Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım çok saol ilgin için beni sen gerçekten anlarsın
benim hep küçüklükten buyana korkum anne olamamaktı hep rüyalarıma girerdi şimdide byle olunca resmen yıkıldım yoksa daha yolun çok başındayız

canım üzülme desemde boş hepimiz üzülüyoruz
inşallah bi dahaki aya olur tatlım :1hug:

sağol tatlım inşallah bi dahaki ay olur doktorum tedaviye başlıcak artık nasıl olacak bilmiyorum bu ay olursa vücuduma bi sürü hormaon almaktan kurtulurum diye düşünmüştüm ama nasip
Allah senelerece bekleyenlere sabır versin çok zormuş

canım çok sağol üzüldüm eşimde bu ay çok hevesliydi ki ben buna sebep oldum o üzülmesin diye bişey diyemedim akşam komşularımı yemeğe aldı sırf kendi kendimi kurmayayım diye ama gece olup o uyuyunca başladım ağlamay iyikide ağlamışım içim azda olsa daha rahat şimdi

aysecim kızların da söylediği gibi hiç takma kafana unut gitsin sen önüne bak biz daha çok halay çekeriz

inşallah canım ya sen ne yaptın varmı bi gelişme
ben adet olana kadar umudumu yitirmicem bazen erkenmi yaptırdım testi diyorum bazende saçmalama olsa çıkardı diyorum neyse hayırlısını istedim hep demekki buymuş

tabi canım doğru söylüyosun hayırlısı buymuş.bende bir gelişme yok sabrediyorum bugün adet günüm ama henüz birşey yok.yarın olsun da ya tekrar evde test yapıcam yada belki hastaneye giderim kan testi için karar vermedim daha.

ben burdayım kızlarr yaw kkyı dolasıyodummm resımler merak edılıyo hee merak ettıgınız kadar var ınanınn kızlarrr cok tatlı cıkmıslar (bırazcık) kıskandım ama bı dahakıne bende gelıcemmmm ınszemuszemus

ben bu sabah dra gittim randevu vardı klomenım bıttı kılzarrr yumurtalarım ii dedı dr bı tanesı bırazcık daha buyuk dıgerlerınden en buyugu 10mm ama daha yeterınce buyuk degıl dedıı esımde az hareketsızlık vardı 2 ay beklıyelım dedı esım sıuan ılaç kullanıyo 2 ay snra tekrar yaptırıcaz cunku spermıografı onun tedavısı bıtsın öle devam edelım dedı cunku yumurtalarını zıyan etmıyelım dedıızemuszemus

bu ıkı ay ıcınde gebede kalabılırsın tabıkı dedıı esımde cok buyk sorun yokmus ama azıcıkta olsa hareketsızlık varmıss o yuzden dedı beklıyelım dıyeeee ama yınede cok mutlu oldum ya drum saolsun cok ii

kızlarr iş yerimden odadaki çok samimi arkadaşım 7 haftalık hamileymişşş
üstelik ilk çocuğu tedavi ile oldu
kızı var 5 yaşında CYCLO-PROGYNOVA 21 DRAJE ilkinde de bundada kullandım bırakır bırakmaz hamile kaldım diyor </STRONG>

canım benim olsun ekim sana şans getirsin....üzülme sakın...kendini topla sonra maçlara devam:))
çok sıkkınsan biraz kocandan çıkar hıncını :)))

çok moralim bozukkkkkkkkkk
onun için çok sevindim ama neden diyorummm neden Allahım affetsin
ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
eşimi aradım söyledim çok şaşırdı ailecekde görüşüyoruz arkadaşlarla
dr a gidelim dedim gitmem diyorrmafoldumbenmafoldumben

canım benim olsun ekim sana şans getirsin....üzülme sakın...kendini topla sonra maçlara devam:))
çok sıkkınsan biraz kocandan çıkar hıncını :)))

onada kıyamıyorum sigarayı bırakmaya çalışıyor haliyle biraz stresli bende üstüne gitmek istemiyorum ağlıyorum iii geliyor
sigarayıda sırf bebeğimizin var olma ihtimali için bırakma çalışmasına başladı
canım ya olsa kanda çıkarmıydı topite açtım ama kimse bişiy demedi

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...kolojikmis-kanda-negatif-hala-umudum-var.html

AHH sevalim ahh gitmezmiyiz
yumurta takiplerimi dersin, kürlermi, yoksa başarısız 1 aşılamamı mafoldumben

aşılamdan sonra dr um 1 ay ara verelim dedi
5 ay geçti yaz tatilinden sonra ramazan dedi şimdide istemiyor
Allah ne zaman isterse ozaman diyor ama öyle yerimizde sayıyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…