Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

çok şükür iyiyim canımmmm... opuyorumnanaktan
sen nasılsınsın bebişimiz nasıl???

büyüyor teyzesi. pazartesi yine kontrolümüz var artık her hafta kontrole gidiyoruz. bu 3. haftamız olacak. biliyorsundur belki suyumuz az o yüzden istirahat ediyorum.erekn gelmek için uğraşıyor bebişimiz bizde biraz daha dursun diye uğraşıyoruz

canımmm inşallahhhhh tam zamanında gelir........opuyorumnanaktan

kadriyecim, çok sevindim tedaviye başlamana...inşallah hayırlısıyla sen de sabrının mükafatını alırsın...

kızlar merhaba, inş güzel haberler alırız bol bol

bilgecim keseyi de görürsün inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin canımbenim
çünkü iş keseyle bitmiyo biliyosun ki
bebeğini kucağına aldığın günleri degörürsün inşallah hayatım

delikafadulden
:teytey::teytey::teytey: oley bi hamiş dahhaa
çok tebrik ederim canım. Allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin

eee çok fena alıştım ben kızlar, her sabah bi hamiş haberi almaya...:lepi:
bakalım yarın kim hamiş:lepi:

kadriyem bidenem öncelikle tekrar hayırlı olsun.. ilk iğnenide olmuşsun ilk adım atıldı.. inşlh meleğin sana aşılama vesilesiyle koşarqak gelir :Saruboceq:
bak bilgeme bende aynen katılıyorum.. gün aşırı kntrole mutlaka git ben ilkinde 1defa gittim 2.de dr sürekli çağırdı gittim ama kısmet olmadı.. ilşki konusundada rahat ol.. bence çatlatmaya kadarda ara verme devam et.. işe yarar veya yaramaz olsun tedbiri elden bırakma.. ama çatlatma öncesi akşam dr demesede mutlaka gir..
senin tedirginliğini anlıyorum bu senin ilk aşılaman.. yani herşeyi ilk defa yaşıyorsun.. oyüzdende ilk başlarda karamsarlığın vede tedirginliğin normal.. sen inançlı bi kızsın dualar et bol bol.. inan bende sana dua ediyorum hemde taa kalbimin derinliklerinden:1hug:

gülerim nasılsın bitanecik hemşom(hemşomu kayırayım azıcık)
sağol hemşomopuyorumnanaktan
bencede yarın bi kan testi yaptır. için rahatlasın.. böyle kanama falan deyince heyecan yaptım.delikafadulden bazı hamişlerde böyle olabiliyomuş.. bebiş sanada bu şekilde ben burdayım sinyali gönderiyodur belkidedelikafadulden:Saruboceq:
inşlh meleğin göbüşündedir:Saruboceq::CüvCüv:

Allah yardımcın olsun bidenem.. kontrole gittinmi hiç.. varmışmı su da artış.

salı günü canımmm inşallah keseyi görürüzz lütfen dua edin kızlarrrrrrrrrr

etmem heeçç.. hemde can-ı gönülden ediyorum sana dua.. inşlh keyeyi görmek vede kesenin içindeki o minicik pıt pıtları görmek nasip olur bidenem:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kese demişken
veda cım gördümü acep keseyi:uhm: merak ettim onu şimdi

aminnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnn inşallah kesemizde görünür kalp atışalrımızda duyulur bebşimde sağlıklı gelirrrr
İnşallahhhhhhhh en kısa zamanda bebişş haberlerinizii verirsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

canım benim Allah Razı olsunnnnn
benimde dualarım sizeeee inşallahhhhhhh en kısa zamanda minik yeğenlerimde gelecek annelerinin döbüşlerineeeee

canannnnn
ebruuuuuu
semaaaa
gülerrrrrrrrrrrr
naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ay kafiye oldu kısssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…