Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ayşen kız senin yumurtlama zamanı değilmi ne işin var burada git kocanın yanına yapış adama....hihihi

ayşe seninkide mi yok benim adamda hala yok gece yarısı gelecek...
yumurtlama döneminde de gece mesaisinde olacak bu ayı da kaçırıca...ben okuldayken o evde ben evdeyken o mesaide olcak..göremeyeceğiz ki bebek yapsak....

ooo bizimki hele ne zaman işte ne zaman evde belli değil
bi bakmışsın gece yarısı çağırırlar nöbete hiç belli olmuyo canım
gündüzleri değerlendiriyoruz çoğu zaman:kedi:

aynen canım dün gece çalışıyordu 3 te telefon etti geldi...bi bakıyosun gece telefon gel diyolar...sen evde olunca gece gündüz farketmiyor ben olmayacağım artık evde üfffffff
okuldan öğle arası gelip çalışma yapıp gidiyomuşum ne komik olur hihihihhihihi

yastıksız da hamile kalınıyorda biz onlardan değiliz malisef...amuda kalksakda zor vuruyoruz 12den...

yatmak yada bele yastık koymak spermlerin hemen akmamsı için...yol alsınlar diye...

eticicibebe canım valla istemeyenin ölede oluyo
hatta benim bi arkadaş ilişkiden sonra kalkıp zıplıyodu olmasın diye 5 ayda hamile kaldı:sm_confused:
ama doktorlar popo altına yastık koyun yarım saat bi saat yatın diyolar:uhm:

ooo bizde habire erteliyoz ama bu sene gidicez artık
o kadar istedim istblda doğurmak ama hayırlısı artık şarka kısmet olur inşllh
olsunda sağlıkla nerde ne zaman önemli değil

benim arkadaşım 3sene hamile kalamadı hiçbir problem olmadan sonra aşılamayla hamile kaldı..oğlu 1,5 yaşındayken kazara eşi içine boşalmış o da hemen kalkmış yıkamış falan ama hamile kaldı doğum bile yaptı...
hatta hamileliğini öğrenince beni arada yaaa napıcam hamileyim dedi..ben ağlıyodum tabi o sırada çünkü bir gün önce düşük yapmıştım...arkadaşım ahhh kader bu iste ben düşürdüm diye ağlıyorum sen hamileyim diye ağlıyosun dedim..bişey söleyemedi garibim kapattı hemen teli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…