Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

inşallah olmuşsundur canımm hamile kadın bile bir daha hamile kalıyorda sen ilaç kullanırken niye olmasınn Rabbim ol demişse olmuşundur

çok hoş yaaa kaydirigubbakcemile3

Allah bebişlerinizi versin e mi kaydirigubbakcemile3 güldürdün beni cnm yaa

Günaydın canlar inşallah bebişleriniz tez zamanda gelir size

Bu arada canancığım bulantılardan korkma evet yaşadığın zaman çok kötü geliyor insana :sinifsinif:
Ama 15. haftadan sonra yavaş yavaş geçiyor rahatlıyorsun... zemuszemus

bilgecim akıntının gelmesi çok normal hamile olabilirsin ayrıca ben öğrenmeden önce sürekli adet olacakmışım gibiydi geldi diye wc gidiyodum bişey yok ayyy inşallah seninde öyledir

canancım seninde mide bulantıların inşallah boşa çıkmaz dua ediyorum inşallah hamilesinizdir ne güzel olur ya

slm arkadaşlar nasılsınız hafta sonu yoktum ve adet olmadım günüm geçti ama test yapamıyorum eşim biraz zaman geçmeden izin vermiyo

canım benimkide izin vermiyodu en sonunda 10. Gün zorla aldırdım meğer hamileymişim inşallah seninde olmuştur gizlice al yap bizede haber ver meraklandırma bekliyoruz canım

vedacım öncelikle bebeğin hayırlı olsun ya aslında ben yarın sabah kendim test yapmak istiyorum ama erken mi bilmiyorum biraz daha mı geçsin

kızlar tünaydın
bilgecim inşallah hamilesindir
benim içimden öyle geçiyor ki bu zamana kadar hep tutturdum
Rabim isteyen herkese versin aminnnnnnnnnnnnnn

nan delüüü ne korkuyon ahh bi hamile olsakkkk

öyle deme kızım ya, benim midem çok hassasdır, korkulu rüyam..

hoşbulduk cnmcm nasısın?

iyiyim kuzum, napim. bildiğin gibi, psikolojik manyak modunda şakkıdı

selam kızlar nasılsınızzz foliklerrr içildimiii bakimmmm

sayende içiyom valla kıs , aklıma getiriyon sen benim opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

Bu arada canancığım bulantılardan korkma evet yaşadığın zaman çok kötü geliyor insana :sinifsinif:
Ama 15. haftadan sonra yavaş yavaş geçiyor rahatlıyorsun... zemuszemus
canım benim gelsin bebiş te ne olursa katlancaz artık

canancım seninde mide bulantıların inşallah boşa çıkmaz dua ediyorum inşallah hamilesinizdir ne güzel olur ya

kudretim inşallah öyleyimdir de bu kadar erken mi başlar bulantılar , benim en erken 9 Ekim gibi adet tarihim.. CADIARZU daha tarihim gelmedi yani

kızlar tünaydın
bilgecim inşallah hamilesindir
benim içimden öyle geçiyor ki bu zamana kadar hep tutturdum
Rabim isteyen herkese versin aminnnnnnnnnnnnnn

saol canım Allah razı olsun
valla bu ay okadar çok kişiden duydumki bu ay inşşallah hamilesindir
hamilesin hissediyorum diyen bu ay bende çok istiyorumda sizinde inşallah
yüzünüzü kara çıkarmam yarın sabah belli olur zaten akşama kadar
olamazsam test yapıp haber veririim size

benimde regli günüm yarın bakalım daha tık yok bende sadece göğüslerim acıyo
ama benim saatim pek şaşmaz gelmesinnnn kırmızılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:lepi: :lepi: :lepi:
:lepi: :lepi: :lepi:
inşlh meleğin göbüşündedir:ecrin_bebek::CüvCüv:

evet canım yaaa benimde korkularım varr.
seninkine ilave olarak baş dönmesinden çok korkuyorum.. hiç dayanamıyorum baş dönmesine.. ve mide bulantısına.. napçam hiç bilmiyorumkafamçokkarıştı:1no2:

allah seni ne etmeyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merhebe kızlar bu aybende çok hamile kalmayı mumut ediyodum ama olmadı yine hüsran adetim geçeli üç gün oldu bugün test yaptım ama negatif işallah rabbim isteyen heerkeze verir

gülerim kız düşündümde çocuğum olmıcak korkusundan büyük bi korku değil..Allahım bebişimizi versinde , diğer konuların kolaylığını da verir..

kızlar mürvet nerelerde gözükmüyor hiççç bide kadrişş şu listeyi bir ara yazarmısın bakalım son durum ne

vedacım öncelikle bebeğin hayırlı olsun ya aslında ben yarın sabah kendim test yapmak istiyorum ama erken mi bilmiyorum biraz daha mı geçsin

sağol canım darısı tüm isteyenlerin başına günüm geçti yazmıştın kaç gün geçti 4 gün geçtiyse mutlaka yap kesin öğrenmek içinde kan testi yapabilirsin canım hadi inşallah hamişsindir :CüvCüv:

bugün esraa da kan testi yaptırcaktı nldu acaba:uhm:
inşlh o da güzel haberlerle döner:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…