Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

afıyet olsun uklacıgım
ıyııy kadrıyecıgım benıde eklesenıze buay belkı ugurlu gelır
9ekım tarıhım umarım son olur

yarın benim regl günüm çok heyecanlıyım acaba sonuç ne olacak incir kürü de yapıyorum 20 gündür bakalım işe yarayacak mı? :uhm:

bumuyani cnm sana birşey sormak istiyorum ya benim prolaktinim var ve dostinex kullanıyorum ama bu dostinex yüzünden düşük yapıldığını söyleyenler var yani dostinex düşük yapar mı ben de ilk bebeğimi düşürdüm ama dr ilaçtan kaynaklandığını söylemedi ilk bebekler düşer falan dedi bu konu hakkında bilgin varsa yardımcı olabilir misin şimdiden teşekkürler

esracım gönlüne göre versin inşallah seninde bebişin gelmiştir

bmen canım bence ilacı dr un verdiyse sorun yok demektir
evet ilk bebeklerde düşük olayı çok oluyor özellikle kalp atışı duyulmuyor felan
ama dr un sana ilacı prolaktin yüzünden vermiş sonuçta hormon ilacı ve hamile
kalabilmen için prolaktininde dengede olması lazım

tabi bu benim düşüncem

çok teşekkür ederim uklacım ben şimdide dostinex kullanıyorum eğer bu ay hamileysem tekrar düşük yapmaktan korkuyorum herkes için hayırlısı olsun cnm

Kızlar ben halen hastalanmadım beklemedeyım 10 gÜn oldu bu akŞam test alıyorum kesın busabah oda arkadaŞımın hamıle olduĞunu ÖĞrendım meĞer bÜtÜn ıŞ arkadaŞlarım bılıyomuŞ benden gızlemıŞler ÜzÜlÜrÜm dıye ama bunu ÖĞrenınce daha Çok ÜzÜldÜm 10 aylık evlıydı arkadaŞım onun adına Çok sevındım allah bılıyo ya

Şımdıde sevk alıp keseyı gÖrmeye gıttı eŞıyle darısı bızlerın baŞına ınŞallah ne gÜzel bı duygudur kım bılır

bmencıgım bak cnm cok hassas bı konuya degınmıs ben döküm ıcımı sana
ben burda profösre gıttım bende kullandım o dostıneksı bacım bana dedıkı kac ay kullandın ben dedın 3 4ay dedıkı o 3 4 ayı at kızım dedı ben anlamıyorum dedı bunu bebek ısteyen bırıne vermelerını nasıl yemın edıyolar bunlar dedı
dostıneksın yan etlkısı az ve daha etkılı ama bebk olma ıhtımalı düşük yanı yüzde 80 zor ama olsa bıle düşük olma ıhtımalı cok yüksek dedı
bıde bunu bız genelde prolaktını 400 500 olanlara verıyoruz dedı
sen yükselırse parlodel yada dopergın kullanıcaksın dedı
ben tabı cok üzüldüm gecen aylarıma
allahtan yaklasık 5aydır yükselmıyo artık bıde benımkı 30 lardaydı cnm benım ona ragman vermıs doktor
ben kullanmam artık sahsen doktorum ıyı bı doktor sonucta profösör bılmese söylemez

AYY ÇOK GICIK BI DURUM YA SINIR OLUYROUM BÖLE DUSUNENLEklava:RE BEN

canım benım ya ayrdımcı olmak isterdımama bılgım yok canım

bmencıgım benden tavsıye ıyıce arastır bebek tutunsa bıle düşükle sonuclanıyomus cogu bıde kullandıgında dostıneksı eksılere düşüyo prolaktın
eksılere düşmesıde ıyı degılmıs sonucta prolaktınde gereklı hamıs kalmak ıcın

kıs bilgeee
ben 17 sinde adet oldum burda nerdeyse davul zurnayla söledim
msn dede konuşmuştuk yaaaaaaaaaa
ne çabuk unuttun beni aşk felen olsun mafoldumben
ben bildirdim adetimi ama bumuyanicim görmedi heralde bende farketmemişim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…