- 20 Ağustos 2009
- 291
- 46
- 318
- 45
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #42.581
hoşgeldin ekim opuyorumnanaktan
nilüferim gelmişşşşşşşşşşşşşşşŞeniz
geldim kuşum seni yakaladığıma çok sevindimdelikafaduldendelikafadulden
bu sanaŞeniz buda yeğenimeŞenizgamyoncuiremsugamyoncuiremsu
HOŞGELDİNNN CANIMM NASILSINN VALLA TOPİK ESKİSİ GİBİ DEĞİL RAMAZANDAN SONRA BİR TÜRLÜ TOPLANAMADIK BİR ARAYA ESKİDEN YAZMAYA YETİŞEMİYORDUKK PEHHHH ESKİ GÜNLERRR KAZAK İŞİNE GİRİYOZZ GÜLER LE SENDE GEL KENDİMİZİ KAZAK ÖRMEYE ADIYCAZZ RAHATLAMAK ADINAA NAPALIM :hulya: :hulya:
canımyukselır inş endıselenme sen içini ferah tutselam kızlar.benim aşılama sonrası 8. günüm sabah hcg bakıldı değer 2.20 çok merak ediyorum 1-2 gün içinde yükselirmi diye.deneyimi olan varmı.sizce değer iyimi kötümü.dr yokru ona danışamadım akşam sorucam.ama akşamı nasıl ederim bilmiyorum..
kadrişim sende geleceğin annesisin inşallah 5 ekimde topik inlayacak rabbimin izniyle dualarım seninle:)geldim kuşum seni yakaladığıma çok sevindimdelikafaduldendelikafadulden
bu sanaŞeniz buda yeğenimeŞenizgamyoncuiremsugamyoncuiremsu
ayy evt canım ya topıke eytısemıyodum geyık topıkı bıle acmıştıuk amaHOŞGELDİNNN CANIMM NASILSINN VALLA TOPİK ESKİSİ GİBİ DEĞİL RAMAZANDAN SONRA BİR TÜRLÜ TOPLANAMADIK BİR ARAYA ESKİDEN YAZMAYA YETİŞEMİYORDUKK PEHHHH ESKİ GÜNLERRR KAZAK İŞİNE GİRİYOZZ GÜLER LE SENDE GEL KENDİMİZİ KAZAK ÖRMEYE ADIYCAZZ RAHATLAMAK ADINAA NAPALIM :hulya: :hulya:
iyi tatillerKızlar hepİnİze İyİ akŞamlar İyİ haftasonları pazartesİ kısmetse gÖrÜŞÜrÜzzz
canım benim yumurtam büyümemişti ve tedavi yarım kaldı adetim 1 hafta geçti ve test yaptım çıkmadı 18 gün geçti adet olmadım dr ileç verdi adet söktürücü ve gebelik testi yapıldı ve ben hamileydim çatlatma iğnesi vurulmadığım halde yumurtam büyümüş ve kendiliğinden çatlamıştı bence senin çatlatma iğneni vurulalı 18 gün olmuşsa yumurtan çatlamasa bile adet olurdun inan bana çünkü benim yumurtam çatlamadığı ve kist olduğuda olmuştu ama adetim zamanında gelirdi canım bence sen hamilesin(inşallah) üzme kendini inşallah geç çatlamıştır yumurtan da testlerde gösteememiştir veya da çok sıkıntı ettin kendine adetin ondan geciktiçünkü klomen kullanıpta çatlatma olan insanın adeti gecikmez hamile değilse ancak strestendir inşallah hamilesindir canım:)
selam kadrişim namaza çıkmıştım görmemişim sen nasılsınopuyorumnanaktan
offff oofff ne güzel valla balık yiyeceğiz desenecokacimcoook
kısss balık doğurganlığı arttırıyormuş bol bol ye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?