- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.821
tabii canım mutlaka git doktoruna herşeye baksın bide dediğin gibi düşük olmasın diye ilaç verebilir.7.haftada da mutlaka ultrason yaptır kesenin yerleşip yerleşmediğine ve kalp atışlarına bakılıyor.allah tamamına erdirsin darısı tüm isteyenlerin başına
canım inş hamileisn ee alcak tabı canım içimni rahat tut nekadrlık evlisn tatlım nekardıristiysunz eşine güzel bisuprızle sole yada dayaanbilirsn ulrosona gir ultoson görüntüüsnü hiçbeklemdiği bi anda eline tutuşturuver ve oda şasırsın tabıı kiii
sudenazcım 527.sayfayı acamıyoum 526takılı kaldı ya
Kızlar kan tahlililin sonucunu öğrendim 137,8 pozitifffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:dance:
Arkadaşlar mukus salgisinin başladiği zaman (yapişkan kaygan sivi)
yumurtlamanin başladiğinimi belirtiyor. ?
Ne zaman birlikte olmak gerekir ?
Yorumlarinizi bekliyorum.
Kızlar kan tahlililin sonucunu öğrendim 137,8 pozitifffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:dance:
salgı 2 parmak arasında uzuyosa yumurtlamanın yaklaştığnı yada kısa bir süre önce gerçekleştiğini gösterirmiş canımşakkıdışakkıdı
canım ya ben adetime 4 gün kala falan gögüslerim acıyo diye sıktırıken bir damla geldi.sonra eşime göstermek için baya uğraştım.çok sıktırınca geliyordu ama doktor çok uyarma dediği için şu an bilmiyorum.hiç korkma bence bir test yaptır.kan testi.senin ki nasıl geliyo kendiliğinden mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?