Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar benim sabah iki damla kadar kanama oldu ve sabahtan beri bişey yok acaba üstüme görmüş ola bilirmiyim

inşallah canımm vardır bebişinnn hemen güsel haberi paylaşırsınn bizimle
evet canım allahıma binlerce şükürler olsunki bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Ayy canım çok sevindim bence hamilesin silikte olsa inşallah kan sonucu tavan yapar hadi hayırlısı canım:CüvCüv::Saruboceq::ecrin_bebek:
evet canım hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm
Bizde seninle birlikte heyecanla bekliyoruz sonucu.Eğer 2. çizgi silik çıktıysa pozitiftir. Umarım mutlu haberi alırsın canım.Bize haber vermeyi unutma
gelir gelmez mutlu haberi vericektim ama net yoktu eşim namaza kalktı bende uyandım hemen haber vereyim dedim hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim canım
Kızzz huzeyfe kesİn hamİlesİndİr bİzİ merakta bırakma ben bİrazdan Çıkıcam akŞam hayırlı haberİnİ ÖĞrenmek İstİyorum ÖptÜm
kusura bakmayın canım haber vermedim net kopmuştu anca şimdi kandan baktırdık sonuç pozitiffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
kızlar yarın aşılamam var hepinizden ismen dua beklıyorum :)
inşallah canım sabah ezanı okunuyo sanada dua ettim allahım bütün isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu ben tam 6 yıl 1 ay sonra aldım bu 3. sevinçli haberi hemde tedavisiz rabbim bizede mucizemizi gönderdi canım
huzeyfe seni merak ediyorum kız nerdesin yaptınmı kan testini inşallah hamişsindirrrrrrrr ezan okunuyo allahım inşallah isteyen herkese versin

çok saol canım evet kandan yaptırdım ama değer sölemedi nasıl yaptıysa sadece pozitif dedi olsun bu kadarınada şükür inşallah rabbim tamamınada erdirir bide 4 gündür kahverengi lekelenmem oluyo canım doktora gitmek istiyorum bakalım o ne dicek :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

herkesiçokçok öpuyorum arkadaşlr..bugunnete gıremmeevde annemler olucak.oyuzden gulercım lıste bıkaç gunlugune sana emanet şimdi çıkmam laızm evı şöleson bı toparlayyamannmeler gelcekya bızden once dagınıklıkkalmasın.

gelişmeleri bişekılde hber ederım ben size gulere msj atarım onunla haberlşirim zatı oda sıze yazr artık

kızlar bana hamilelik çizelgesi yapabilicek kimse varmı?
son adet tarihim 07.09.2009 yazı olarakta rabbimin mucizesi benimle diye eklerseniz çok menun olucam

Canım benım allah saĞlıkla kucaĞına almayı nasıp etsın Çok sevındım senın adına ne gÜzel haber bu sabah sabah darısı tÜm ısteyenlerın baŞına

huzeyfecim tebrik ederim
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin darısı tüm isteyenlere inşallah
dua et bizim için

herkese günaydın kııızlarrropuyorumnanaktan
bu gün çok heyecanlı bi gün:dance:

kadriyemiz ilk aşılamasına gitti(dualarımız onunla:Saruboceq:) inan kadriyem sein kadar heyecanlıyım şuan:dance:
huzeyfemiz hamiiiş:teytey::teytey:

huzeyfem bidenem çok tebrik ederim canım benim.. allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin :Saruboceq:

hani halay çeken yokmuuuu
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

vedacım bidenem kusura bakma selamını yeni gördüm. sanada günaydın bidenemopuyorumnanaktan
listeyi güncelledim kadriyem yokken bana emanet etti de..
liste demişken göndereyim hemenciiik

Sanada gÜnaydın ayŞecım veda gerÇek adım deĞıl ısmım kudret nasıl ıstıyosan Öylke hıtap edebılırsın tatlım

kadriye için çok içten dua ettim
Rabbim kabul etsin bebişi gelsin çok beklemiş meleğini daha fazla bekletmez umarım
dualarım seninle canım

Eşimi iişe gönderdim ve hemen girdim foruma kızlarrr... Huzeyfe'nin güzel haberini duyunca ağlamak geldi içimden. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Kadriye hanm için de dua edeceğim bugün bol bol. İnşallah hepimize bu mutlu haberi yazmak nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…