- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.921
sudenaz haklı duyguncum benimde çok az pembe geldi 4-5 gün önce bende çok korktum kan testine rağmen ama sonra bitti.ablam bir hafta pembe pembe görmüştü..korkma hemen canım
ee çıkmadımı duygun sesin tahlil sonucun tatlım
bilmiyorum kızlar bilmiyorumm çok endişelendim ben.henüz kan testi sonucunu da almadım.demek ki negatif.olmadı yine olmadı işte
sudecim ne güsel tamam 8 aydır sıkıntı çekiyosun ama yumurtaldığını çatladığını biliyosun elinden geleni yaptında.. bundan sonrası allaha kalmış nasip ettiyse olacak... çok ümitliyim dedimya senden buay ama eğer allah korusun olmazsa senide çok ümitlendiriyomuyum die üzülüyorum sonra
ben buay çok çalışıcam dedim evet çalışmalar başladık ama her ay gelen o akıntı yumurtladığını göstern yani bu ay yok bugün 13. günüm hala bişey yok heralde yumurtlamıcam buay... doktora gidecektim sözde haziranda adet olunca onada gitmedim buayda olmazsa kesinlikle gidicemm.. sürekli kendimde problem olduğunu düşünüyorum.. aslında adetlerim hep düzenli ama sanki bende bi terslik var gibi hissediyorumm ....yani evlenmeye karar verdiğimden beri içimde böyle kötü bi his var...diyeceksinki böyle düşünene kadar doktora gitsene ama gidemiyorum okadar korkuyorumkii bi sorun çımasından kocişim okadar bebek isterken ona bebek verememekten..
çok uzun yazdım kızlarr kusura bakmayın iananın en yakın dostuma bile burda yazdıklarımı söyleyemiyorum iyiki varsınızzz
sudenaz canım bakarmısın bu ateşime yavvKötü Kazen ne oluyor yaaasenağlama36.3 ile başladı ertesi gun 36.1 indi sonra 36.3 çiktı yine 36.2 indi yani boyle çiziyor WW bügün adetimin 11 günü yani yumurtlamadan önce iniyor ya sonra birden yukarı cıkıyor indiği zaman ilişki gerek benimki nesevıyede düşer veya nasıl yakalarım yumurtayi?senağlama ben anlamadım dakusura bakma
muzurperi seni çok iyi anlıyorum ama dr agitmeden bu endişelerden kurtulamazsın.bende geçen yıl gittim ilk dr.a yolunda gitmeyen bişeyler vardı bu belliydi.pko çıktı 4 aydır da tedavi görüyorum eşimde de problem yok çok şükür.dr a gitmeden önce çok kararmsardım.kafamda kurar kurar ağlardım. özelliklede tedavi olduğumdan beri daha umutluyum çünkü dr um bana umut veriyo inanç veriyo sen bu şekilde hamile kalacaksın dio.gerisi allahtan.
duygun busefer inşallah istediğin gibi olsun...rabbim sanada bir melek versin...
sudenaz sen bu konuda uzmansın sanırım madem uzman sorusu sana al bakam:)?
ben ısı takibi yapıyorum ya. yumurtlamadan sonra hep böle yüksek mi gitcek. gidecekse ne zamana kadar yani adetten 1 gün öncemi -3 gün öncemi düşer kesin bişi var mı? benim cumartesiden beri 36,7 gidiyodu(cumartesi yumurtladımdı) bu sabah 36,9 oldu bu iyiyeişaretmi sence hmm ne dersin ?
kızlar adete yakın zamanda ateşin birgün yüksek birgün düşük çıkmasının nedeni ne olabilir?böyle olan varmı?CADIARZU
canım bizde düşünmen tesekur edrim tatlıminş buay hepimzgüzel haberler alırız ve buraya yazrız.ya aslında benim15hazda lekelenme olmuştu bida geriis gelmedi 22hazda kırmızlar tam anlamıyla geldi bıraz kafam karışık aslında 15 imi 22simi mayısa bakarsan 17sinde hazıranın omma gerekiyordu oyuzden buay yumurtala hesaplamsaı yapmıycam ben durum bıraz karışık yani oluruna bırakıcaz artık
CANIM ESASINDA BENİMDE BU AY 3 GÜN GEÇİKMELİ OLDU. İNTERNETTEN OVULASYON ZAMANINA BAKTIĞIM DA ADET GÜNÜM 22 TEMMUZ U GÖSTERDİ.
BENDE O YÜZDEN BUNU YAZDIM.
BU ARADA DÜN BENDE MUKUS SALGISIDA GELDİ. AKŞAM BİRLİKTEYDİK.
YARIN AKŞAMDA BİRLİKTE OLACAĞIM.
2 GÜNDE BİR DAHA İYİ DİYE BİLİYORUM.; YOKSA YANILIYORMUYUM. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?