Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ya bizim şu ruh hallarimizin altında patik felan varya
onu puanla alabiliyorsun odan bahsediyoruz tatlım

kıs bilge
sen anlatırken ben sinir oldum heriflere haaa
gelip öldüresim geldi denyoları Çok üzgünüm çoook

arkadaşlar paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim bilmiyorum ne yapayım doktoruma güvendim ve bu ilacı kullandım adetime de az kaldı eğer hamileysem ve tekrar düşük yaparsam buna çok üzülürüm

Kafayı yemek üzereyim .. 15 eylül de adetim başladı. 25 eylül de ovulasyon testi yapmaya başladım ama ikinci çizgi hala çok silik normalde bugün yumurtlama günüm diye biliyorum. Neden yumurtlamadım ben hala??(
25 haziran
20 temmuz
20 ağustos
15 eylül adet tarihlerim..
Ateş ölçümüde yapıyorum ateşim hep 36 nın altındaydı. Bugün 36 oldu. Noluyo bana kafam karıştı..  yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.. bilgilerinize ihtyacım var..

canım bende hep 14-15-16. günler yumurtlama günlerim sanıyordum. ama 19. günmüş..sen denemeye devam et...

ben daha hamiş olamadım bu ayın 28inde adetim vardı daha görmedim ama okadar test yaptım ve hayal kırıklığına uğradımki artık ümidim yok heyecanda yok artık 10 gün sonrada adet görmezsemm bakıcaz...

slm kızlar bı kac kez topıgınıze takıldım bende eylulde çift cızgıyı gordum ve sızınle paylaşmak istedım gec döllenme olmuş daha 3 haftalık keseyı ayın 8 de görucem inşallah rabbım iteyen herkese en kısa zamanda nasıp etsın amin:Saruboceq::lepi:delikafaduldenhihoyyyt

TEBRIKLER CANIM SAĞLIKLA KUCAGINADA ALIIRvereliniortak:1hug:SIN İNŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…