- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #42.441
iyiyim ayşecim biraz daha bekle bence daha çok erken dedim ya ben 10 günde test yaptım çıktı belki seninde geç döllenmedir inşallah hamilesindir
ayşecim ben inanıyorum bebişin gizleniyor senden.. anlaşılan, canı annesiyle saklambaç oynamak istiyo
Kızlar aŞılamam oldu 4tu evegeldıgımz ,
saĞolsun annemler evdeydı yemktı caydı derken Şİmdİ gİttİlerbnde eŞİmdne 5dkkalıgına İİzn aldım sıze yazım deİdm yarın sabh gİrerİm nete :) Öptum sİze kendınıze Çokİyİ bakın dualrın benımleydı bugun bunu hıssettım ve hersey Çok guzel oldu.
İnŞ 2haftasonra guzel hebr evrmkte nasİp olur 4 kasımda kan tahlılmız var buarada.
nilüferim,nurtenim,çiğdemim,gülerim,mürvetim,cananım,aysecim nasılsınızz??
mürvetim ne oldu kuşum neden bıraktın bizi inşallah iyisindirr tatlım...
kudretcim ve esracım siz nasılsınız güzel anneler?????????
kuşum her işte vardır bi hayır.. demekki bebişin aşılamaya gerek duymadan kendiliğinden gelmek istiyo..
bak şansın çok fazla..
sen klomeni kaçtane içiyodunki bu kadar çok oldu..
ben mi.. ben hep aynı.. bayram yaklaşıyo.. yine korkularım başladı.. millet soracak diye.. ee görümcemde hamiş(ocakta doğum yapacak kısmetse) yine millet dyecek.. "bak o evlilik senesin de aldı bebişi. sen nezaman alacan diye" inanırmısın bu aflardan çok sıkıldım vede yoruldum.. toplum içine girmeye çekinir oldum..
ama Rabbim büyük.. Allaha havale ediyorum onları
hanımlar ben 7 haftalık hamileyim allahım sizede gösterir inş bebişlerinizi kısa zamanda hepinize kucak dolusu selam:CüvCüv:
kuşum her işte vardır bi hayır.. demekki bebişin aşılamaya gerek duymadan kendiliğinden gelmek istiyo..
bak şansın çok fazla..
sen klomeni kaçtane içiyodunki bu kadar çok oldu..
ben mi.. ben hep aynı.. bayram yaklaşıyo.. yine korkularım başladı.. millet soracak diye.. ee görümcemde hamiş(ocakta doğum yapacak kısmetse) yine millet dyecek.. "bak o evlilik senesin de aldı bebişi. sen nezaman alacan diye" inanırmısın bu aflardan çok sıkıldım vede yoruldum.. toplum içine girmeye çekinir oldum..
ama Rabbim büyük.. Allaha havale ediyorum onları
nilüferim,nurtenim,çiğdemim,gülerim,mürvetim,cananım,aysecim nasılsınızz??
mürvetim ne oldu kuşum neden bıraktın bizi inşallah iyisindirr tatlım...
kudretcim ve esracım siz nasılsınız güzel anneler?????????
slm ayşecim ne haber nasılsın
Canımcım etrafındakileri kafana takarsan işin içinden çıkmazsın.Seni görümcenle kıyaslayanlara "çocuğa bakacak olan biziz.Kendimizi ne zaman hazır hissedersek o zaman yaparız.bırakın da buna biz karar verelim" de yerimseniben Ama inşallah dilerim Rabbimden önümüzdeki bayram soranlara "ben zaten hamileyim" dersin.Benim eltim benden küçük (gerçi bizden önce evlendiler) 2.5 yaşında oğlu var, görümcemin de 2 haftalık ikizleri var.Ama bunlar benim için kıyas değil.Bizim oldu mu olacak mı diye stres yapmamız lazım.Kırmızı kart görünce tabi ki insan üzülür ama napıcaz "offf ya niye olmadı" demek yerine "Allah'ım sen her şeyin hayırlısını ver.vardır bir bildiğin" deyip önümüzdeki maçlara bakıcaz.ok?hepinizi öptüm.:1hug:
oh beeee kıslar naber
2 gündür işyerinde net yoktu
mahvoldum kk ya giremeyince
evdede fırsatım olmadı nasılsınız bakem
canım fena sayılmam regl olmadım sabahki test yine negatif
offffff eğer yarında olmazsam ya bebiş var yada nurtopu gibi kistlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?