Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bu arada bişey sorucam ben 24 haziranda adet oldum.denemelere devam ediyoruz.bugün 11.günüm ama sol kasığımda bir ağrı var sizce niye.özellikle ayağa kalkınca daha bi acıyo gibi sanki.sizce sebebi ne olabilir.cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar.???????:):)

tam bilmiyorum ama canım belki yumurtanın çatlaması olabilir.

doğru canım endişelenme demek bizler için kolay tabi.mayısta bende hamile olduğumu öğrenmiştiim değerim 146 idi ama bana 2 gün sonra tekrar tahlil yapalım bakalım değer kaç olcak dememişti.bir iğne vermişti onu yaptırdım.1 hafta sonra vajinal ultrason yaptı keseyi göremedi ama o gün çok hafif kahverengi akıntım olmuştu kontrole gitmeden önce. kırmızı kan olmadan korkma demişti.dış gebelikten şüphelenmişti.kontroümden 2 gün sonra test yaptı ama okadar dua etmiştimki dış gebelik yerine düşük olsun diye. biraz karın ağrım vardı tahlil yapıldı 4,83 çıktı yani artık yoktu. eve geldiğimde sadece 2 küçük et parçası vardı.ama dua ett,im herşeyin hayırlısı Allahım diye sağlıklı olsaydı zaten sımsıkı tutunurdu bana. olmadı.ma operasyonlar geç.irip sürekli doktora gitmek istemiyordum.daha neler var neler acı tecrübeleri duyunca insan haline şükrediyo.herkesin bünyesi farklı.herkes aynı şeyi yaşamaz.sen pozitif düşün ve kendini yormadan dinlen iyi beslen folik asit alıyomusun

çok teşekkür ederim.haziranın başından beri folik asit alıyorum.sonundada hamile olduğum çıktı işte.desteğinden dolayı sana sonsuz teşekkürler.umarım senin için bu ay mutlu haberler alırız.yarın size inşallah güzel haberler veririm.şimdi dinleneyim iyigeceler.öptüm canım.

arkadaşlar bugün adetimden itibaren 11.gündeyim.sol kasığımın üstünde ağrım var özellikle ayağa kalkınca.bunun sebebi hakkında fikri olanlar lütfen cevap yazsınlar.sudecim sen bu konularda bayağı bilgilisin, neden sence beni .rahatsız ediyor

cnm yumurta geliştirici harhangi bi ilaç yada iğne kullanıyor musun?bu ilaçlar yumurtanı geliştirince böyle ağrı olabiliyor çünkü.kullanmuyosanda yumurtan gelişmiş çatlamak üzeredir.tabi bana kalırsa.bide sudenez cevaplasınn bakalımm

sweetbaby aynı durum bu ay benimde başıma geldi...sağ kasığımda akşam üzeri öyle bir ağrı ve sancı olmuştuki,anlayamamıştım ne olduğunu.....hayatımda ilk defa böyle olmuştu...ayakta duracak halim kalmamıştı eşim direk yardımcı oldu ayakta duramadım bir an...yarım saat sürdü...doktora gitmeyede üşendim... ama gidersem sorucam...

adetin 12. günü yaşamıştm bu olayı....sudenazın sayesinde gün saymayı öğrendim ya bu ay... sağol sudenaz...eğer bu ay bişey olursa senin yazdıklarına borçlu olacağım bunu bil....

kızlar bende hamiş olmak istiyorum yaasenağlamageöen ayda adetim 5 gün gecikmeden sonra geldi yoksa çok düzenlidir ıysa ne kadar umutlanmıştım....bu ayda adet biter bitmez çalışmalara başladk coksekeriremsuadetimin üzerinden 1 hafta geçti benimde sol kasığımda aşırı bi sancı oldu gaz sancısı gibi geldi ama bende nefes alamıycak derecede oldu birde adetim geldiği anlarda göğüslerimin acısı yavaşlamıştı şimdi yine başladı şiş ve ani hareketlerde acıyor...ya belki sıcaklarında etkisi var ama ben hiç bişy yemek istemiyorum kızlar birde çok tetenek oldum yaa herşeyden iğreniyorum bu genelde yemeklerle ilgili ve ben eminimki belirtler bu kadar erken olması mümkün deil tıpta ilk olucak değilim :roflol:sol kasığımdaki şiddetli sancı için dr gittim idrar testi yaptı ama gebelik deil enfeksiyon gibi bişy olabilirmi diye hiç bişey yok....zaten bebiş olsada 1 haftada çıkarmı ya :1no2:Allah bu ayda sonumu hayır etsin ve herkes için hayırlısı olsn inş. :çok üzgünüm:

yumurtlama olabilir. genelde bu tip ağrılar bu yüzden olur. ne kadardır deniyorsunuz bilmiyorum ama yaşadığım bir çok şey tamemen psikolojik. bir defasında resmen günlerce kustum her kokudan tiksindim başım döndü vs. vs. ama hamile değildim. resmen psikolojik hamilelik yaşadım. bu ay olmayacağından emin olduğumdan gayet rahatım. ne midem bulanıo ne göğsüm şişio.

cnm bu 5.denemem..4 denemede olmadı !!...ben hamişlik düğündüğüm için değil çünkü hiç korunmuyorum yan ne yumurtlama dönemi ne adet öncesi sonrası yani korunma yok..sonuçta olur yada olmaz belki ama bebiş düşünerek boşalma olmuyor bilmem anlatabiliyormuyum coksekeriremsusırnaşık şeyısı ölçümünede yeni başlamıştım yumurtlama dönemim değildir diye düşünüyorum ama Allah biliyor yinede..birde ilişkiden sonra ayağa kalkılmazmış yani bu etkiliyormuş ee insanın kalkması gerektiği anda oluyor bu okadar önemli kızlar yaaa benim öyle bi sorunum yok ben hiç bir boşalma durumunda spermin 1 damla dışarı çıktığını görmedim....o yatma gereği neyle ilgili ???

anlayamadım ......bende neden 1 saat bile yatsam kaktığımda akıyor hepsi???:uhm::uhm::uhm:

dıptısım nerdesin sen yaaa görüşemez oldukkkk...

bilmiyorum ki cnm ben hemen bile kalksam aktığını görmedim...eşimede ilginç geliyor sanki 1 damla bile çıkmıyorda bişeymi oluyor 4 denememdede kalamadımsenağlama

bilmiyorum ki cnm ben hemen bile kalksam aktığını görmedim...eşimede ilginç geliyor sanki 1 damla bile çıkmıyorda bişeymi oluyor 4 denememdede kalamadımsenağlama

arkadaşim elbet bir gün mevlam verir bebğini stres yaparsan olacaği olzada olmaz çünkü stres en büyük düşmanimiz allah sana bana ve isteyen herkeze bebişler nasip etsin allaha emanet ol

CANIM EN DOĞRU GÜNLERİ VERMİŞ SANA...YUMURTLAMANI KAÇIRMAZSIN BU GÜNLERDE İLİŞKİYE GİRERSEN...AYNISINI BENİM DR.DA ÖNCEDEN VERMİŞTİ...DR.UNA GÜVEN CANIM yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…