- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.221
KIZLaRRRRR SİZE GÜZEL HABERLER VERMEK İSTERDİM AMA MALESEFKİ VEREMİYORUM...
ISIM 36.9 DAN BUGÜN 36.7 YE DÜŞTÜ VE..FARKLI Bİ MARKANIN ALDIĞIM TESTİ NEGATİF ÇIKTI...GÖLGE DAHİ YOKTU...SABAH O KDAR ÇOK AĞLADIMKİİİ...ANCA KENDİME GELDİM..ADET SANCILARIMDA VAR.....DEMEK HERŞEY YİNE YALAN ÇIKTI..BEBİŞİM BENİMLE DEĞİLMİŞ...
canımcım aradım ben içerenköyü yaptıklarını söyledi. telefon ve adresi şu şekilde sende istersen bi ara teyit et ok.
http://www.istanbulsaglik.gov.tr/w/kurumlar/birim.asp?bd=284&lc=18&kk=0
ISIM 36.9 DAN BUGÜN 36.7 YE DÜŞTÜ VE..FARKLI Bİ MARKANIN ALDIĞIM TESTİ NEGATİF ÇIKTI...GÖLGE DAHİ YOKTU...SABAH O KDAR ÇOK AĞLADIMKİİİ...ANCA KENDİME GELDİM..ADET SANCILARIMDA VAR.....DEMEK HERŞEY YİNE YALAN ÇIKTI..BEBİŞİM BENİMLE DEĞİLMİŞ...
canım cok tesekkur ederım cok ıncesın gercekten
bende bulayım netten dıye bakacaktm sımdıa.s.
bugun gıdeyım ben hemen
esmacım ıcerenkoyu aradım yapmıyolarmıs malesef
sen gebelık testı dıye sormussundur canım oyle yapıyolar ıdrardan
ben gebelık kan testı dedım
olsun bı kac gun daha bekleyelım napalım
gebelik kan testi dedim canım ben özellikle oda yapıyoruz dedi ücretsiz dimi dedim evet dedi alla allaaa sinir oldum bak şimdi.. a.s.
canımcım şimdi ben yine kadını aradım ben sizi 9 da aramıştım bana yapıcağınızı söylediniz dedim oda evet ben öyle biliyodum dedi. sonra doktorumuza sordum yapılmadığını söyledi bana dedi... Yanlış bilgilendirmiş yani kendilerinden bi haber çalışıyolar neyse canım sağlık olsun başka yerde buluruz sana....
evet canım haklısın olsun onemlı degıl
ben alıstım ıyıce ogrenmeden gıtmıyorum hıc bı saglık kurulusuna artık yada devlet daıresıne her an hersey degısebılıyor cunku hıc sasırmadım genelde bı haberler
hıc sasırmadım
sagol canım bı suru zahmet ettına.s.
yok canım gecmedı yarın yada oburgun olmam lazım
yarında beklesem ıdrarda cıkmazmı acaba bılemıyorumkı
kiminde erken yapıldığında çıkıyo ama genelde ya silik yada hiç çıkmıyo pek sağlıklı olmuyo yanii yine en iyisi kan testii ama yarın cumartesi dimi canım kapalı onun için pazartesiyi beklemek zorunda kalıcaksın sonuçda salıya çıkıcakk şansınaaa yaaa o zamana kadar hasta olmazsan inş. duruma göre ayarlarsın canımm Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?