Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım uzulme dıyecem ama nafıle bılıyorum.hayırlısı olsun ama sonucta dah akırmızıları gormemıssın?ama gorsende saglık olsun be sudecım rabbım bole ıstemıs.ama elbet bırgun olacak bunu bılıyorsun ve bılıyoruz..a.s.

Ya canım moraliniz bozma zaten varya çoğu kişininde hep beklemediği zamanlarda bebeği olmuş,sen sıkma canını allah sağlık versin

Canım bence hemen ümitsizliğe kapılma ya dur bi bakalım kırmızılar yok henüzz Allah herşeyin hayırlısını versin. Sağlık versinn..Testler içinde henüz erken canımm biraz daha bekleyeli görelimm sen morelini sakın bozma canım arkadaşım...

sudecım uzulme ne olur ama uzuluyor ınssan
canım ne kadar stres yaparsan o kadar kotu bılırsınn sende
bılmedıgımız bır hayır varıdr belkı

esmacım ıcerenkoyu aradım yapmıyolarmıs malesef
sen gebelık testı dıye sormussundur canım oyle yapıyolar ıdrardan
ben gebelık kan testı dedım
olsun bı kac gun daha bekleyelım napalım

esmacım ıcerenkoyu aradım yapmıyolarmıs malesef
sen gebelık testı dıye sormussundur canım oyle yapıyolar ıdrardan
ben gebelık kan testı dedım
olsun bı kac gun daha bekleyelım napalım

gebelik kan testi dedim canım ben özellikle oda yapıyoruz dedi ücretsiz dimi dedim evet dedi alla allaaa sinir oldum bak şimdi.. a.s.

canım tel numarasının sonu 71 71 degılmı ben orayı aradım
bı yanlıslıkmı var kadınmı yenı falan acaba
malesef hayır yapmıyoruz dedı
bende sınır oldum

gebelik kan testi dedim canım ben özellikle oda yapıyoruz dedi ücretsiz dimi dedim evet dedi alla allaaa sinir oldum bak şimdi.. a.s.

canımcım şimdi ben yine kadını aradım ben sizi 9 da aramıştım bana yapıcağınızı söylediniz dedim oda evet ben öyle biliyodum dedi. sonra doktorumuza sordum yapılmadığını söyledi bana dedi... Yanlış bilgilendirmiş yani kendilerinden bi haber çalışıyolar neyse canım sağlık olsun başka yerde buluruz sana....

evet canım haklısın olsun onemlı degıl
ben alıstım ıyıce ogrenmeden gıtmıyorum hıc bı saglık kurulusuna artık yada devlet daıresıne her an hersey degısebılıyor cunku hıc sasırmadım genelde bı haberler
hıc sasırmadım

sagol canım bı suru zahmet ettına.s.

aslında beklerım hıc onemlı degıl esmacımda kan pıhtılasması sorunum var ne kadae erken baslarsak ıgnelere o kadar ıyı ondan arastırıyorum bu kadar olmassa hastaneye gıderım artık

yok canım önemli değil eğer çok yapmak istiyosan sende bulgurluda yapabilirsin? içernköyden direk otobüsler var diye biliyorum. 129t olması lazım taksim arabaları.ama yarın sabaha 8:30 da gitmen lazım bu arada senin günün geçti mi canım?
http://www.istanbulsaglik.gov.tr/w/kurumlar/birim.asp?bd=410&lc=31&kk=0

yok canım gecmedı yarın yada oburgun olmam lazım
yarında beklesem ıdrarda cıkmazmı acaba bılemıyorumkı

dur sakın daha adet olmadın ne yapıyorsun sude banada aynısı olmuştu
2 kez aynı markadan yaptım çok silikti sonra başka marka alim dedim onda hiç yoktu ama sonra doktora gittim meğer varmış kan testi yapmışlardı ne olur ümidini kaybetme.. ümidini adte olunca kaybedersin ağlaman için çok erken hele bi adet ol sonra ağlarsın belki boşu boşuna bebeşini üzüyorsun sana hiç yakışmıyor.. ümidini kırma

yok canım gecmedı yarın yada oburgun olmam lazım
yarında beklesem ıdrarda cıkmazmı acaba bılemıyorumkı

kiminde erken yapıldığında çıkıyo ama genelde ya silik yada hiç çıkmıyo pek sağlıklı olmuyo yanii yine en iyisi kan testii ama yarın cumartesi dimi canım kapalı onun için pazartesiyi beklemek zorunda kalıcaksın sonuçda salıya çıkıcakk şansınaaa yaaa o zamana kadar hasta olmazsan inş. duruma göre ayarlarsın canımm Şeniz

canım olsada olmasada p tesı dr a gıdecegım zaten sımdıden telas yapmayım en ıyısı
hayırlısı napalım cok da heyecanlanamıyorum dıger ıkısıde husran oldugu ıcın ne yapalım hayırlısı

sude sacmalama yaa sen demiyomuydun millete kırmızıları görmeden üzülmeyin diye kendini üzme cok canın sıkılıyosa kan testi yaptır hayatım

canım üzülme bakalım ne olur ben inanıyorumki bizde birgün o güzel haberi duyacağız hem doktor kontrolune başlayalı daha yeni oldu allah büyüktür sıkma canını, ağlama allah büyüktür biz kullarını çaresiz bırakmaz,bırakmıyacakta ben inanıyorum daha doğrusu inanmak istiyorum.........a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…