- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #40.481
benımde hapım bıttı kızlar bakalım hemişirehapı bıraktıktan sonrakı 10gun içinde regl olursun dedı doktor reglolursan ilkgunu ara dedı regl olmazsan hamilede olabilrisn dedı ama ilaç kullanırken hamile olunurmu kafamı karıştırdırdı yanı ben kist için ilaçkullanmişitmya
canım hiç fikrim yok ama inşallah iyi bişeydir vucudun attığına göre işe yaramaz bişeydir umarımm yada bebişinin sana gönderdiği ilk hediyedirr içerden nasıl hediye alsınn annecine ordan ne bulduysa göndermiştirrrr
canım hiç fikrim yok ama inşallah iyi bişeydir vucudun attığına göre işe yaramaz bişeydir umarımm yada bebişinin sana gönderdiği ilk hediyedirr içerden nasıl hediye alsınn annecine ordan ne bulduysa göndermiştirrrr
slm arkadaşlar nasılsınız hafta sonu yoktum ve adet olmadım günüm geçti ama test yapamıyorum eşim biraz zaman geçmeden izin vermiyo
nan delüüü ne korkuyon ahh bi hamile olsakkkk
hoşbulduk cnmcm nasısın?
selam kızlar nasılsınızzz foliklerrr içildimiii bakimmmm
canım benim gelsin bebiş te ne olursa katlancaz artık
Bu arada canancığım bulantılardan korkma evet yaşadığın zaman çok kötü geliyor insana :sinifsinif:
Ama 15. haftadan sonra yavaş yavaş geçiyor rahatlıyorsun... zemuszemus
canancım seninde mide bulantıların inşallah boşa çıkmaz dua ediyorum inşallah hamilesinizdir ne güzel olur ya
kızlar tünaydın
bilgecim inşallah hamilesindir
benim içimden öyle geçiyor ki bu zamana kadar hep tutturdum
Rabim isteyen herkese versin aminnnnnnnnnnnnnn
:lepi: :lepi: :lepi:benimde regli günüm yarın bakalım daha tık yok bende sadece göğüslerim acıyo
ama benim saatim pek şaşmaz gelmesinnnn kırmızılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet canım yaaa benimde korkularım varr.kızlar benim de bugün acayip bulantım var kafamçokkarıştı her an kusabilirim afedersiniz...ağzımda bi sakız nasıl çiğnediğimi bilmiyorum...
bide size bişi dicem , ben hamilelikteki mide bulantısından çok korkuyom :sinifsinif: öyle böyle değil, baya bi korkuyom yani :
vedacım öncelikle bebeğin hayırlı olsun ya aslında ben yarın sabah kendim test yapmak istiyorum ama erken mi bilmiyorum biraz daha mı geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?