- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.541
canım nasılsın nasıl gidiyor bakalım
çok şükür iyiyim canımmmm... opuyorumnanaktan
sen nasılsınsın bebişimiz nasıl???
çok şükür iyiyim canımmmm... opuyorumnanaktan
sen nasılsınsın bebişimiz nasıl???
canım sen nezaman gitcen kontrele
canımmm inşallahhhhh tam zamanında gelir........opuyorumnanaktanbüyüyor teyzesi. pazartesi yine kontrolümüz var artık her hafta kontrole gidiyoruz. bu 3. haftamız olacak. biliyorsundur belki suyumuz az o yüzden istirahat ediyorum.erekn gelmek için uğraşıyor bebişimiz bizde biraz daha dursun diye uğraşıyoruz
salı günü canımmm inşallah keseyi görürüzz lütfen dua edin kızlarrrrrrrrrr
canımmm inşallahhhhh tam zamanında gelir........opuyorumnanaktan
delikafaduldenslm arkadaslar uzun suredır gıemıodum lısteye bı baktım bumuyanıcıgım benı sılmıs lıstedensenağlamaama bu sefer çift çizgiyle dondum ve HAMILEYIM,çok sevınclıyım arkadaslar Rabbım hepınıze bu mutlulugu en kısa zamanda yasatsın inşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kadriyem bidenem öncelikle tekrar hayırlı olsun.. ilk iğnenide olmuşsun ilk adım atıldı.. inşlh meleğin sana aşılama vesilesiyle koşarqak gelir :Saruboceq:kadrişimmm şu an iğne vurundğun için zaten spermelr işe yaramaz o iğneye göre
yumurtaların gelişiyo kontrollü yani sana tavsiyem dr söle ben iğnelerim bittikten sonra gün aşırı
kontrole gelmek istiyorum de yumrutanın büyüklüğünü her gün kontrol ettirrr benimki sadeca 1 kez bakmıştı ama başkalarınınkihergün çağırıp kontrol ediyordu olmuşmu olmamışmı diyeee ona göre de
çatlatma iğnesi verip aşılama için çağırıyorrr çekinme dr la herşeyi konuşşş sen üstün çık bu senin tedavinn sakın isteklerini söylemeden gelmeeeee
bilgeciğim o kanama devam etmedi ablama dedim o adetti ''benden özendin galiba dedi'' dedim bir hafta var 3 veya 4 damlaydı canım saonra dedim hatta adet olmamışım diye ay bilmiyorum ama meraktan çatlayacağım kanda aşılamadan sonra baktırmıştım negatifi duyunca çok üzüldüm ondan baktırmaya cesaretim yok pazartesi bi olsun bakalım bekliyorum ben 28 günde bir olurum bugün 32.gün oldu
sağol hemşomopuyorumnanaktangülerim nasılsın bitanecik hemşom(hemşomu kayırayım azıcık)
büyüyor teyzesi. pazartesi yine kontrolümüz var artık her hafta kontrole gidiyoruz. bu 3. haftamız olacak. biliyorsundur belki suyumuz az o yüzden istirahat ediyorum.erekn gelmek için uğraşıyor bebişimiz bizde biraz daha dursun diye uğraşıyoruz
salı günü canımmm inşallah keseyi görürüzz lütfen dua edin kızlarrrrrrrrrr
aminnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnn inşallah kesemizde görünür kalp atışalrımızda duyulur bebşimde sağlıklı gelirrrrbilgecim keseyi de görürsün inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin canımbenim
çünkü iş keseyle bitmiyo biliyosun ki
bebeğini kucağına aldığın günleri degörürsün inşallah hayatım
canım benim Allah Razı olsunnnnnetmem heeçç.. hemde can-ı gönülden ediyorum sana dua.. inşlh keyeyi görmek vede kesenin içindeki o minicik pıt pıtları görmek nasip olur bidenem:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kese demişken
veda cım gördümü acep keseyi:uhm: merak ettim onu şimdi
kızlar benimde dün regl günümdü hala olmadım ama olcam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?