Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar siz ne kadardır istiyorsunuz

selam ne zamandır giremiyordum, ben 3 yıllık evliyim 2,5 yıldır istiyorum uğraşıyorum yumurta takipleri, klomen tedavisi rahim filmi ve 2 kez aşılama oldum sebepsiz infertiliteyim yani sorun da yok bebek de, şimdi kendi haline bıraktım yaza kada bekleyip sonra tüp bebek düşünüyorum, sen?

evet canım bende aksamları gırmezdım hıc evdenet yoktu ama artık burdayım bende ve snınlede tanısdıgıma cok memnun oldum fıstıkkkk:jeyyar:

canım ben aslında yenıyım besıncı ayımın kırmızı kartını dun gece gordum :)) ama bes yıllık evlıyım bu aradadr gıttım ve bır seneye kadar yanıma ugrama dıyor ama ben bu ay tekrar gıtmeyı dsunuyorum

merseaycığım benım cıkmam gerekıyor kusum tekrar tanısdıgıma memnun oldum tekrra gorusmek uzere ... bu arada soru sorup kacmıs gıbı oldum farkındayım canım ama esım ıcerden seslenıp duruyor derdı neymıs bakmam gerek kusura bakma tekrar talımmmm

walla bende bir durum yok az önce de yazmıştım 2,5 senedir uğraşıyorum eşimde de bende de hiiiçççç sorun yok gayet sağlıklıyız ama Rabbim daha zamanı değil diyor bekliyoruz bu arada çeşitli tedaviler gördüm klomen aşılama falan olmadı dua ederek bekliyoruz işte Allah ne zaman nasip ederse, yaza kadar kendi haline bıraktım zaten okulda başladı, bu sürede hamile kalamazsm tüp bebek düşünüyorum, senin daha yeniymiş gerçekten evet dr lar 1 sene dolmadan hiçbirşeye bakmıyorlar 1 sene içinde olmazsa incelemeye alıyorlar eğer yaşın çok büyük değilse bekleyebilirsiniz ama geç kalacağını düşünüyorsan drunla konuşup onu ikna edebilirsin Allah kolaylık versin canım inşallah benim kadar beklemezsin inşallah Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder:Saruboceq:

kızlar ben 4 yıldır evliyim 3 senedir istiyorum...benim durumum biraz farklı...tüp bebek işi olacak ama askıda şu an

herşeyin hayırlısı canım
bizde 2.aşılamayı yaptırcaz sanırım
bu ayda regli olursam tekrar gideceğiz doktora 5 ay zaten
ara vermiştik yeter diyorum sıkıldım beklemekten
ne olacaksa olsun düşününce içim sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…