E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #39.441
kadriye kusura bakma..mesajını yeni gördüm canım...nasıl gidiyor hayat...arada uğruyorum buraya..tanıdık göremeyince okuyup bir iki mesajı çıkıyorum...bugün çok soğuk yaa..
saol canımmHAYIRLISI OLSUN CANIM, İNŞALLAH BEBİŞİNİN GELMESİNE VESİLE OLUR, RABBİM TEZ ZAMANDA DOLDURSUN GÖBÜŞÜNÜ :Saruboceq: BU ARADA BEN CANAN MEMNUN OLDUM vereliniortak
BİLGEM TEBRİK EDERİM SENİ BACİ, AFERİN KIZ SANA..BENİM KOCAM GEÇEMEMİŞ :umursamaz: ÇOK ÜZÜLDÜM :sinifsinif: DAHA ASKERE GİTMEDİ..BİTİRMEYİ İSTİYO benneyaptımki BÖYLE GİDERSEDE BİTİREMİCEK..ZATEN KISA DÖNEMDE KALKIYOMUŞ..
kadriş kıs nettesin de nerdesinnn
bu bayram sürekli sordular...niye bebek yapmıyorsun diye...kızlar o an ne diyeceğimi şaşırdım...niye sorarlar ki anlamam...olursa söyleriz zaten..niye yapmıyorsun demek doğru mu...ben çocuk yaşımda sormazdım evlilere bu soruları...belki üzülecek bir durum vardır diye...koskoca kadınlar bunu nasıl akıl edemez anlamam...
hele erkekleri hiç anlamam..biri babamın yanında bana benim torunları baban görünce patates gibi eriyo dedi...adama güldüm geçtim...beni Allah bilir vurdum duymaz ilan etmiştir sağına soluna
bu bayram sürekli sordular...niye bebek yapmıyorsun diye...kızlar o an ne diyeceğimi şaşırdım...niye sorarlar ki anlamam...olursa söyleriz zaten..niye yapmıyorsun demek doğru mu...ben çocuk yaşımda sormazdım evlilere bu soruları...belki üzülecek bir durum vardır diye...koskoca kadınlar bunu nasıl akıl edemez anlamam...
hele erkekleri hiç anlamam..biri babamın yanında bana benim torunları baban görünce patates gibi eriyo dedi...adama güldüm geçtim...beni Allah bilir vurdum duymaz ilan etmiştir sağına soluna
ah mehtapçım Allah sabır versin...herkesin içini yaralayan bir dert var işte...benim eşim de kanser tedavisi gördü...söylesem kızaracaklar işte ya...insanlık bende kalsın diyorum
Allah herkese sağlık versin
ah mehtapçım Allah sabır versin...herkesin içini yaralayan bir dert var işte...benim eşim de kanser tedavisi gördü...söylesem kızaracaklar işte ya...insanlık bende kalsın diyorum
Allah herkese sağlık versin
tesekkürler aysecim...evet atlattı inş..Allah dermansız hastalık vermesin..inş sen de bebişine hayırlısıyla kavuşursun :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?