- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #42.461
tebrik ederim canım. Allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin:Saruboceq:hanımlar ben 7 haftalık hamileyim allahım sizede gösterir inş bebişlerinizi kısa zamanda hepinize kucak dolusu selam:CüvCüv:
oh beeee kıslar naber
2 gündür işyerinde net yoktu
mahvoldum kk ya giremeyince
evdede fırsatım olmadı nasılsınız bakem
Aaaa süper ben biraz uzağım sana ben küçükesattayım ama görümcem sincanda kaynanamlar da fatihteler. haftasonları genelde hep oralardayız.
teşekkür ederim kızlar,, moralim bozuk olunca birde sizde cevap gelmeyince çok üzüldüm.
teşekkür ederim cevaplar için.
selam kızlarrr geçmişten geliyommm anca geldimm Gülerimmmm canım nasılsınn liste sana geçmişşş hayırlı olsunn hepimizi hamile yazmak nasip olsun inşallahhhhhhh nurtişşşş nabıyon canımm şuan yoksun ama arada geliyon görürsünnn KIZLARRR FOLİKLERRRR İÇİLDİMİİİİİİ
kan sonucumu aldım arkadaşlar 336.76allahım tamamınada erdirir inşallah :Saruboceq:
AMİN CANIM HAYIRLISI İLE İNŞALLAHH. DARISI TÜM İSTEYENLERİN VE BENİM BAŞIMAA TEZZZ VAKİTTEE AMİNNNNNNNN :Saruboceq:
Kızlar aŞılamam oldu 4tu evegeldıgımz ,
saĞolsun annemler evdeydı yemktı caydı derken Şİmdİ gİttİlerbnde eŞİmdne 5dkkalıgına İİzn aldım sıze yazım deİdm yarın sabh gİrerİm nete :) Öptum sİze kendınıze Çokİyİ bakın dualrın benımleydı bugun bunu hıssettım ve hersey Çok guzel oldu.
İnŞ 2haftasonra guzel hebr evrmkte nasİp olur 4 kasımda kan tahlılmız var buarada.
nilüferim,nurtenim,çiğdemim,gülerim,mürvetim,cananım,aysecim nasılsınızz??
mürvetim ne oldu kuşum neden bıraktın bizi inşallah iyisindirr tatlım...
kudretcim ve esracım siz nasılsınız güzel anneler?????????
bu arada selammm herkeseee gülerimmm nasılsınnn olcay sen nasılsınn canımm kısssssss nurtennn nerelerdesinn bakimmmm
nerdesin kıssss özlettin kendiniiii
tebrik ederim canım. Allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin:Saruboceq:
hoşgeldiiiin fıstığımopuyorumnanaktan
iyiyiz esracım sen nasılsın bebişin nasıl canım
:teytey: :teytey:
ludo gelmiiiiş opuyorumnanaktan
nasılsınnn özledim seniiii
sebin cim bidenem bende sayfalar 1 den başlıyo.. öyle bilemem ki?
bak ne yazmıştın merak ettim simdi
kızlarr nasılsınz bı bakayım sıze dedımm artık ugrmıyrum buraya cunku ınanın moralım cok bozuluyoo artık hıc anne olamıcakmısım gıbı gelıyoo ya sızlerı cok sevıyorum ama kızlarr dostlarım benımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?