- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.701
Bİlgecİm nsısın hayatım nasıl gİdİyor hamİlelİk
nasıl olayım tatlım beklemekten yaşlandım valla hekaydirigubbakcemile3
günümü bekliyorum ama program yanlış tarih verdi sanırm ateşime göre 14. gün yumurtladım ozaman regl tarihim 14 ekim diil 17 ekim oluyo bakalım cumaya kadar bişiler belli olur inş.
dün test yaptım negaitf çıktı umudumu kessem mi bilemedim.
günaydınn kızlarrr beilgecimm selamm nasılsınızzz folikler içildimiii bakimmmm
iyiyim tattlım çok saolgünaydınn kızlarrr beilgecimm selamm nasılsınızzz folikler içildimiii bakimmmm
iyiyim canım çok saol sen nasılsın?
canım takma kafana bu kadar hele o ateş tablolarına pek güvenme diycem belli olmuyor... cumaya hayırlı haberler verirsin inşallahhh
bnde iyiym cnm nolsun hala gelmdi kırmızılar:umursamaz:cmrtesi akşam kahverengi bişiler gldi dün de öyle ama kırmıızlar glmdi dha geçen aylarda böle olurdu kahverengi glr 1 gün snra olurdum ama blmy....:hulya:öyle işte cnmcm
inşallah gelmezz canımm slogan neydii "gelmesin kırmızılar gelsin bebişlerr":dance:
canım sen kaç aydır böle aşılamayı erteliyosunay cnm gelse bi türlü gelmse bi türlü gelse aşılama yaptırcaz bu ay kız istersin gelmez istmemessin gelir kaydirigubbakcemile2nasıl iştir anlamış dğlmkaydirigubbakcemile3
canım adetin baya bi geçmiş, bence bi test yap artık..nasıl dayandın anlamadım valla, inşallah hamişsindir
canım sen kaç aydır böle aşılamayı erteliyosun
sanıyorummm ve inşallah normal yoldan gelecek bebişin bana öyle geliyor nedense
Kızlar ben ekİmde Çİft Çİzgİyİ gÖrdÜm eylÜl hamİŞİyİmm..
canım hiç belli olmaz öyle ümitsizliğe kapılmavalla yapmadım hala test.. yine hayal kırıklığı yaşıycam diye yapmıyorum ısrarla ama bugün tam 21 gün oldu adetim geçeli.. adet dışında hiç bir belirti olmadığından hiç umut yok içimde.. eşim de ısrar ediyo ama ben eminim yaa yoktur.. o kadar ilaçlarla tedavilerle hamile kalamadım da doğal yoldan nasıl hamile kalıcam ben ? mafoldumben
tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin...Kızlar ben ekİmde Çİft Çİzgİyİ gÖrdÜm eylÜl hamİŞİyİmm..
hoşceldun daaaaaaaa:roflol:finduklar ben celdum
OOO CNMCM tebrik ederim.sağlıcakla kucağınada alırsın inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?