Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

hoşgeldinn canım nasılsınnn nurten sen nasılsın canımm kadriyecimm sana bu günlerde baya iş düştü maşallah bugünlerde güsel hamile haberleri aldık bol boll Allah devamını getirsin inşallahhhihoyyyt

ya canım bişey sorucamm :kedi: yumurtalam zamanınızı nasıl anlıyorsunuz belirti olarak yani ben anlamıyomda :bbo: anlayışım kıt galibaa

gülerim yaaaa
kasıklarındaki ve belindeki ağrılar devm ediyomu bidenem yaa
ben kötüyüm bu ay
hele bugün ayrı bi ağrıyo adet oldum olcam gibi

canım dikkat et benimde aynıydı adetime yakın kasıklarım ve belim çok ağrıyodu iki de bir lavoboya gidiyodum adet oldum diye ama hamilelik belirtisiymiş dikkat et kocanın sözünü dinle inşallah seninki de hamilelik belirtisidir canımmmm ne güzel olur bu güzel haberi senden ve sizlerden de duysak dualarım sizinle canlarım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm arkadaşlar ben dün akşam kırmızı kartı gördüm ve ağladım çok moralim bozuktu akşam size yazamadım umutlarım tükeniyor..........

canım hayırlısı olsun moralini bozma inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın sağlık olsun umudunu asla kaybetme:teselli::teselli:

günaydın kızlar, kaldı 2 günüm, az kalfdı, 15 inde kırmızılar gelmezse test alcam.
sizler nasılsınız.
bildgecim 6.haftaya geldin. maşallah. nasılsın,bulantın falan varmı?

ayy bulantım yokda canım hiç bişey yemek istemiyorr maalesef ağzımın içi bi tuaf beyaz leblebi,kayısı ve ceviz getirdim yanımda öğlende bi çorba birde havuç salatası yedşm sadece şu anda da midem ağrıyorr ama Rabbim bebişin sağlığını versinde çekmeye bin kez razıyım ben..

ay bilge sende mi? hamişsin maşallah sana bişey sorucam acemi olarak öğrenmek için hamileliğini nasıl öğrendin?testi ne zaman yaptın? söylersen sevinirim canım Allah tamamını erdirsin..bu arada bende çalışmalara yeni başlayanlardanım Allah kısmet ederse kasımı 4 gözle bekliyorum.2 gündürde resmen tatlıya aş eriyorum hemde baklava normal zamandadad hiç sevmem yani yesemde en fazla bi taane ooff hayırlısı çook merak ediyorum..hamişmiyim diyee.sabır..kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan::uhm:

ya arkadaşlar ekim ayı çıksında hamişlerimizi yapmayı anlayan :uhm:birisini liste yapsın ya hem daha kolay olur anlaması hem kim hamile kim değil anlarız?**

bilgecim ne haber nasılsınız bakalım iyimi teyzesinin tomurcuğu
iyiyim caı-nım midem ağrıyor biraz, yemek yemek istemiyorum pek
zaten iş yerinde de güzel yemek çıkmıyor
sen nasılsın? bebiş nasıl varmı bulantı ağrı?

evet canım aminnn darısı başına inşallah.. ben reglim geçtikten bir gün sonra öğrendim...

ya arkadaşlar ekim ayı çıksında hamişlerimizi yapmayı anlayan :uhm:birisini liste yapsın ya hem daha kolay olur anlaması hem kim hamile kim değil anlarız?**
ama canım listemizin zaten tutan bir arkadaşımız var
bumuyani o tutuyor listeyi listemizin alt tarafında hamilelerimizde gözüküyor
sen ayrı listemi kast ettin CADIARZU

iyiyim caı-nım midem ağrıyor biraz, yemek yemek istemiyorum pek
zaten iş yerinde de güzel yemek çıkmıyor
sen nasılsın? bebiş nasıl varmı bulantı ağrı?

Bende de iştahsızlık var biraz midemden rahatım şükür birazcık belim ağrıyo Rabbimin bu gününe şükür ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…