmayayım desemde kaptırmışım benim göğüslerim adet olacağım zaman filan hiç şişmez bu ay çok fenz şiş acıyor dokunamıyorum bide damarlar çıktı herkeste bu belirti olunca tamam dedim ama sonuç hüsran senağlama
canım benim olsun ekim sana şans getirsin....üzülme sakın...kendini topla sonra maçlara devam:))
çok sıkkınsan biraz kocandan çıkar hıncını :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?