- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #39.261
Habere bakın kızlarr...
Hamile bir kadın yeniden hamile kaldı. ABC televizyonunun haberine göre Arkansaslı Julia Grovenberg bir kaç ay önce hamile kaldı. Kadın bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için ultrasona girdi ve bir bebeğe daha hamile kaldığını öğrendi.
Karnında taşıdığı bebekler ikiz değil. Aralarında 2 buçuk hafta var. Doktorlar bu durumun milyonda bir olduğunu belirtti. Bebeklerden birisi 2009 yılınnı sonunda, diğeri de 2010 yılında doğacak.
Habere bakın kızlarr...
Hamile bir kadın yeniden hamile kaldı. ABC televizyonunun haberine göre Arkansaslı Julia Grovenberg bir kaç ay önce hamile kaldı. Kadın bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için ultrasona girdi ve bir bebeğe daha hamile kaldığını öğrendi.
Karnında taşıdığı bebekler ikiz değil. Aralarında 2 buçuk hafta var. Doktorlar bu durumun milyonda bir olduğunu belirtti. Bebeklerden birisi 2009 yılınnı sonunda, diğeri de 2010 yılında doğacak.
evet tatlım
seval de gelecekti ancak bi pürüz çıktı gelemedi bizde nilüğferle buluştuk
kızlar bugün kan testi yaptıdım negatif
ağlamaktan gözlerim şişti
ne kadar katırmayayım desemde kaptırmışım benim göğüslerim adet olacağım zaman filan hiç şişmez bu ay çok fenz şiş acıyor dokunamıyorum bide damarlar çıktı herkeste bu belirti olunca tamam dedim ama sonuç hüsran senağlama
slm kızlar....
bazı arkadaşlarla adetlerimiz yakın ve onlardan test yapıp pozitif sonuç alanlar oldu..bende heveslendim biraz önce test yaptım amaaaaa NEGATİFFFFF...kendimi hazırlamışım galiba hiç üzülmedim..:S
regl tarihim 29 eylül...erken gelsin bari de çalışmlara erken başlayayım...
hayırlısı olsun canım sen iyi düşün ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?