- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #42.401
canım benim lekelenmem yok
ama bilgenin dediği gibi zar şeklinde akıntı bendede oldu pazar günü inşallah benimde bebişim gelmiştir
Kızlar sanırım ben yine idrar yolu iltihabı oldum. çünkü yine feci bir sancı başladı, kıvranıyorum.Ateşim de çıkıyor galiba. akşam eşim gelsin yine acil yolları gözükecek sanırım bize ve bebek olduğunu da sanmıyorum :çok üzgünüm: çünkü geçer seferde böyle olunca yoktu senağlama çok canım sıkıldı. tüm ümitlerim uçtu gitti.
Vallahi ayşecim bu konuya girdiğimde ilk seninle konuşmuştuk ve çok yakın hissetmiştim kendimi sana. En az senin kadar duacıyım hamile olman için. Vallahi seni bilmem ama ben dayanamam pazar'a kadar yaaa :) :) daha önce kanda baktırsanaaaaaa :smiley-cool::smiley-cool:
ne zamndı cnm senın sat?
Kızlar sanırım ben yine idrar yolu iltihabı oldum. çünkü yine feci bir sancı başladı, kıvranıyorum.Ateşim de çıkıyor galiba. akşam eşim gelsin yine acil yolları gözükecek sanırım bize ve bebek olduğunu da sanmıyorum :çok üzgünüm: çünkü geçer seferde böyle olunca yoktu senağlama çok canım sıkıldı. tüm ümitlerim uçtu gitti.
bılgem nerelerdesın tatlı hamıs özledım senı gırersen yaz banaŞeniz
kızlar yarın aşılamam var hepinizden ismen dua beklıyorum :)
tatlım tebrik ederimmmmmmm alkisalkisalkismeleğin gelmiş Allah kucağına sağlıcakla almayıda nasip etsin inşallahhhhhhhhhkızlar bana hamilelik çizelgesi yapabilicek kimse varmı?
son adet tarihim 07.09.2009 yazı olarakta rabbimin mucizesi benimle diye eklerseniz çok menun olucam
canım 5 gün baya olmuş bi hassas testlerden al ama kanda baktırsan daha iyicanım günaydın, burda bişeyler yazdım ama kimse oralı olmadı.
Sadece hamile kalanlara cevap yazdılar. Çok kırıldım.
sen bi fikir ver canım. bende pco var,regl günümü 5 gün geçti. pazar günü test yaptım ama çıkmadı. belki geç yumurtlamışımdır, kan testi yaptırsam çıkar mı?
ay kıyamam hamıs olmusta mıdesımı bulanıyomus kız keyfını cıkar ınsan mıdesının bulanmasının bıle hayalını kuruyo bacım sen hakkettın bu mutlulugu ıyı ya dınlenmıs olursun süper olmus bacım evde olman:1hug:
canım benim lekelenmem yok
ama bilgenin dediği gibi zar şeklinde akıntı bendede oldu pazar günü inşallah benimde bebişim gelmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?