Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bi resim ekledim yemekimizi yerkenn
ama direk sayfada gözükmedi eklenti olarak çıktı

Habere bakın kızlarr...

Hamile bir kadın yeniden hamile kaldı. ABC televizyonunun haberine göre Arkansaslı Julia Grovenberg bir kaç ay önce hamile kaldı. Kadın bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için ultrasona girdi ve bir bebeğe daha hamile kaldığını öğrendi.
Karnında taşıdığı bebekler ikiz değil. Aralarında 2 buçuk hafta var. Doktorlar bu durumun milyonda bir olduğunu belirtti. Bebeklerden birisi 2009 yılınnı sonunda, diğeri de 2010 yılında doğacak.

evet tatlım
seval de gelecekti ancak bi pürüz çıktı gelemedi bizde nilüğferle buluştuk

aaaaaa nasıl oluyoki bu durum...:uhm:
bak sen allahın işine:Saruboceq:

bilmem hatırlarmısınız bi ara doktorlar diye biz dizi vardı oradaki hastalardan birinin 2 ayrı rahimi olduğundan 2 bebeğinin arasında 2 hafta zaman vardı.. o geldi aklıma..

nasıl yani kaydirigubbakcemile3

canancım saol tatlım

valla öteki olayı ben daha önceden duymuştum
yengem 2. bebeğine hamileyken kanaması oluyordu
lekelenme gibi biişey çıkmıyordu dr u demişti belki başka bir sprm yerleşiyor olabilir diye
allahtan öle bişey olmadı tabi tıpta bu tür durumlar olabailiyormuş
nihayetinde hamileykende birlikte olunabiliyor yumurtlama oluştuysa hamilede kalınabilir
ayyy bize 1 tane versin ya Rabbimmm başka ne isterimki

kızlar merhaba,
bugün giremedim, nasılsınız. yarın izne çıkıyorum o yüzden bugün işlerimi toparladım anca bitti.

sanırım tatilde giremem arkadaşlar.
tatilde deneyeceğiz tam yumurtlama günüme gelecek.

öpüyorum...

canım sıkma canını her ay bir umuttur

slm kızlar....
bazı arkadaşlarla adetlerimiz yakın ve onlardan test yapıp pozitif sonuç alanlar oldu..bende heveslendim biraz önce test yaptım amaaaaa NEGATıFFFFF...kendimi hazırlamışım galiba hiç üzülmedim..:S
regl tarihim 29 eylül...erken gelsin bari de çalışmlara erken başlayayım...

daha 4 günün varmış bende çarşamba günü yaptım yani adetimden iki gün önce negatif çıktı benimde.bugün adet tarihim ama olmadım henüz bekliyorum yarın tekrar yapıcam inş vardır..senin de erkenmiş daha gerçi üzülmemişsin ama ümitsizliğe kapılma yine deyerimseniben

maviciminşallah hamişsindir bak hala olmamışsın...
erken die düşünüyordum ama arkadaşlar erken yapıpsonuç alınca deneyeyim dedim...

ya acayip derecede kasık batması ve alt tarafa vuran ağrı var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…