- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.741
kızlar ben daha gelemedim.. geçmişteyim hala..... bugüne gelebilmem için yolum daha çook uzuuun..
aaa bu arada geçmişe gitmek isteyenler atlasın bakeem arkama....
uyarı: geçmişe dönücez derken çocukluğunuza inmiyceezzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inşallah esram inşallah hepimiz yaşarız o duyguyu
ama bilmiyorum bu ay garibim yaa
ümitlenmek istemiyorum hoş istesemde içimden gelmiyo
ama pekte ihtimal vermiyorum bu ay
sadece belim ve kasıklarım yumurtladımdan beri ağrıyo
ara ara geliyo başka hiç bi değişiklik yok ondan ümidim de yok anlıcaan
bana olmasada Allahım hepinize yaşatsın şekercim bu ay inşallah
gülerim yaaaa
kasıklarındaki ve belindeki ağrılar devm ediyomu bidenem yaa
ben kötüyüm bu ay
hele bugün ayrı bi ağrıyo adet oldum olcam gibi
kasık ağrım var, göğüslerim ağrıyor..
ama adet ööncesimi yoksa hamilelik belirtisimi bilmiyorum...
Kızlar ben ekİmde Çİft Çİzgİyİ gÖrdÜm eylÜl hamİŞİyİmm..
slm arkadaşlar ben dün akşam kırmızı kartı gördüm ve ağladım çok moralim bozuktu akşam size yazamadım umutlarım tükeniyor..........
tatlım çok sağol ağzın bal yesin
peki böyle erkenmi oluyorki hiç bir bilgimde yok ki
günaydın kızlar, kaldı 2 günüm, az kalfdı, 15 inde kırmızılar gelmezse test alcam.
sizler nasılsınız.
bildgecim 6.haftaya geldin. maşallah. nasılsın,bulantın falan varmı?
ayy bulantım yokda canım hiç bişey yemek istemiyorr maalesef ağzımın içi bi tuaf beyaz leblebi,kayısı ve ceviz getirdim yanımda öğlende bi çorba birde havuç salatası yedşm sadece şu anda da midem ağrıyorr ama Rabbim bebişin sağlığını versinde çekmeye bin kez razıyım ben..
iyiyim caı-nım midem ağrıyor biraz, yemek yemek istemiyorum pekbilgecim ne haber nasılsınız bakalım iyimi teyzesinin tomurcuğu
evet canım aminnn darısı başına inşallah.. ben reglim geçtikten bir gün sonra öğrendim...ay bilge sende mi? hamişsin maşallah sana bişey sorucam acemi olarak öğrenmek için hamileliğini nasıl öğrendin?testi ne zaman yaptın? söylersen sevinirim canım Allah tamamını erdirsin..bu arada bende çalışmalara yeni başlayanlardanım Allah kısmet ederse kasımı 4 gözle bekliyorum.2 gündürde resmen tatlıya aş eriyorum hemde baklava normal zamandadad hiç sevmem yani yesemde en fazla bi taane ooff hayırlısı çook merak ediyorum..hamişmiyim diyee.sabır..kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan::uhm:
ama canım listemizin zaten tutan bir arkadaşımız varya arkadaşlar ekim ayı çıksında hamişlerimizi yapmayı anlayan :uhm:birisini liste yapsın ya hem daha kolay olur anlaması hem kim hamile kim değil anlarız?**
iyiyim caı-nım midem ağrıyor biraz, yemek yemek istemiyorum pek
zaten iş yerinde de güzel yemek çıkmıyor
sen nasılsın? bebiş nasıl varmı bulantı ağrı?
merhaba arkadaşlar hepinize güzel bir gün diliyorummm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?