Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

esra tatlım hoşgeldin... merak ettik seni bugün kulşakların çınladımıopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım...listeye benide alınnnnn..:))) adetim ekimin 20. umarım gelmezde seviçli haberleri sizlerle paylaşırım ıNŞALLAH

gel bidenem sanada bitane dökeyim hemen.. belkim çay değil kahve istersin diye kahvede yaptım sana

:içelim:

esra tatlım hoşgeldin... merak ettik seni bugün kulşakların çınladımıopuyorumnanaktan

hoşbuldum canım valla daha merak etmeye devam edicez hep beraber biz küçük bir ilçedeyiz ve burdaki hastane kan testi yapmıyormuş gebelik için biz de yarın gidecektik ama bütün randevular dolmuş çarşambaya merkeze gitcez nasip lursa inşallah ama ben yine eczaneden test aldım yaptım o da pozitif çıktı bakalım hayırlısı olsun çarşambaya kadar bekliycez artık:bbo::bbo::umursamaz:

esracım zaten test pozatifse olay tamamdır:teytey: :teytey: :teytey:
tekrar tebrikler

inşlh kan testinde tavan yapar canım:Saruboceq:
yine bize sonucu yaz tammı

olur canım inşallah yazarım sonucu hadi hadi :Saruboceq: geç kalmayın bekliyorum hemen gelin siz de arkadan inşallah

ya kızlar ben neden hiçbişey alamıyorum kadrişim bana tulum hediye etti bende anca bir simit alabildim puanımın yettiği şeylerde tükenmiş diyor hep

canım aynı durumdan müzdaribiz ben,m doktorumda bana 70 km uzaklıkta
Allahtan eşim merkezde kurs alıyorda bu hafta laf edemedi her türlü gidicektik çünkü
inşallah bhcg en tavan yapar bizede mutlu haber verirsin

selam kızlar ben geldimmmm
hoşgeldın taze anne nasılsın
ya kızlar ben neden hiçbişey alamıyorum kadrişim bana tulum hediye etti bende anca bir simit alabildim puanımın yettiği şeylerde tükenmiş diyor hep
puanın yoktur canım oyzuden alamıysoundur

Hoşgeldin canım aramıza hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzvereliniortak
canım sanırım hamilesin sende tebrıkelr :))

canım aynı durumdan müzdaribiz ben,m doktorumda bana 70 km uzaklıkta
Allahtan eşim merkezde kurs alıyorda bu hafta laf edemedi her türlü gidicektik çünkü
inşallah bhcg en tavan yapar bizede mutlu haber verirsin

inşallah canım ya sağol gerçekten beklemek sıkıyor insanı ama yapıcak birşey yok nese geç olsun da güç olmasın vardır bunda da bir hayır diyelimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…