- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.241
Kızlar beni listeden çıkarın....:çok üzgünüm:
Ben dış gebelik oldum bebek şimdilik yok....:a015:
Ama ağustosta yasak bitiyo Ağustosta olabilirim yine burdayım anlıycanız!!!!!!!!:1rolleyes:
günaydın kızlarrr..nasılsınızzz sizlere ve kendime dün dua ettim hep...inşallah hepimiz için her şey daha güzel olacakkk
arkadaşlar biraz geç oldu ama hepinizin kandili mübarek olsun..Allahım bu mübarek gecede evlat hasretiyle yanan gönüllerimizi,dudaklarımızdan çıkan dualarımızı ve amin seslerimizi boş çevirmesin inşallah...bugün giremedim nete gündüz temizlik yaptım..yarında misafirim gelecek...arkadaşım yeni doğum yaptı bana bebek gezdirmeye gelecek...ikram hazırladım..ama koptu her tarafım...bu arada ben daha adet olmadım...30 hazirandı tarihim...4 gün geçti...doktorumun verdiği süre yarın yani aslında bugün 4 temmuzda bitiyor...sabah test yapmayı düşünüyorum....yürekten sölüyorum ki hiç bişey hissetmiyorum ve tık belirtim yok....hevesimde yok bu ay..olmazsa çokk üzülmücem....iş planlarım var şuanda....neyse fazla gevezelik yaptım yatıyorum artık kociş yanımda horluyor benimde gözlrim kapanıyor....:uhm::uhm::uhm:
ya arkadaşlar şimdi ben geçen ay 1 haziranda adet oldum sonra 15 haziranda bir ara kanama oldum şimdi benim 1 de mi 15 de mi adet olmam lazım birde bugünlerde üzerimde aşırı bir uyku bacaklarımda ağrı ve gögüslerimde ağrı (bu yeni dün başladı) hafifde karnımda ağrı var sizce bebek olabilirmi
acıbiber hamişlik nasıl gidiyo tatlım.teyzelerinin tatlısı nasılmış bakalım anneyi rehatsız ediyomu çokkkkk
kızlar benim kan testinde 2 gün sonra yaptırdığımda iki katından fazla çıktı hcg oranım. bunun anlamı boş gebelik veya dış gebelik olmadığımı? ya kızlar insan hamile olmadan önce acaba hamileyim diyo ondan sonr aaklına başka şeyler geliyo.bilginşz varsa ve cevaplarsanız çok sevineceğim
benim ilk değerim 14.94 tü ikicisi 45.52 çıktı.doktor sağlıklı bir gebelik ve geç döllenmiş olabilir dedi.değer küçük olduğu için herhaldecanım iki gün sonra iki katına çıkıyorsa hamilelik var ve devam edecek anlamında.bende bugün tekrar kan verdim değer iki katına çıkarsa hamileliğim devam edecek ama yinede takipte olacak doktor.senin ilk değer kaçtı canım?
benim ilk değerim 14.94 tü ikicisi 45.52 çıktı.doktor sağlıklı bir gebelik ve geç döllenmiş olabilir dedi.değer küçük olduğu için herhalde
acıbiber dış geebelik değerin ilk çıkan değer altına düşmesi oluyor.bana dua et değerin 448 in altına düşmesin.
inşallah canım bir şeycik olmaz..ay içime su serpildi...seninde içine su serpilsin..:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?