Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

esracım inşallah hamilesindir
yarın ilk idrarınla yap dah ii olur
yoksada üzülme yeni ay yeni ümit

esra sen kaç senelik evliydin ne kadardır bebek istiyosun
canım ben 2'i bitti 3 e yeni girdik 1 senedir çocuk istiyoruz ben pkoluyum inciri sormuşsun yaş incirin faydasını bilmiyorum ben kuru incir kürünü ibrahim saraçoğlunun sitesinde gördüm onun için uyguladım ilk 21 gün bitti 7 gün ara verin ikinciye başlıycam ama test yapıyım ona göre başlıycam bakalım duruma göre yani. Ben ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü de yapmıştım ondan da fayda gördüm kist vardı geçti onun için incir kürüne de başladım

kızlar bendede kist vardı.tedavi görüyordum en son adet olabilmek için farlutal kullandım.hala adet olmayınca dn dr a gittm hamile oldugum anlaşıldı.dün ultrasonda gördük miniğimi
inşallah isteyen herkesin başına duacınızım...

canım gözün aydın
ne güzel bi sürpriz olmuş,
ilaç filan kullanıyormuydun bide kist vardı dedin gitmişmi o

canım gözün aydın
ne güzel bi sürpriz olmuş,
ilaç filan kullanıyormuydun bide kist vardı dedin gitmişmi o

zaten dr beklememi söylemişti.kistim patlamış.doğal yolu deneyelim dedi.ilaç kullanma istersen bekle adet görüceksin dedi.
ama ben dayanamadım.farlutal yazdı.düşünesene o zaman kan testi negatifti
çünkü dr kan testide istemişti nolur nolmaz diye.negatif olunca farlutalı içtim.
hala tık yok.dedim bu böyle olmicak eşime kalk dr a gidiyoruz dedim.
ultrasona bir girdimki dr -aaaaaaa dedi(
ve bana ilk fotosunu verdi bebeğimin

farlutal kullandım ama dah cok erken oldugu için bebege zarar vermedigini söledi dr.henüz 4 haftalık ki ilaç biteli bayagı oluyor.hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyalımda( inşallah

bebeğin çok güçlü olacak inşallah baksana ilaca banamısın dememiş
kadere kısmete çok inanırım ben bebişin kısmetindeymiş senin ilaç ta fayda etmemiş
inşallah bi yan etkisi olmamıştır
minik kalp atışlarını duyarsın bize yaz olurmu

inşallah cnm yazarım tabiki..sağlıkla kucagıma alayım ebebgimi inşallah cnm yavrum kalbime sevgisi düştü daha minicik bir pıhtıyken bile..ultrason görüntüsüyle yatıyorum hep yanımda(opuyorumnanaktan
darısı isteyenlerin basına olsun..

esra canım heyecan yaptım bende burda.. eğer test aldıysan sabah bi yap bakalım..
ama kendini çok şartlandırmadan.. hayırlısı neyse o olsun diyerek yap..

esra canım heyecan yaptım bende burda.. eğer test aldıysan sabah bi yap bakalım..
ama kendini çok şartlandırmadan.. hayırlısı neyse o olsun diyerek yap..

inan ben de çok heyecanlıyım ama yani çokta ümitli değilim gerçi son aylarda tam gününde regl oluyodum ama bu ay yine gecikti hayırlısı olsun dua edin benim için lütfeeen:Saruboceq:

Canım çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına almayı da göstersin inşallah darısı bütün isteyenlere diyelim tekrar tebrikler canım:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance:

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benimde 10 ekimde adet olmam gerekio ama inşallah aolmam:sinifsinif:

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benimde 10 ekimde adet olmam gerekio ama inşallah aolmam:sinifsinif:

hoşgeldin canım ne kadarlık evlisin ve ne kadardır bebek istiyorsun inşallah olmazsın ve hayırlı haberi alırsınvereliniortakvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…