Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

hmmm ya bana aslında ne bılıyım sacma gelıo acaba ole durmanın hamılegı hızlandırdıgına daır gercek bırsey varmı yoksa bız kadınların ıcadımı:içelim:

içeriye akımı sağlamak için mantıkende doğru bi yöntem ama benim yengem anında kalktığını söylüyor...1,5 yıl arayla 2. bebişini doğurdu :ecrin_bebek: yani Allahın takdirine kalmış cnm...

nerdesiniz kızlarrrr
ben geldim koçişle konuştuk bu ay regl olursam inşallahh olmam
dr a gidiyoruz sanıyorum 2.aşılamayı yaptırcaz..
fıstığım senin adına çok sevindim inşallah hamişsindir bellmi olurgamyoncuiremsu
canım çok erken test yapmışsın adetin bir kaç gün daha geçsin tesiti tekrarla azcık daha sabır inşallah hamişsindir canım:ecrin_bebek:
inşallah canım inşallah:ecrin_bebek: hııhıı uffff :çok üzgünüm:
ay kız ben de almıştım ne olacak onlar şimdiakannehir
kaç kere birilerine hediyede götürmeyi düşündüm ama sorma bir güzellerki arasamda bulamam bir daha hem erkek bebek hemde kız bebekler için var
birtanesinden hatta tulumun bacağında yurta var yumurtanın içinden civ civ çıkıyor nasıl vereyim:çok üzgünüm:

canımmm çok sevindim senin adına sor bakayım istanbulda da birirs, varmıymış bu işi bilen alkisalkisalkis
gerçi ben çok gittim denedim ama:1closedeyes:

selamlar.. benide listeye eklermisin canım? 22 ekim ama olmam inşallahhh!! daha çok var nasıl beklicem :)

Kızlr benı de yazın lÜtfennnnnnnnnnn............ 5 ekım... ınŞ adet olmam... Kırmızıdan soĞudum valla :):))))))))))))))))

papatyanil

ay canım inşallah dediğin gibidir.allah hepimize bebiş göndersin sağlıklısından hayırlısından.valla burada insan rahatlıyo.en yakınına bile söyleyemiyorsun içinde ki fırtınaları

kızlar mrb maalesef kırmızıları gördümm uykum bile gelmiyor üzüntüdennn çok zor bir durum bütün hayallerim yıkıldı artık tedavi medavi istemiyorummmmm offfffffffffffffffffffffffffff

pof benim de kırmızılar geldi.. ya adet döngüm 28 günden hiçç şaşmazken korunmayı bıraktıktan sonra önce 27 güne, sonra 26 güne bu ay da 25 güne düştü arkadaşlar :bbo:
sizce bir doktora gitmeli miyim bunun için? korunmayı bırakalı da 3 ay oldu..

yeni tarih: 22 ekim

bugün hesaplayıcıya göre adet günüm ama daha kırmızılarda belirtileri de yok.umarım bebiş vardır.hafif bir bulantı var.araba tutması gibi. bakalım hayırlısı.polis telsizi gibi dinlemedeyim.

adetime 6 gün kaldı ben çok sabırsızlanıyorum karnımda şişlik var 1 haftadır bacaklarımdaki damarlar çok belirginleşti ve sık sık idrara çıkıyorum acaba hamile miyim gecen hamileliğimde de böyle olmuştu sonuç hüsran düşük yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…