- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.881
Kızlar günaydın nasılsınız ben bir garip duygu içindeyim tuhaf eşime nasıl söylediğime gelince tam bir bomba hafta sonu biz ankaradaydık kayınvalidemde dün eşim beni işyerinden aldı yolda ben tabi bir an önce eve varsakta süprizi söylesem diye beklerken eşim bugün annemle konuştum seni rüyasında görmüş uzun geniş bir kıyafet giymişsin hamileymişsin ama saklıyormuşsun dedi ben tabi durum bir vaziyette sonra eve çıkınca hemen söyledim şakına döndü çok şaşırdı afalladı kendine gelemedi adam böyle işte evet bir süre bizde kimseye söylemeyi düşünmüyoruz en azından şimdilik güzel haberlerinizi bekliyoruza.s.
ya kızlar bakın aklıma ne takıldı.adrtimden 2 gün önceki kan testim 14.94 çıktı 2 gün sonra 45.52 çıktı.tamam doktor sağlıklı bir gebelik dedi lakin millettin 137 çıkmış ee benimkisi çok mu küçük yoksa bir sorun mu var ki acaba?niye değerim düşük ki?
reglimin;
1.günü 36.3
2.günü 36.4
3.günü 36.3
4.günü 36.3
5.günü 36.3.........klomene Başladim
6.günü 36.3
7.günü 36.3
8.günü 36.4***
9.günü 36.5
10.günü 36.5
11.günü 36.5........çatlatma iğnesi vuruldum
12.günü 36.3***
13.günü 36.4
14.günü 36.4***
15.günü 36.4
16.günü 36.5***
17.günü 36.5
18.günü 36.8
19.günü 36.8
20.günü 36.5***
21.günü 36.8
22.günü 36.8
23.günü 36.8
KIZLAR 36.8 DE TAKILDIM..DÜŞECEK DİYE ÇOK KORKUYORUM...ŞAFAK 3 GÜN KALDI..ÇOK HEYECANLIYIM :dance:
VAY BEEE KAYINVALİDENİN RÜYASINA DÜŞMÜŞ..AYRICA NİYE SAKLIYOSUNUZ ANLAMIŞ DEĞİLİM..HEMDE KANTESTİYLE ONAYLAMIŞKEN...BENİM KANTESTİM LE HAMİŞ KALDIĞIM ANLAŞILCAK DURURMUYUM HİÇ..HERKESE SÖYLERİM :dance:
inşallah muradına erersin canım allah umutlarını boşa çıkarmasın ama sonuçne olursa olsun umudumuzu kaybetmiyoruz...buarada listeye benide eklermisin 12 temmuz şimdiden teşekkürler......
kızlar günaydınnn.kan testini verdim sonuç saat 2de açıklanacak dua edin bana.ama içimde garip hisler var sanki negatif sonucunu alacakmışım gibi..allah hayırlısını versin yine de
kızlar günaydınnn.kan testini verdim sonuç saat 2de açıklanacak dua edin bana.ama içimde garip hisler var sanki negatif sonucunu alacakmışım gibi..allah hayırlısını versin yine de
arkadaşlar bu ay olmazsa ağuaosta bende çift çizgi görmek istiyor benide lsteye ekler misiniz???
zeyno2 çok tebrik ediyorum kötü düşücelerini çıkar aklından sağlıklı bir gebelik sonucunda sağlıklı bebişini kucağına alırsın inşallah:hooray:
duygun senin ilk bebişin mi fotodaki kızınmı yoksa hmm
içini rahat tut arkadaşım iyi düşünüceksinki iyi çıksın sonuçlar inşallah allah gönlüne göre verirde hamile haberini alırız ama hemen yaz bende 2 bebek mevlidine gidicem bütün arkadaşlar içinde dua edicem
canım dualarımız seninle..hamiş olduğunu öğreniceksin merak etme..yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?