- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #42.301
ayy hadı canımya inşşkızlar benim sabah iki damla kadar kanama oldu ve sabahtan beri bişey yok acaba üstüme görmüş ola bilirmiyim
cınsıyetı ebllı mı canım.ben iyiyim 14 haftalık olduk, iyi gidiyo çok şükür senide bekliyorum peşimden kadriyecim
evet canım allahıma binlerce şükürler olsunki bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiminşallah canımm vardır bebişinnn hemen güsel haberi paylaşırsınn bizimle
evet canım hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmAyy canım çok sevindim bence hamilesin silikte olsa inşallah kan sonucu tavan yapar hadi hayırlısı canım:CüvCüv::Saruboceq::ecrin_bebek:
gelir gelmez mutlu haberi vericektim ama net yoktu eşim namaza kalktı bende uyandım hemen haber vereyim dedim hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim canımBizde seninle birlikte heyecanla bekliyoruz sonucu.Eğer 2. çizgi silik çıktıysa pozitiftir. Umarım mutlu haberi alırsın canım.Bize haber vermeyi unutma
kusura bakmayın canım haber vermedim net kopmuştu anca şimdi kandan baktırdık sonuç pozitiffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffKızzz huzeyfe kesİn hamİlesİndİr bİzİ merakta bırakma ben bİrazdan Çıkıcam akŞam hayırlı haberİnİ ÖĞrenmek İstİyorum ÖptÜm
inşallah canım sabah ezanı okunuyo sanada dua ettim allahım bütün isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu ben tam 6 yıl 1 ay sonra aldım bu 3. sevinçli haberi hemde tedavisizkızlar yarın aşılamam var hepinizden ismen dua beklıyorum :)
huzeyfe seni merak ediyorum kız nerdesin yaptınmı kan testini inşallah hamişsindirrrrrrrr ezan okunuyo allahım inşallah isteyen herkese versin
herkese günaydın kııızlarrropuyorumnanaktan
bu gün çok heyecanlı bi gün:dance:
kadriyemiz ilk aşılamasına gitti(dualarımız onunla:Saruboceq:) inan kadriyem sein kadar heyecanlıyım şuan:dance:
huzeyfemiz hamiiiş:teytey::teytey:
Sanada gÜnaydın ayŞecİm veda gerÇek adım deĞİl İsmİm kudret nasıl İstİyosan Öylke hİtap edebİlİrsİn tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?