- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.801
canım ikinci çizgi silikse ve hemen belirdi ise hamilesindir. tebrik ederim. Allah tamamını erdirsin.
sudenazcım hava çok sıcak malum vücut ısısı olayı yinede doğru çıkar mı kaç derece olması lazım
yaşasınnnnnn hamişşşizzz varrr bir tane dahaaaa tebriklerrrrrrrrrkızlar ya şu an kafam çok karışık ya ikinci çizgi çok silik bi şekilde çıktı ya neyin nesi şimdi bu
canım hakkında hayırlısı olsun inşa.s.
Kızlar selam şu anda Alanyadayım eğitim için geldim.Yarın da Antalyada olucam neyse ki reglim... yoksa çalışmam gereken zamanda şehir dışında kocişten uzak olmayı hiç sevmiyorum. Müşterinin az işi var ben de yazdıklarınızı okuyayım dedim. Temmuz ayı hepimize uğurlu olur umarım. Sudenaz hamişsinnnnnnnnnn aha da buraya yazıyorum denizkokusu yazmıştı dersin... :) Diğer hamile arkadaşları da tebrik ediyorum. Umarım listedeki herkese nasip olur bebeklerimizi kucağımıza almak...
kızlar ben regl oldum ınsallah temmuza kaldı...
HAMİLESİİİİİİİİİİİİİİN güven bana bende de öyle oldu.yarın hemen doktora git testlerin hepsini yapsınlar(bulaşıcı hastalık kansızlık filan bakılıyor.)hayırlı olsun canım :teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?