- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #42.341
nuretcim bu arada çok geçmiş olsun fıstıığımopuyorumnanaktan
akşama eve giderken bi kavanoz bal+ bi kavanozda pekmez alıyosun.. sabahları aç karna bunlardan 1er kaşık yiyosunlmaz:
çok saol canım evet çok güzel dünyanın en güzel haberiCanım benİm allah saĞlıkla kucaĞına almayı nasİp etsİn Çok sevİndİm senİn adına ne gÜzel haber bu sabah sabah darısı tÜm İsteyenlerİn baŞına
amin canım inşallah herzaman ediyodum bundan sonrada edicem bizim halimizden ancak bizim gibi evlat hasreti çekenler anlar canımhuzeyfecim tebrik ederim
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin darısı tüm isteyenlere inşallah opuyorumnanaktan
dua et bizim için
huzeyfem bidenem çok tebrik ederim canım benim.. allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin :Saruboceq:
çok teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
hani halay çeken yokmuuuu
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hayden hap beraber kızlar :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:huzeyfe
Allahım hayırlı etsin
sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin
ay ben bu haberleri duyunca pek bi seviniyorum yaaaaaaaaaa
gülerim yettim hayaya haydeeeeeeee
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
huzeyfem çiçeği burnunda güzel annem senin şu cetveleni değiştirelim artık.. yardım edemmi istermisinzemuszemus
ayşecim Rabbim hayırlısını versin inşallah
bende düşünmüyorum artık
Allahım hayırlı zamanı bilir diyorum aynıyım
hala adet olamadım ama kansızlıktan tabi banim
canım hiç üzülme erken yaptıysan çıkmayabilir ben 5 gün önce yaptığımda hiç bişi çıkmadı şimdi ilkinde silik çıktı bu sabah ilk idrarımla yaptığımda daha net bi şekilde belirdi
huzeyfem çiçeği burnunda güzel annem senin şu cetveleni değiştirelim artık.. yardım edemmi istermisinzemuszemus
Slm nur1111 Ankaradanmışsın sende. Bende Ankaradayım. neresinde oturuyorsun Ankaranın
NURTENCİM DAYANAMADIM NE YAPAYIM ŞÖYLE YAVAŞ YAVAŞ OYNASAM OLMAZMI KENARDAN KENARDAN :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canım test yaptınmı bi daha belki bebiş vardır
geçen hafta çok feci hasta olmuştum
o zaman hastaneye gittim antibiyotik kullanacağımdam önce kan testi yaptırdım canım
negatif kan testi eşim çok üzüldü bu sefer ya ona bende üzüldüm
bana hayret etti sen hala gülücükler saçıp espiri yapabiliyosun ne oldu sana ağlardın hep dedi kaydirigubbakcemile3
canım seni tekrar tebrik ederim
Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
reglinin kaçıncı günü yaptığında çıkmadı sonra ne zaman yaptın kandaki değerin neydi
geçen hafta çok feci hasta olmuştum
o zaman hastaneye gittim antibiyotik kullanacağımdam önce kan testi yaptırdım canım
negatif kan testi eşim çok üzüldü bu sefer ya ona bende üzüldüm
bana hayret etti sen hala gülücükler saçıp espiri yapabiliyosun ne oldu sana ağlardın hep dedi kaydirigubbakcemile3
neyse canım en kısa zamanda gelir inşallah bebişin
ki ben öyle düşünüyorum
sevalin annesi ameliyat olacaktı..
cananı bende bilmiyom
kadriyem saat 10.00 da aşılamaya giriyooo... az önce görüştük selamı var.. ben bile heyecan yaptım birden..
kızlar hadi kadriyemiz için hangi dua aklımıza geliyo okuyalım onun için:Saruboceq:
canım benim adetler düzensiz geçen ay 23 gün üstüne ondan önceki ay 43 gün üstüne adet olmuştum şimdide 44 gün yaptım silik çizgi çıktı bu sabah idrarımla yaptım daha netti
39 günlükken yaptığımda hiç çıkmamıştı dünkü kan tahlilinde değer sadece pozitif dendi bende değerimi öğrenmek için bugün tekrar kan verdim başka sormak istediğin varsa cevaplayabilirim dua edin inşallah yüksek çıkar değerim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
GÜler bu arada seval ve canan hİÇ yoklar senİn haberİn varmı kÖtÜ bİŞey yok deĞİlmİ
evet canım sincandayım ben sen neredesin
e hadi o zaman
yormak yok ama kendini :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance::dance: :dance::dance: :dance: :dance:
canım inşallah değerin tavan yapar senin adetlerin çok uzunmuş yaaa iyi sabır vallahi
sabrın sonu mutlu olmuş ama ne güzel
canım ilgin için sağol akıntın olmuşmuydu nasıldı ben en çok ondan ümitleniyorumda
huzeyfem senin için bişiyler seçtim profiline yolladım onu dene bakalım beğenecekmisin
canım benim adetler düzensiz geçen ay 23 gün üstüne ondan önceki ay 43 gün üstüne adet olmuştum şimdide 44 gün yaptım silik çizgi çıktı bu sabah idrarımla yaptım daha netti
39 günlükken yaptığımda hiç çıkmamıştı dünkü kan tahlilinde değer sadece pozitif dendi bende değerimi öğrenmek için bugün tekrar kan verdim başka sormak istediğin varsa cevaplayabilirim dua edin inşallah yüksek çıkar değerim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?