Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

günaydın kızlar bu sabah test yaptım vee pozitif çıktı ama ben tam inanmıyorum kan testinden sonra inanırım ancak.yarın kan testi yaptırıcam sonucu sizlere yazarım :Saruboceq: hayırlısı olsun bu arada ilk sizlerle paylaşıyorum bunu

günaydın kızlar
ben regl günümden 5 gün geçti ama bişii yok
ve cuma günü kan testim 2.0 çıktı:sinifsinif:

canım tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmm delikafaduldenalkisalkisalkis:CüvCüv::dance::teytey:

canım tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmm delikafaduldenalkisalkisalkis:CüvCüv::dance::teytey:

teşekürler canım da inşallah test doğrudur 1 senedir bugünü bekliyoruz Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inşallah:Saruboceq:

canım hayırlı olsun tebrik ederim..:sm_cool: inşallah kalp aışlarınıda duyasın.. :Saruboceq: yüce abm bizlerin e tez vakitte çift çizgi görmemizi nasip eder inşallah.. :Saruboceq:

Son düzenleme:
esracım tebrik ediorum
eğer emin diilsen bi test daa yap canım
ama bnce çoook yüksek ihtimal güzel bi bebiş seninle

canım hayırlı olsun tebrik ederim..:sm_cool: inşallah kalp aışlarınıda duyasın.. :Saruboceq: yüce abm bizlerin e tez vakitte çift çizgi görmemizi nasip eder inşallah.. :Saruboceq:

inşaallah canım inşallah hayırlısıyla sizlerden de güzel haberler duyarız dualarım sizinle Rabbim en kısa zamanda göstersin...Tatlı tatlı sağlıklı bebişler versin hepimize:1hug::1hug:

esracım belirtilerin varmıydı yazarmısın ? eğr belirtiler olduysa ne zaman başladı bunuda yazasan sevinirim..

esracım belirtilerin varmıydı yazarmısın ? eğr belirtiler olduysa ne zaman başladı bunuda yazasan sevinirim..

Canım belim karnım ve göğüslerim çok ağrıyo onun dışında hafif bir mide bulantısı var da ben ilaç kullanıyorum glukofen diye ondan oluyo sanıyodum çünkü o yapıyodu mide bulantısı benim normal adet belirtilerim gibiydi inşallah test doğrudur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…