Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

sudenaz canım bakarmısın bu ateşime yavvKötü Kazen ne oluyor yaaasenağlama36.3 ile başladı ertesi gun 36.1 indi sonra 36.3 çiktı yine 36.2 indi yani boyle çiziyor WW bügün adetimin 11 günü yani yumurtlamadan önce iniyor ya sonra birden yukarı cıkıyor indiği zaman ilişki gerek benimki nesevıyede düşer veya nasıl yakalarım yumurtayi?senağlama ben anlamadım da kusura bakma

sudenaz haklı duyguncum benimde çok az pembe geldi 4-5 gün önce bende çok korktum kan testine rağmen ama sonra bitti.ablam bir hafta pembe pembe görmüştü..korkma hemen canım

bilmiyorum kızlar bilmiyorumm çok endişelendim ben.henüz kan testi sonucunu da almadım.demek ki negatif.olmadı yine olmadı işte

ee çıkmadımı duygun sesin tahlil sonucun tatlım

canım saat 2de verecekler dün idrar tahlili yaptırdım şüpheli dedi hemşire.ben de kan verdim bugün ve bekliyorum.ama biraz önce kahverengi bi kan geldi çok tedirgin oldum ya ne yapacağımı bilmiyorum..adet olacağım sanırım bennnsenağlamasenağlamasenağlama

canım hiç böyle kötü şeyler getirme aklına....eşinle birbirinizi sevdikten sonra bu arada dert olmaz size..

bak biz evlenmeden önce son kez bi jinekoloğa gittim..dedim bakın ben böyle böyle bi rahatsızlık ve ameliyat geçirdim.benim çocuğum olurmu..ee doğal olarak bugünkü kadar bilgi sahibi değilimde...dr.bu rahatsızlığı geçirenlerin çocuk olma şansı azdır dedi..tüp bebek denenir..sonra eşime dedim..biz evlenmeyelim..benim çocuğum olmayadabilir..boşa vakit harcama dedim..kaçgün konuşmadım..ama aşkım bana dedi ben seni bebek içinmi istiyorumki bırakayım..Allah büyük onunda çaresi vardır dedi...dünyalar benim oldu sanki...eee şimdi çok şükür o kadarda bi sorunum çıkmadı...herşeyin başı önce sağlık ..geriside gelir canım benim hiç dert etme...

canım zannediyorumki daha yumurtlamana var..ama bugünden başlayıp birer gün arayla ilişkiye girmeni öneririm...yumurtlamanı hiç kaçırmamış olursun..bu günlerde böyle iniş çıkış olması normal...yuumrtlamadan sonra ki ısı değerlerin daha önemli canım...

öyle tabi sağlığın ne kadar önemli olduğunu yaşadım ve gördümm... bende çok büyük rahatsızlıklar yaşadımm.... ama neyseki geçtiii... offf biri keşke kolumdan tutup doktora götürse beniii...

beni ve tüm isteyenleri o büyük mucizenden eksik bırakma allahım

muzurperi seni çok iyi anlıyorum ama dr agitmeden bu endişelerden kurtulamazsın.bende geçen yıl gittim ilk dr.a yolunda gitmeyen bişeyler vardı bu belliydi.pko çıktı 4 aydır da tedavi görüyorum eşimde de problem yok çok şükür.dr a gitmeden önce çok kararmsardım.kafamda kurar kurar ağlardım. özelliklede tedavi olduğumdan beri daha umutluyum çünkü dr um bana umut veriyo inanç veriyo sen bu şekilde hamile kalacaksın dio.gerisi allahtan.

saol arkadaşım bişey sormak istiyorum... ben şimdimi gidiyim doktora adetimin 13. günündeyim yoksa adetliykenmi gitmem gerekiyo.. offff daha önce bu soruyu sormuştum ama cevabı bile hatırlamıyorum kafam karmakarışık...:1hug:

duygun busefer inşallah istediğin gibi olsun...rabbim sanada bir melek versin...

kızlar bişey sorucam adete yakın zamanda ateşin birgün yüksek bir gün düşük çıkması ne anlama gelir?böyle olan varmı?

kızlar adete yakın zamanda ateşin birgün yüksek birgün düşük çıkmasının nedeni ne olabilir?böyle olan varmı?CADIARZU

sudenaz sen bu konuda uzmansın sanırım madem uzman sorusu sana al bakam:)?
ben ısı takibi yapıyorum ya. yumurtlamadan sonra hep böle yüksek mi gitcek. gidecekse ne zamana kadar yani adetten 1 gün öncemi -3 gün öncemi düşer kesin bişi var mı? benim cumartesiden beri 36,7 gidiyodu(cumartesi yumurtladımdı) bu sabah 36,9 oldu bu iyiyeişaretmi sence hmm ne dersin ?

ısın gittikçe artıyor bu iyiye işaret..ısının düşmesi kişiden kişiye göre değişiyor..kimi tam gününde düşüyor..kimi bi kaç gün önce düşüyor..bu pek belli değil.. o yüzden tam regl günündeki ısı önemlidir...

hmm anladım
benim problemim işte regl gününmün tatil gününe denk gelmesi.
eğer önce öğrenebilsem geciktirici kullancam duruma göre ne yapmalıki olmadı haftaya kan testi yaptırcam mecbur

CANIM ESASINDA BENİMDE BU AY 3 GÜN GEÇİKMELİ OLDU. İNTERNETTEN OVULASYON ZAMANINA BAKTIĞIM DA ADET GÜNÜM 22 TEMMUZ U GÖSTERDİ.
BENDE O YÜZDEN BUNU YAZDIM.
BU ARADA DÜN BENDE MUKUS SALGISIDA GELDİ. AKŞAM BİRLİKTEYDİK.
YARIN AKŞAMDA BİRLİKTE OLACAĞIM.
2 GÜNDE BİR DAHA İYİ DİYE BİLİYORUM.; YOKSA YANILIYORMUYUM. :1hug:

canım birer gün arayla en garantisi..2 günde bir geç olabilir...benim fikrim bu..dr.umada herzaman gün aşırı ilişki öneriyor...yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…