Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bilgem gel bi sarılam..:1hug: hatta hep beraber sarılalım sana.. ben ve burdaki herkez canı gönülden anlıyor seni inan bana..

bizde anne olacağız elbet ama ne zaman belli değil.. kendi adıma konuşmak gerekirse. bana deselerdiki senin 4 yıl bebeğin olmayacak. bu zaman bana hiç geçmezdi.. ama gel görki su gibi aktı geçti.. yani anlatmak istediğim meleğimizin nezaman geleceğini bilmediğimiz için bize düşen tek görev elimizden geleni yapıp dua etmek..:1hug: ben ve tüm kızlar senin hep yanındayız. bunu unutma sakın.

seni seviyorum bitanema.s.

minik kuşlarım hoşbuldum bu arada.. vede herkese çok selam..opuyorumnanaktan

bilgemin konusu hepimizin hassas olduğu bi nokta... önce ona msj yazmak istedim..

kudretim anlıyorum seni ama korkunun ecele faydası yok 6 gün geçmiş az bi zaman değil bu seferde test yapmayınca beynimizi kemiriyor en iyisi test yap rahatla
canım bol bol dua ediceğim bu mübarek cuma günün yüzü suyu hürmetine inşalllah hamilesindir isteyen herkesin göbüşü bebekle dolar

saolun arkadaşlar bende sizi seviyorumm
inşallah yürekten kalpten diliyorum inşallah en kısa sürede bizimde bebeğimiz olsun:Saruboceq:mafoldumben

kudretçim bidenem bütün kalbimle sana duacıyım. inşlh meleğin göbüşündedir :Saruboceq::CüvCüv:

çok sağolun canlarım iyi dilekleriniz için bilgem canım üzülme hepimiz yanındayız hepimiz aynı durumdayız inan bazen onlarda bunalıyo belki bizim kadar değil ama çok üzülüyolar işte 2 tarafta yıpranıyo

kızlar ben az geçmişe doğru bakam.. bizim liste nerede diye.. kimin günleri yaklaşmı bi bakıp gelcem hemen..

bilgecim belkide inşallah hamilesindir inşallah öyle olsun:Saruboceq::Saruboceq:
mavili hakkında hayırlısı canım inşallah dediğin gibi çifter çifter olur hamile haberlerimiz:Saruboceq::Saruboceq:

bilgem üzülme bitanem bende 2 hafta önce en yakın arkadaşımızın hamile olduğunu öğrendim..emin ol aynı burukluğu bende yaşadım..ama kıskançlık değil bu başka bişey..rabbim hepimizn kucağını tez zamanda doldursun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…