Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kadriye kusura bakma..mesajını yeni gördüm canım...nasıl gidiyor hayat...arada uğruyorum buraya..tanıdık göremeyince okuyup bir iki mesajı çıkıyorum...bugün çok soğuk yaa..

evet canım burasıda soguk artık.sonbahar gelmiş.yenı arkadşalr katıldı aramıza guzle doslarımz var yıne :)kız umutsuz09 vardıya hamile o. hatırladınmı onu.normal yolla hamile kaldı

saol canımm
inşallah eşinde bir an önce bitirir..

bilgecim iyiyim sağol...umarım senin de güzel haberlerini alırız tiz zamanda...ay sürekli lokum, çikolata yer oldum...biri beni durdursuuun

bu bayram sürekli sordular...niye bebek yapmıyorsun diye...kızlar o an ne diyeceğimi şaşırdım...niye sorarlar ki anlamam...olursa söyleriz zaten..niye yapmıyorsun demek doğru mu...ben çocuk yaşımda sormazdım evlilere bu soruları...belki üzülecek bir durum vardır diye...koskoca kadınlar bunu nasıl akıl edemez anlamam...
hele erkekleri hiç anlamam..biri babamın yanında bana benim torunları baban görünce patates gibi eriyo dedi...adama güldüm geçtim...beni Allah bilir vurdum duymaz ilan etmiştir sağına soluna

patavatsızlıklık paraylamı gulum boşverr sen onları

sana düşünmüyormusun diye soruyolar durumumu bilmeyenler direkt çocuğun var mı diye soruyolar yok deyince artık herşeyin çaresi var üzülme olur vakti vardır onun diyorlar..sinir oluyorum parçalayasım geliyor...ilk etapta diyemiyorum ki ben anneyim kızım var toprağa sarılsada ben onun annesiyim diyemiyorum...

ah mehtapçım Allah sabır versin...herkesin içini yaralayan bir dert var işte...benim eşim de kanser tedavisi gördü...söylesem kızaracaklar işte ya...insanlık bende kalsın diyorum
Allah herkese sağlık versin

kadriyecim sürekli boşveriyorum zaten, alttan alıyorum...ama sen de biliyorsun..yalnız kalınca, dertlerinle başbaşa kalınca...amannn sallayın gitsin bee
keşke yazıp da sizi üzmeseydim
oyoyyoy ayağım uyuşmuş....karıncalanınca da pek bi hoş olar bre

canım çok geçmiş olsun
inşallah eşin atlatmıştır sonrada bebişiniz gelir

tesekkürler aysecim...evet atlattı inş..Allah dermansız hastalık vermesin..inş sen de bebişine hayırlısıyla kavuşursun :ecrin_bebek:

sağol mehtapçım...sakın ha hiiiç üzülmeyin birşeye...herşey gelip geçici ...
eskiden kk nın hızına yetişilmezdi ne oldu da böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…