- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.321
bu arada bişey sorucam ben 24 haziranda adet oldum.denemelere devam ediyoruz.bugün 11.günüm ama sol kasığımda bir ağrı var sizce niye.özellikle ayağa kalkınca daha bi acıyo gibi sanki.sizce sebebi ne olabilir.cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar.???????:):)
cnm bu 5.denemem..4 denemede olmadı !!...ben hamişlik düğündüğüm için değil çünkü hiç korunmuyorum yan ne yumurtlama dönemi ne adet öncesi sonrası yani korunma yok..sonuçta olur yada olmaz belki ama bebiş düşünerek boşalma olmuyor bilmem anlatabiliyormuyum coksekeriremsusırnaşık şeyısı ölçümünede yeni başlamıştım yumurtlama dönemim değildir diye düşünüyorum ama Allah biliyor yinede..birde ilişkiden sonra ayağa kalkılmazmış yani bu etkiliyormuş ee insanın kalkması gerektiği anda oluyor bu okadar önemli kızlar yaaa benim öyle bi sorunum yok ben hiç bir boşalma durumunda spermin 1 damla dışarı çıktığını görmedim....o yatma gereği neyle ilgili ???
yumurtlama olabilir. genelde bu tip ağrılar bu yüzden olur. ne kadardır deniyorsunuz bilmiyorum ama yaşadığım bir çok şey tamemen psikolojik. bir defasında resmen günlerce kustum her kokudan tiksindim başım döndü vs. vs. ama hamile değildim. resmen psikolojik hamilelik yaşadım. bu ay olmayacağından emin olduğumdan gayet rahatım. ne midem bulanıo ne göğsüm şişio.
bilmiyorum ki cnm ben hemen bile kalksam aktığını görmedim...eşimede ilginç geliyorsanki 1 damla bile çıkmıyorda bişeymi oluyor 4 denememdede kalamadımsenağlama
slm kızlarrr sudenaz canım bişi sormak istiyorum ya kafam çok karıştı .... doktorum bana çizelge verdi klomen ve crinone jel kullanacağım aynı zamanda ateşimi ölçüp çizelgeye işaretleyeceğim. ve çizelgede ilişki günlerini işaretledi doktor. 12-14-16-18. günler diye.... şimdi bütün ay ilişki sadece bu günlerdemi olacak anlamında bu doktorada bişi sormadım yeni farkına vardım ay böyle bişey olabilirmi diye.... bir zararı olmasın bana ya biz genelde gün aşırı yapıyoruz da... bilgin varmı tatlım ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?