- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.581
Yeni yaşın ne istiyorsan onu getirsin inş.Nice güzel yıllara sevdiklerinde girmen dileğimle.
canım benim , yerleşme kanaması olabilirmi bu acaba :) hadi inşallah :)
angel tebrik ederim cnm, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..senle aynı dönemde aşılama topiğindeydik sanırım ,yanlış hatırlamıyorsam ?mayısta yaptırdım ben..
aynı dönem bilge ve olcay da vardı topik te..birden gözlerim açıldı..hepiniz arka arkaya hamişmisiniz yoksam kızzzz delikafadulden
SELECTED VE SEBİN cok tesekkur ederım arkadaslar Rabbım herkese yasatsın bu mutlulugu:Saruboceq::Saruboceq:
esra cım ne kadarlık oldunuz? ilk kezmi gidiyorsun dr a ?
bana ben geçen gün öğrediğimde dr değerin 1500 üstüne çıkmalı ozaman gel
salı günü uygundur dedi ama kan testine gerek yok dedi:uhm:
inşallahhh kalp atışını gidince duyarsıız tatlımmmm
kızlar tünaydınnnnn
bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmmmmmm
canım 5 hafta 3 gün oldu bu gün dr gittim ve ultrasonla karından baktı göremedi ondan sonra alttan baktı bu sefer keseyi gördük Allah a şükür kalp atışını 15 gün sonra gidecem herlade onda duyarız bakalım hayırlısı inşallah canım siz ne kadarlıksınız yani son adet tarihin hangi gün benimki 2 eylüldü
canım bu incir kürüne adetin kaçıncı günü başlıyorsun.
canım gözün aydın Allah kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin
canım sana bişey sorucam adetine 8 9 gün kala kasıklarında adet olacakmış gibi bi ağrın oldumu
Amin canım cümlemize inşallah evet canım oldu ara ara saplanıyordu benimki sürekli değildi birde göğüslerde vardı ağrı üzerien yatamıyordum hiç çok acıyodu
canım çok tebrik ederim
ne zaman öğrendin gebliğini kandamı idrarmı
hiç belirtin varmıydı
canım ben klomen kullandım bu ay sonrada çatlama iğnesi oldum 5 gün önce bugün regl olacakmışım gibi bi ağrı var ama hafif inşallah bebişim geliyodur umut işte soruyorum herkese olma ihtimalini duymak bile güzel
canım benim naılsın inşallah bebişimizin kesesinide kalp atışlarınıda duyarsına.s.Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldimmmmm
dün hiç girmedim şefim tepemde 5,30 a kadar iş anlattı bana
sinir oldum kendi masamda bile değildimmm szi öok özledimmm
akşamda eve gelince yorgundum yemk yedim dizi izledim uyudummm
gece ağrım olduuu normalmi acaba yaa CADIARZU kasıklarım ağrıyoo birde göğüslerimmm
fena acıyoooooooooo öyle böyle değilllkafamçokkarıştı
geçmişi okuyup geliyorummm
canım ya inşallah hamişsindir :ecrin_bebek:günaydın kızlar hala adet olmadım beklemedeyim bakalım ne olacak pazartesi veya salı test yapacağım inşallah gelmezse gelecek gibi durmuyo ama inşallah meleğim benimledir
caım çok tebrik ederim:hooray:kutlarım seni:teytey::teytey:slm arkadaslar uzun suredır gıemıodum lısteye bı baktım bumuyanıcıgım benı sılmıs lıstedensenağlamaama bu sefer çift çizgiyle dondum ve HAMILEYIM,çok sevınclıyım arkadaslar Rabbım hepınıze bu mutlulugu en kısa zamanda yasatsın inşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar tünaydınnnnn
selam herkese iyi akşamlar kızlar benim dün regl günümdü henüz olmadım ve olacağıma dair hiç belirti yok ama hamileliğe dair de bir belirti yokCADIARZU
canım rabbim muradını versin inşallah hamilesindir :ecrin_bebek:
kızlar tünaydınnnnn
selam canım saolllmerhaba kızlar nasılsız bakalım adetime 3 gün var heyecan dorukta yeni hamileler var çok sevindim...darısı başımıza inşallah bekleyen kızlar.....allah hepimizin kucağına nasip etsin inşallah
canım 5 hafta 3 gün oldu bu gün dr gittim ve ultrasonla karından baktı göremedi ondan sonra alttan baktı bu sefer keseyi gördük Allah a şükür kalp atışını 15 gün sonra gidecem herlade onda duyarız bakalım hayırlısı inşallah canım siz ne kadarlıksınız yani son adet tarihin hangi gün benimki 2 eylüldü
selam herkese iyi akşamlar kızlar benim dün regl günümdü henüz olmadım ve olacağıma dair hiç belirti yok ama hamileliğe dair de bir belirti yokCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?