- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #40.521
iyi akşamlar bidenem yarın yine geeel çay yapçam sanaaa:gitme:
esra tatlım hoşgeldin... merak ettik seni bugün kulşakların çınladımıopuyorumnanaktan
hoşgeldin opuyorumnanaktan
inşlh haticem inşlh:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım...listeye benide alınnnnn..:))) adetim ekimin 20. umarım gelmezde seviçli haberleri sizlerle paylaşırım İNŞALLAH
hoşbuldum canım valla daha merak etmeye devam edicez hep beraber biz küçük bir ilçedeyiz ve burdaki hastane kan testi yapmıyormuş gebelik için biz de yarın gidecektik ama bütün randevular dolmuş çarşambaya merkeze gitcez nasip lursa inşallah ama ben yine eczaneden test aldım yaptım o da pozitif çıktı bakalım hayırlısı olsun çarşambaya kadar bekliycez artık:bbo::bbo::umursamaz:
hoşgeldın taze anne nasılsınselam kızlar ben geldimmmm
puanın yoktur canım oyzuden alamıysoundurya kızlar ben neden hiçbişey alamıyorum kadrişim bana tulum hediye etti bende anca bir simit alabildim puanımın yettiği şeylerde tükenmiş diyor hep
canım sanırım hamilesin sende tebrıkelr :))Hoşgeldin canım aramıza hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzvereliniortak
canım aynı durumdan müzdaribiz ben,m doktorumda bana 70 km uzaklıkta
Allahtan eşim merkezde kurs alıyorda bu hafta laf edemedi her türlü gidicektik çünkü
inşallah bhcg en tavan yapar bizede mutlu haber verirsin
hoşgeldın taze anne nasılsın
puanın yoktur canım oyzuden alamıysoundur
canım sanırım hamilesin sende tebrıkelr :))
arkadaşlar bende aranızda yeniyim listeye benide alırmısınız..günüm 10 ekimm.dua edin işallah hamileyimdir..slm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?