- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #42.541
Canım benim geçeli 3 hafta oldu sayılır tabii tamamen geçmiş değil midem bulanıyor arada çıkarıyorumda... ama eskiye nazaran iyiyim şükür evet herkes böyle olmuyor hatta mide bulantısı nedir bilmeyenler var zor bir süreç ama geçecek diye düşün hep...
Allah yardımcın olsun...
Selam kızlarr nasılsınızz hayırlı cumalarrr hayırlıı folİklerrrrr bİlgem geÇmİŞŞ olsunnn kadrİye nasılsın canımm nurtenn kıpraŞmaa kıss gÜlerİmmm canımm sen nasılsınnn
herkese hayırlı cumalar
yaa kızlar ben bugün cuma olduğunu unuttum..
çok fena gribim aslında.. dünden beri felaketim.. canım yatmakta istemiyo... bol bol meyve yiyorum.. evde ıhlamur falanda kalmammış.. heeç çarşıya çıkacak halimde yook...
sizde varsa bana bi zahmet gönderiverin.. zemuszemusben açıyom kapıyı camı.. fırlatıııııııııınnn
ayyy valla hepini,zi çok özledimmm
bu gün işe geldim midem çok fena bulantı, kokularrr dayanılmaz 4 günlük raporum bitti
nasıl geçicek gün bilmiyorummm
evden dışarı adımımı bile atmak istemiyorummm hep yatmazsam kötü oluyorum midem çok fena
oluyor
hadi bakalım canım benım
gunaydınn
ayy guzeldı :) sğl paylaştıgın için
selam kızlar.benim aşılama sonrası 8. günüm sabah hcg bakıldı değer 2.20 çok merak ediyorum 1-2 gün içinde yükselirmi diye.deneyimi olan varmı.sizce değer iyimi kötümü.dr yokru ona danışamadım akşam sorucam.ama akşamı nasıl ederim bilmiyorum..
ayy ben geç kaldım galiba durun anca mendilimi aldım geldim..
ikide ben sallayııım
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Selam kızlarr nasılsınızz hayırlı cumalarrr hayırlıı folİklerrrrr bİlgem geÇmİŞŞ olsunnn kadrİye nasılsın canımm nurtenn kıpraŞmaa kıss gÜlerİmmm canımm sen nasılsınnn
herkese hayırlı cumalar
yaa kızlar ben bugün cuma olduğunu unuttum..
çok fena gribim aslında.. dünden beri felaketim.. canım yatmakta istemiyo... bol bol meyve yiyorum.. evde ıhlamur falanda kalmammış.. heeç çarşıya çıkacak halimde yook...
sizde varsa bana bi zahmet gönderiverin.. zemuszemusben açıyom kapıyı camı.. fırlatıııııııııınnn
selam kızlar.benim aşılama sonrası 8. günüm sabah hcg bakıldı değer 2.20 çok merak ediyorum 1-2 gün içinde yükselirmi diye.deneyimi olan varmı.sizce değer iyimi kötümü.dr yokru ona danışamadım akşam sorucam.ama akşamı nasıl ederim bilmiyorum..
kızlar nasılsınız ben hala regl olmadım
ayşecim inşlh 9 ay hiiiiiç olmazsın :Saruboceq:
nurtencim malesef çünkü mahrumiyet bölgesi burası kanda test yok
idrar testleri negatif offfffffffffffffff çok kötüya gelecekse gelsin
ay ne kötü yaaaaaa
Allahım inşallah meleğini vermiştir ondan olamamaşındır canım ya
hadi yarın de test yapta inşallah bayram yeri yapalım topiği hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?