Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

nuretcim bu arada çok geçmiş olsun fıstıığımopuyorumnanaktan
akşama eve giderken bi kavanoz bal+ bi kavanozda pekmez alıyosun.. sabahları aç karna bunlardan 1er kaşık yiyosunlmaz:

keçiboynuzu pekmezi içiyorum canım sabahları
ama bal da diyosan seni mi kırcam ondanda içerim be yaw
gülüm benimmmmmm opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan
Canım benİm allah saĞlıkla kucaĞına almayı nasİp etsİn Çok sevİndİm senİn adına ne gÜzel haber bu sabah sabah darısı tÜm İsteyenlerİn baŞına
çok saol canım evet çok güzel dünyanın en güzel haberi
huzeyfecim tebrik ederim
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin darısı tüm isteyenlere inşallah opuyorumnanaktan
dua et bizim için
amin canım inşallah herzaman ediyodum bundan sonrada edicem bizim halimizden ancak bizim gibi evlat hasreti çekenler anlar canım

hayden hap beraber kızlar :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
huzeyfem çiçeği burnunda güzel annem senin şu cetveleni değiştirelim artık.. yardım edemmi istermisinzemuszemus

çok saol canım çok memnun olurum opuyorumnanaktan

ayşecim Rabbim hayırlısını versin inşallah
bende düşünmüyorum artık
Allahım hayırlı zamanı bilir diyorum aynıyım
hala adet olamadım ama kansızlıktan tabi banim

canım test yaptınmı bi daha belki bebiş vardır

canım seni tekrar tebrik ederim
Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
reglinin kaçıncı günü yaptığında çıkmadı sonra ne zaman yaptın kandaki değerin neydi

Slm nur1111 Ankaradanmışsın sende. Bende Ankaradayım. neresinde oturuyorsun Ankaranın

evet canım sincandayım ben sen neredesin

NURTENCİM DAYANAMADIM NE YAPAYIM ŞÖYLE YAVAŞ YAVAŞ OYNASAM OLMAZMI KENARDAN KENARDAN :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

e hadi o zaman
yormak yok ama kendini :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance::dance: :dance::dance: :dance: :dance:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım benim adetler düzensiz geçen ay 23 gün üstüne ondan önceki ay 43 gün üstüne adet olmuştum şimdide 44 gün yaptım silik çizgi çıktı bu sabah idrarımla yaptım daha netti
39 günlükken yaptığımda hiç çıkmamıştı dünkü kan tahlilinde değer sadece pozitif dendi bende değerimi öğrenmek için bugün tekrar kan verdim başka sormak istediğin varsa cevaplayabilirim dua edin inşallah yüksek çıkar değerim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sevalin annesi ameliyat olacaktı..
cananı bende bilmiyom
kadriyem saat 10.00 da aşılamaya giriyooo... az önce görüştük selamı var.. ben bile heyecan yaptım birden..

kızlar hadi kadriyemiz için hangi dua aklımıza geliyo okuyalım onun için:Saruboceq:

a.s canım elhamı dua niyetine okudum inşallah hayırlı olur aşılaması
lekelenmem devam ettiği için namaz kılmıyorum yoksa başkada okumak isterdim cetvel için yazdıklarımı gördünmü canım :ecrin_bebek:

canım inşallah değerin tavan yapar senin adetlerin çok uzunmuş yaaa iyi sabır vallahi
sabrın sonu mutlu olmuş ama ne güzel
canım ilgin için sağol akıntın olmuşmuydu nasıldı ben en çok ondan ümitleniyorumda

Aaaa süper ben biraz uzağım sana ben küçükesattayım ama görümcem sincanda kaynanamlar da fatihteler. haftasonları genelde hep oralardayız.

evet canım çok sabır ettik rabbimde kkarşılığını çok şükür nasip etti
akıntım olmuştu ama çok değil sadece çok kötü kokuluydu hayatımda ilk defa bu kadar kötü kokulu bi akıntı yla karşılaştım ve lekelenmem devam ediyo

huzeyfem senin için bişiyler seçtim profiline yolladım onu dene bakalım beğenecekmisin

canım günaydın, burda bişeyler yazdım ama kimse oralı olmadı.
Sadece hamile kalanlara cevap yazdılar. Çok kırıldım.

sen bi fikir ver canım. bende pco var,regl günümü 5 gün geçti. pazar günü test yaptım ama çıkmadı. belki geç yumurtlamışımdır, kan testi yaptırsam çıkar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…